jamnicze Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Asiaczek Maks i Spark deer hovomaniaczka Darianna Russellka Cambel&Megi bardzo dziękujemy za gratulacje :B-fly: Quote
jamnicze Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 No to jedziemy z fotkami, a raczej na wystawę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzeba było jeszcze nieco dospać w samochodzie, bo te ludziska o jakieś barbarzyńskiej godzinie psa z wyrka wyciągnęli Na postoju można rozprostować nóżki, a dla ludzików kawa i ciacho :lol: no i już jesteśmy :p sąsiadów mieliśmy dużych i nieco mniejszych Quote
jamnicze Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 czekamy a na ringu już się niektórzy rozgrzewają przed występem "kółeczko wąchaczy" :evil_lol: usadowiliśmy się koło szib (miło było poznać matagi :)) kontrola sprzętu (a raczej czy nie ma jakiś niezabezpieczonych smaczków :diabloti: - nie było :angryy:) Quote
jamnicze Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Z drugiej naszej strony usadowił się ...basenji :multi: więc trzeba się przywitać (bardzo mi się podoba ta fotka) nie ma jak spotkanie nosek w nosek :lol: I zaczęło się sędziowanie - na ring ruszyły akity więc maluchy dzielnie obserwują :lol: Quote
taxelina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 No niezle sie relacja zaczyna! czkam na wiecej :D Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 super relacja, ciekawe, co będzie dalej.....:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ej, jamnicze, narobiłaś nam smaka na relację z wystawy, i co... czemu taka cisza...? Napięcie stopniujesz? Dawaj resztę foteczek z komentarzami, no, już-już, bez ociągania... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Matusz']posty poprzeskakiwały...:roll::roll: No właśnie :angryy:, na potwierdzenie chyba tego o czym rozmawialiśmy :shake: [quote name='panienkabubu']Gratulujemy zakończenia championatu:loveu: dzięki :loveu: deer No niezle sie relacja zaczyna! czkam na wiecej :-D [quote name='Maks i Spark']super relacja, ciekawe, co będzie dalej.....:cool3: A. Asiaczek Ej, jamnicze, narobiłaś nam smaka na relację z wystawy, i co... czemu taka cisza...? Napięcie stopniujesz? Dawaj resztę foteczek z komentarzami, no, już-już, bez ociągania... Jakie niecierpliwe :evil_lol: A Sajduchna też ma swoje prawa i czas na bieganie ;) Małpa jedna obudziła mnie dzisiaj o 6 i już przed 7 biegałyśmy po parku, ale robi się cieplej, to rano jest przyjemniej, no i mniej ludzi :) No i zdjęcia jeszcze nie przygotowane, ale 5 już czeka, to zaraz wstawię :p Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Aby tradycji stało się zadość, na kolejnej wystawie wzbogacamy nasze wyposażenie :p, tym razem o namiot dla Saidi :lol: Panienka była całkiem zadowolona, ale aby jej nie zrażać na razie go w niej nie zamykałam, niech się mała na razie do niego przyzwyczai A tu udało mi się wypatrzeć Maśkę z białasami :lol: Tak ładnie miałam ją uchwyconą w kadrze, to przechodnie nie mogli nawet na moment się zatrzymać, no i mi ją zacienili :pissed: A tu już się wyciągnęła ciekawska panienka ;) A na resztę zdjęć musicie troszkę poczekać :razz: Quote
Iwa-R Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 My również dołączamy do gratulacji ukończenia Championatu!! Nie rzucił Wam się przypadkiem w kadr jakiś Ciał-Ciałek? :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Iwa-R napisał(a):My również dołączamy do gratulacji ukończenia Championatu!! Nie rzucił Wam się przypadkiem w kadr jakiś Ciał-Ciałek? :cool3: Pozdrawiam Iwa dziękujemy :) i też gratulujemy zagranicznych podbojów :multi: było trochę futer, ale chyba tym razem uciekały mi sprzed obiektywu :evil_lol: Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Toż to nie namiot, ale cała chałupa i w jakim modnym kolorze:cool3: A. Quote
betel Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/27-64.jpg- jak widać Saidi nowy sprzet zaakceptowała:lol:. Pozdro. Quote
M&S Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jamnicze napisał(a):A co! :lol:, to domek przyszłościowy aby 2 baski się zmieściły :diabloti: Chociaż brat się śmiał, że powinnam wziąć ten większy - to bym razem z Saidi mogła tam siedzieć :evil_lol: No faktycznie zapomniałam, że docelowo na 2 baski:cool3: a braciszek uroczy jest,ale to pewnie z zazdrości:razz: A. Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Maks i Spark']Toż to nie namiot, ale cała chałupa i w jakim modnym kolorze:cool3: A. A co! :lol:, to domek przyszłościowy aby 2 baski się zmieściły :diabloti: Chociaż brat się śmiał, że powinnam wziąć ten większy - to bym razem z Saidi mogła tam siedzieć :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej Fajne fotki i opisy do nich :loveu: Hej, będzie jeszcze ciąg dalszy :razz: Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='hovomaniaczka']Relacja super - czekam na wiecej ;) Nie wiem czy dzisiaj wyrobię, ale już wkrótce :razz: [quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/27-64.jpg- jak widać Saidi nowy sprzet zaakceptowała:lol:. Pozdro. Nie miała żadnych oporów przed wejściem, wystarczyło włożyć do środka jej kocyk :p Quote
gosiaja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 :multi::multi::multi: GRATULUJEMY :multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 super fotorelacja :) czekam na ciąg dalszy http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/26-64.jpg jak się spisuje ten domek? właśnie chcę zamawiać dokładnie taki sam 'krój'... możesz mi napisać, jakie macie mniej więcej wymiary? :lol: tzn długość wystarczy.. Quote
taxelina Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jamnicze napisał(a):Hej, będzie jeszcze ciąg dalszy :razz: To ja sie spytam kiedy bedzie? :D Quote
Recommended Posts