Kaya Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A my gratulujemy championatu :multi: Super! A wybieracie się 16 na klubową/krajową V grupy do Bydgoszczy czy tylko na krajówke? :) I chciałam napisać tylko jeszcze że my chętne (ja i Fiolka) na wspólną podróż na krajówke :razz: Quote
bety Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 GRATULACJE dziewczynki :lol::lol::lol: A gdzie ciąg dalszy fotorelacji z wystawy, bo się wciągnęłam? :cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ooooo, Sajdi w domeczku, jaka zadowolona! Tylko nie wstawiaj tych fotek "w domku" na niektóre baskowe tematy, bo zostaniesz zbesztana, zdruzgotana i wyklęta przez co poniektóre osoby:evil_lol: No, chyba że lubisz zabawy sado-maso...;) z młodymi adeptami kynologii... Pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Darianna napisał(a):A co z tym "domkiem" jest wg nich nie tak?:roll: ....załadny jest:evil_lol: A. Quote
Darianna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 A co z tym "domkiem" jest wg nich nie tak?:roll: Quote
Agappe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 my również dołączamy się do gratulacji!!! a nie macie może wiecej zdjeć kitek? :roll: Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 gosiaja :multi::multi::multi: GRATULUJEMY :multi::multi::multi: Dziękujemy :laugh2_2: Asiaczek Ooooo, Sajdi w domeczku, jaka zadowolona! Tylko nie wstawiaj tych fotek "w domku" na niektóre baskowe tematy, bo zostaniesz zbesztana, zdruzgotana i wyklęta przez co poniektóre osoby:evil_lol: No, chyba że lubisz zabawy sado-maso...;-) z młodymi adeptami kynologii... Pzdr. Eeee, nie będzie tak źle :lol: Zastanawiałam się, czy w słońcu nie będzie tam piekarnika ale o dziwo nawet było dość chłodno, pewnie dlatego Saidi od razu go zaakceptowała :p. Niestety jest cięższy niż myślałam, ale czego się nie robi dla maleństwa? :loveu: [quote name='Agappe']my również dołączamy się do gratulacji!!! a nie macie może wiecej zdjeć kitek? :roll: Dziękujemy :) mam, ale raczej marnej jakości:roll: Błyskotka Gratulacje :multi::multi::multi:. :loveu: Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='deer_1987']To ja sie spytam kiedy bedzie? :D już za chwileczkę, już za momencik :cool3: anetta Gratuluję!! :multi::multi: :klacz: dzięki :p Kaya A my gratulujemy championatu :multi: Super! A wybieracie się 16 na klubową/krajową V grupy do Bydgoszczy czy tylko na krajówke? :smile: I chciałam napisać tylko jeszcze że my chętne (ja i Fiolka) na wspólną podróż na krajówke :razz: Tylko na krajówkę, w sobotę pracuję :p. No to tylko trzeba sprawdzić pociągi, razem będzie raźniej :p, a Fiolka idzie w szczeniakach? bety GRATULACJE dziewczynki :lol::lol::lol: A gdzie ciąg dalszy fotorelacji z wystawy, bo się wciągnęłam? :cool3: Bardzo mnie cieszy, że relacja się podoba, bo do foto to mam duże obiekcje :evil_lol: (brakowało Twojego oka i "oka" :lol:) Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Cambel&Megi']super fotorelacja :) czekam na ciąg dalszy http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/26-64.jpg jak się spisuje ten domek? właśnie chcę zamawiać dokładnie taki sam 'krój'... możesz mi napisać, jakie macie mniej więcej wymiary? :lol: tzn długość wystarczy.. Dziękujemy :B-fly: Dopiero go kupiłam na tej wystawie więc trudno na razie powiedzieć jak będzie w użytkowaniu, ale pierwsze spostrzeżenia, to: jest cięższy niż myślałam, no ale to pewnie dlatego, że ma podłogę ze sklejki pomimo słońca w środku było dość chłodno :lol: (zobaczymy czy sie potwierdzi na następnych wystawach ;)) jest prosty i szybki do obsługi - sama sobie z nim radzę :evil_lol: brakuje mi uchwytu do podczepienia smyczy w środku aby zabezpieczyć psa bez zamykania przodu Co do wymiarów, to jest to 2 (jak będę miała trochę więcej czasu, to go zmierzę). Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 No i zaczęło się ocenianie :p najpierw piesek - nasz rodzynek na wystawie :lol: później dziarsko maszerowała Maśka :) no i nasza kolej :loveu: macanko na stole przez sędzinę (Barbara Larska) i na końcu sunia z Litwy (nie szczególnie tutaj wyszła, bo po moim zejściu brat zapomniał, że jeszcze jeden basenji do focenia został :evil_lol:, no i dopiero pstryknął jak już po dyplom stała;)) Quote
jamnicze Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 wychodzimy do porównania i w kółeczko :lol: Quote
M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Fajna relacja, ładnie sie prezentujecie z Sajdi, a Maśka jak dziarsko maszeruje:lol:, duża taka pirania:evil_lol: ...dziwnie się ogląda sędziego w roli wystawcy....:cool3: A. Quote
agaciaaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-81.jpg ale cudny bernuś :loveu: [quote name='jamnicze']Sajdunia właśnie skończyła Młodzieżowego Championa Polski :bigcool: Gratulacje :multi: Bardzo fajna fotorelacja z wystawy :) Quote
Błyskotka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Maks i Spark napisał(a): ...dziwnie się ogląda sędziego w roli wystawcy....:cool3: A. Popieram :lol:. W niedzielę spotkałam panią Musiał :lol:. Quote
Cambel&Megi Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='jamnicze']Dziękujemy :B-fly: Dopiero go kupiłam na tej wystawie więc trudno na razie powiedzieć jak będzie w użytkowaniu, ale pierwsze spostrzeżenia, to: jest cięższy niż myślałam, no ale to pewnie dlatego, że ma podłogę ze sklejki pomimo słońca w środku było dość chłodno :lol: (zobaczymy czy sie potwierdzi na następnych wystawach ;)) jest prosty i szybki do obsługi - sama sobie z nim radzę :evil_lol: brakuje mi uchwytu do podczepienia smyczy w środku aby zabezpieczyć psa bez zamykania przodu Co do wymiarów, to jest to 2 (jak będę miała trochę więcej czasu, to go zmierzę).Bardzo dziękuję za opinię :multi: początkowo chciałam kupić zwykły kennel, ale on jest fajny tylko jako stacjonarny, jednak "niezbyt wygodne" jest nosić te dodatkowe kilkanaście kg.:cool1: a z tego co tu wyczytałam, to te materiałowe ważą tylko 2kg. Teraz mam problem jedynie z rozmiarem, trochę się boję tak w ciemno kupować, ale wstawiając to zdjęcie, zrobiłaś mi fajny pogląd wielkości :lol: jakbyś tylko mogła tą długość napisać...:) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-47.jpg co za ruch :cool3::loveu: Quote
jamnicze Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']Fajna relacja, ładnie się prezentujecie z Sajdi, a Maśka jak dziarsko maszeruje:lol:, duża taka pirania:evil_lol: ...dziwnie się ogląda sędziego w roli wystawcy....:cool3: A. Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Błyskotka Popieram :lol:. W niedzielę spotkałam panią Musiał :lol:. .... ;) Izabela124 Fajne fotki :smile: Eeeee tam :oops: agaciaaa http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/18-81.jpg ale cudny bernuś :loveu: Gratulacje :multi: Bardzo fajna fotorelacja z wystawy :smile: Bernuś jest bardzo milusiński :loveu: i obślinia Saidi uszy :evil_lol: Iza Gratulacje Championatu :multi::loveu::multi: :loveu: Asiaczek Nooooo, na fotkach super wyglądacie! Bardzo dziękujemy :p Quote
jamnicze Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Cambel&Megi']Bardzo dziękuję za opinię :multi: początkowo chciałam kupić zwykły kennel, ale on jest fajny tylko jako stacjonarny, jednak "niezbyt wygodne" jest nosić te dodatkowe kilkanaście kg.:cool1: a z tego co tu wyczytałam, to te materiałowe ważą tylko 2kg. Teraz mam problem jedynie z rozmiarem, trochę się boję tak w ciemno kupować, ale wstawiając to zdjęcie, zrobiłaś mi fajny pogląd wielkości :lol: jakbyś tylko mogła tą długość napisać...:) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-47.jpg co za ruch :cool3::loveu: Podaję wymiary naszego, czyli rozmiar nr 2 dł. 76cm szer. 56cm wysokość 65cm (to jest kopuła mierzona w najwyższym punkcie) Mierzyłam miarą krawiecką, więc z tolerancja 1 cm ;) Mi też się Sajdelka podoba w ruchu :loveu:, nawet czasami na ulicy słyszę komentarze, że ten piesek idzie jak konik :p Quote
Recommended Posts