taxelina Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 jamnicze napisał(a):Czyżby? :razz: Ta sama droga :diabloti: EE? nie wierze.. jak japatrzylam to byla inna droga :diabloti: Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='deer_1987']Kciuki trzymamy za Was dzis My też trzymamy i czekamy na tylko dobre wiadomości:lol: A. Quote
agaciaaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 I ja też trzymam kciuki :kciuki: i czekam na wieści. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Przed chwilą skończyła rozmowę z jamnicze... i.... I co? Domyślacie się, co chcę napisać...? Sajdunia - dosk.1, CAJC, BOB!!!!!!! Bydgoszcz, sędia: M. Lorenc.:lol: Mimo chłodu - obie Panie zostają na oba BIS'y!!!:multi::multi: Tak więc nadal trzymajcie kciuki!!!:lol: A ja ze swej strony gratuluję pierwszego tytułu Zwycięzca Rasy!!! Pzdr. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Przed chwilą skończyła rozmowę z jamnicze... i.... I co? Domyślacie się, co chcę napisać...? Sajdunia - dosk.1, CAJC, CAC, BOB!!!!!!! Bydgoszcz, sędia: M. Lorenc.:lol: Mimo chłodu - obie Panie zostają na oba BIS'y!!!:multi::multi: Tak więc nadal trzymajcie kciuki!!!:lol: A ja ze swej strony gratuluję pierwszego tytułu Zwycięzca Rasy!!! Pzdr. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A. Quote
agaciaaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Super :) Gratulacje :multi: I trzymam kciuki za bisy :) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ja juz wysłałam jamnicze SMS'a, że mocno trzymamy kciuki za BIS'y! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 jamnicze - popołudniu spodziewamy sie foteczek z wystawy, tak?:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Gratulacje :loveu::loveu::loveu: Chłód? Ja po wystawie w Bytomiu mam spaloną twarz, dekolt i ręce :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
jamnicze Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Asiaczek agaciaaa Izabela124 deer Maks i Spark bety gosiaja panienkabubu Bardzo dziękujemy za trzymanie kciuków i gratulacje i chociaż na bisach nic nie wygrałyśmy, to ja pękam z dumy z mojej Sajduni :loveu:, panienka ślicznie się prezentowała i nie robiła żadnych fochów, nawet na BISach pomimo zmęczenia ładnie szła. No i mamy pierwszego BOBa :B-fly: Serdecznie też dziękuję Kayi za miłe towarzystwo i współpracę przy pieskach :buzi: (mówię wam, Fiolka to prawdziwy słodziak :loveu: i bardzo polubiły się z Saidi. W pociągu do Bydgoszczy dziewczyny cały czas szalały - dobrze, że miałyśmy przedział dla siebie :diabloti:) Dziękuję też Asi właścicielce Mroźnego Wieczoru za miłą rozmowę i przyjemną atmosferę przed jak i po ocenie :) Serdecznie pozdrawiam jenis, Jacka, Mudik - fajnie było poznać i porozmawiać na żywo, mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na wystawach :p Pozdrówka dla Natali :buzi:, szkoda tylko, że nasze pieski sie nie polubiły :placz: Widziałam nawet biegającą po torze Amiśkę z jamniorkiem :multi:, niestety, niestety gdzieś mi później zniknęła i nie zdążyłam się przywitać. Zdjęć jest nawet całkiem sporo, ale to póóóóźźźźźniej, niedawno wróciłam od dentysty (bez zęba:placz:) i mam wszystkiego dość. Quote
jenis Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Witam Było mi bardzo miło poznać.Sajdunia to urocza sunia. Pozdrawiam;) Quote
Darianna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 gratuluję! My też się chcemy poznać :D Będziecie w Krakowie? :diabloti: ps. i czekam na fotki :) Quote
jamnicze Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 jenis napisał(a):Witam Było mi bardzo miło poznać.Sajdunia to urocza sunia. Pozdrawiam;) Dziękujemy, nam również było miło. I zapomniałam spytać co to śliczny jamniorek był z wami ? :razz: deer_1987 napisał(a):No to odpoczywajcie a potem fotki :D Potem, potem, za 20 min. idę z Saidi na wybieganie z Goldim :p Quote
jamnicze Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Darianna napisał(a):gratuluję! My też się chcemy poznać :D Będziecie w Krakowie? :diabloti: ps. i czekam na fotki :) W Krakowie nas nie będzie, to trochę daleko :shake:, ale ponieważ dzień wcześniej zaczynam swój urlop w Zakopanym, to kto wie czy się nie skuszę aby tam wpaść, tak na luzaka :lol: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Jak dzisiaj samopoczucie? Jeżeli dobre - to prosimy o fotki z wystawy.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak dzisiaj samopoczucie? Jeżeli dobre - to prosimy o fotki z wystawy.:lol: Pzdr. Maks i Spark Dzień dobry:lol: czekamy na zdjęcia;-) A. Samopoczucie takie sobie, ciągle boli mnie dziura po zębie:-( Tak więc na razie wrzucę parę starszych fotek ze spacerku z Goldim. Dzisiaj za to na spacerze poznaliśmy 10 miesięczną bigielkę i cała trójka miała wielką uciechę z gonitwy Quote
jamnicze Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 a po szalonych biegach....:diabloti: oczywiście na samym środku piaszczystej (a raczej pyłowej) drogi :mad: Quote
Recommended Posts