agaciaaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='jamnicze']i nie wystraszyłaś się? :evil_lol: Saidi? Nieeeee :loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-53.jpg Saidi na prowadzeniu :lol: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 :angryy::angryy::angryy: No i miałam kaganiec niecały tydzień :angryy::angryy::angryy: Dzisiaj pod koniec spaceru Saidi sie go pozbyła :mad: Wpadła gdzieś w leśne krzaki, a kawałek dalej przyleciała już bez namordnika, niestety nie udało się go znaleźć :placz: no i znowu muszę kupić jej nowy - może uda mi się jutro (ten pies mnie wykończy - finansowo :flaming:) Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 J.G napisał(a):Rewelacyjne fotki.:loveu: fajnie, że się podobają :) A Ty masz galerię na DGM? Maks i Spark napisał(a):Cześć, to mi się podoba "będę pierwsza":evil_lol: A. A pewnie, że pierwsza :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 deer_1987 napisał(a):Widze ze bedziesz nastepna osoba co zazdroszcze grupy psiakow :( Eee, nie ma co zazdrościć, czasami mniejsze ale stałe grupy są lepsze, bo wiadomo czego po psach się można spodziewać. Quote
J.G Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='jamnicze']fajnie, że się podobają :) A Ty masz galerię na DGM? Nie jeszcze nie mam.:oops: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 jbk napisał(a):Psiaki w grupie młode, a właściciele? Dogadujecie się? U nas to same dewotki chodzą z psiakami, lepiej ich unikać... A jak ktoś młody, to pędzi.... Właściciele w większości bardziej wiekowi :evil_lol: Ale zdarza się, że i ktoś młodszy na chwilę dołączy ;) To taka nieformalna, dość luźna grupa. Jak przechodzę obok, to zaraz ktoś krzyczy "pani puści tego psa, puści, niech sobie pobiega z innymi!" I tak zaczepiają prawie każdego przechodnia z psem na smyczy:diabloti:, i jak pies się wyrywa do zabaw ze sforę, to mało który właściciel tej presji się nie poddaje :eviltong: (chociaż na pół godzinki, dlatego liczba psów jest bardzo zmienna ;)) Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 J.G napisał(a):[quote name='jamnicze']fajnie, że się podobają :) A Ty masz galerię na DGM? Nie jeszcze nie mam.:oops: To na co czekasz? Pokaż te swoje śliczności :cool3: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 [quote name='agaciaaa']Saidi? Nieeeee :loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-53.jpg Saidi na prowadzeniu :lol: Ona na ogół jest na prowadzeniu - prowokatorka jedna :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Były fotki zwiślaczka, to teraz będą rozciągaczka :lol: Quote
jamnicze Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 J.G napisał(a): Trochę to potrwa,bo po budowie strony i wysyłaniu fotek nie mogę dojść do ładu. No a stronka ładnie Ci wyszła -gratuluję, sam ją prowadzisz? Quote
J.G Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jamnicze napisał(a):[quote name='J.G'] To na co czekasz? Pokaż te swoje śliczności :cool3: Trochę to potrwa,bo po budowie strony i wysyłaniu fotek nie mogę dojść do ładu. Quote
J.G Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jamnicze napisał(a):No a stronka ładnie Ci wyszła -gratuluję, sam ją prowadzisz? Tak stronka jest odlotowa mi również bardzo się podoba,ja jej nie robiłem tylko p.Maria w linkach na mej stronie jest jej banerek zobacz sobie pozostałe strony w jej wykonaniu są odlotowe.:loveu: Quote
Teba Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rozciągaczek super :loveu::loveu::loveu::loveu: Ależ mi się marzy taki mały kotopies... Mam nadzieję jamnicze, że się kiedyś spotkamy na jakieś wystawie i dasz mi pomiziać Sajdunię :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ...ale rozciągniety wylegiwacz:crazyeye::crazyeye:, pozycja jak nie wiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 jamnicze napisał(a):Linkę zrobiłam sama, tzn kupiłam (chyba w Praktikerze) linkę ciętą z metra i karabińczyki, no i sobie związałam :lol: A jaki masz kaganiec? Ja na początku dawałam Saidi smaczki w kagańcu aby przyzwyczaiła się wkładać tam pyszczek (na początek bez zapinania), później jak już zapiełam, to też dawałam bokiem smaczki. No i zakładam go jej tylko jak ją puszczam na bieganie aby jej sie dobrze kojarzył ze swobodą :lol: mam skórzany kaganiec dla małego też chciałam kupić plastikowy bo są lepsze ale nie było rozmiaru dla niego Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):mam skórzany kaganiec dla małego też chciałam kupić plastikowy bo są lepsze ale nie było rozmiaru dla niego ....no nie, Morasty w kagańcu, ale okropna Pańcia....:razz: A. Quote
gosiaja Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nie jestem taka okropna dbam o jego tyłek żeby nie był za bardzo pokuty jak się zatruje czymś z podwórka ale chyba tylko raz miał go założonego jak przymierzaliśmy w sklepie :evil_lol: Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):nie jestem taka okropna dbam o jego tyłek żeby nie był za bardzo pokuty jak się zatruje czymś z podwórka ale chyba tylko raz miał go założonego jak przymierzaliśmy w sklepie :evil_lol: no dobra niech Ci będzie, a tak serio to z tym wyjadaniem to masz rację... A. Quote
jamnicze Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 J.G napisał(a):Tak stronka jest odlotowa mi również bardzo się podoba,ja jej nie robiłem tylko p.Maria w linkach na mej stronie jest jej banerek zobacz sobie pozostałe strony w jej wykonaniu są odlotowe.:loveu: jak znajdę chwilkę czasu, to sobie obejrzę :lol:. ale chyba nie w tym tygodniu, bo w weekend pracuję, a poza tym dostałam fajna książkę ;) Quote
jamnicze Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Maks i Spark']...ale rozciągniety wylegiwacz:crazyeye::crazyeye:, pozycja jak nie wiem co:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-80.jpg A. To u niej normalka :lol: Quote
jamnicze Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):mam skórzany kaganiec dla małego też chciałam kupić plastikowy bo są lepsze ale nie było rozmiaru dla niego No właśnie, Saidi swój zgubiła i musiałam jej dzisiaj kupić nowy, poradzono mi aby kółeczkiem przyczepiać go do obroży :cool1: Quote
jbk Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przyszłam się przywitać :) Słońce tak świeci, że gęba się sama człowiekowi śmieje :)) Nareszcie wiosna :) Quote
M&S Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 gosiaja napisał(a):mnie zawsze dziwi jak one mogą spać z takimi napiętymi mięśniem nóg albo wygiętą głową do góry tak że jest prawie wzdłuż placów może w ten sposób uprawiają ćwiczenia siłowo-rozciągające...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
Recommended Posts