Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
....no tak, jak mało pracy nie dobrze, za dużo też....
nie dziwię się, że wolisz iść na spacer. Ja jeszcze samodzielnie nie mogę zabrać Maksa i iść choć na krótki spacer....biedny jest
a o Spacerze ze Sparkiem to nawet nie wspomnę, dobrze że Mania na spacery rowerowe z nim chodzi....

Ja też się cieszę z Twoich odwiedzin:lol:

A.

Mało pracy niedobrze ze względu na finanse,
a za dużo na brak czasu :diabloti:
Więc przydałby się jakiś milionik w totka :evil_lol:, tylko najpierw trzeba grać :eviltong:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek
Oooo, to planujecie jakiś następny spacerek?

[quote name='gosiaja']następny zawsze jest w planach tylko nie wiadomo kiedy :shake:
Otóż to, pieski świetnie się dogadują (i my też ;))więc cała czwórka niecierpliwie czeka na kolejny spaceros :p
Oczywiście największym problemem jest brak czasu, ale i z tym sobie poradzimy, w końcu dzień jest coraz dłuższy :razz:

Posted

[quote name='Darianna']Kurka wodna, ja muszę swojemu rudaskowi kupić nową obróżkę, bo śmiga ciągle w jednej i jak któregoś pięknego dnia coś jej się stanie, to chyba będę go na pasku prowadzać :diabloti:
Ja to po prostu się powstrzymać nie mogę :roll:, a później, to i tak tylko 3-4 są używane :evil_lol:

Błyskotka
Dzień Dobry :multi:.

Witam :lol:, zaraz będą nowe zdjęcia :cool3:

Posted

deer
wziac sajdunie morka i na druga strone baltyku do nas :-D

Asiaczek
gosiaja, jamnicze
- do Wy na to?:lol:

hovomaniaczka
Tez sie przylacze wtedy :p

Żeby to buło takie proste, to choćby i jutro :lol:

Posted

Sami w ogródku - nuuudno

może więc trawki poskubać?

zobaczcie jak się śmiesznie marszczy :evil_lol:

szukamy czegoś ciekawszego

o, mam kijaszka

zawsze za płotem są ciekawsze rzeczy :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Otóż to, pieski świetnie się dogadują (i my też ;))więc cała czwórka niecierpliwie czeka na kolejny spaceros :p
Oczywiście największym problemem jest brak czasu, ale i z tym sobie poradzimy, w końcu dzień jest coraz dłuższy :razz:

czemu nie po 16:00 zawsze możemy się dostosować was wybrać

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale duzy ten Wasz park dla psów...
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-90.jpg

Przekopała się na drugą stronę?:lol:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-87.jpg

pzdr.
Ogródek jest raczej dość mały, a przede wszystkim jest tylko jeden, a to stanowczo za mało, tym bardziej, że tereny są niezłe i można jeszczeby kilka wstawić.

Sajduchna to taki wiercipiętek ze słomianym zapałem ;), trochę pokopie i szuka nowego zajęcia :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dużo miałam zaległości, ale już nadrobione. fajne foteczki:multi::multi::multi:

Oj, wolę nie myśleć o zaległościach w Twojej galerii :oops:, ale teraz mam na prawdę więcej pracy, co oznacza mniej czasu, no i rzadziej wpadam do innych galeii, mam nadzieję, że wybaczysz starej cioteczce :roll:

Posted

jamnicze napisał(a):
Oj, wolę nie myśleć o zaległościach w Twojej galerii :oops:, ale teraz mam na prawdę więcej pracy, co oznacza mniej czasu, no i rzadziej wpadam do innych galeii, mam nadzieję, że wybaczysz starej cioteczce :roll:

Wcale nie bedziesz miała dużych zaległości u mnie ;) No jasne, ze wybaczam

Posted

[quote name='jamnicze']Uuuuuu, u nas to straż nawet bardzo czepliwa jest i potrafią cwaniaki w dwie ekipy chodzić, tzn. 10min po pierwszej robi spacer druga i zgarnia zadowolonych właścicieli, że już straż przeszła :diabloti:. Przy mnie złapali ostatnio panią z labkiem, a znajoma mówiła, że jednego dnia widziała jak 3 osoby dorwali.

No to nie zazdroszczę... Czepili się tych psów jakby nie mieli nic innego do roboty :roll:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-81.jpg mmm dobry patyczek :lol::lol: