Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy::angryy::angryy: No i miałam kaganiec niecały tydzień :angryy::angryy::angryy:

Dzisiaj pod koniec spaceru Saidi sie go pozbyła :mad:
Wpadła gdzieś w leśne krzaki, a kawałek dalej przyleciała już bez namordnika, niestety nie udało się go znaleźć :placz: no i znowu muszę kupić jej nowy - może uda mi się jutro (ten pies mnie wykończy - finansowo :flaming:)

Posted

J.G napisał(a):
Rewelacyjne fotki.:loveu:

fajnie, że się podobają :)
A Ty masz galerię na DGM?
Maks i Spark napisał(a):
Cześć,

to mi się podoba
"będę pierwsza":evil_lol:
A.

A pewnie, że pierwsza :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widze ze bedziesz nastepna osoba co zazdroszcze grupy psiakow :(

Eee, nie ma co zazdrościć, czasami mniejsze ale stałe grupy są lepsze, bo wiadomo czego po psach się można spodziewać.

Posted

jbk napisał(a):
Psiaki w grupie młode, a właściciele? Dogadujecie się? U nas to same dewotki chodzą z psiakami, lepiej ich unikać... A jak ktoś młody, to pędzi....

Właściciele w większości bardziej wiekowi :evil_lol:
Ale zdarza się, że i ktoś młodszy na chwilę dołączy ;)
To taka nieformalna, dość luźna grupa. Jak przechodzę obok, to zaraz ktoś krzyczy "pani puści tego psa, puści, niech sobie pobiega z innymi!"
I tak zaczepiają prawie każdego przechodnia z psem na smyczy:diabloti:, i jak pies się wyrywa do zabaw ze sforę, to mało który właściciel tej presji się nie poddaje :eviltong: (chociaż na pół godzinki, dlatego liczba psów jest bardzo zmienna ;))

Posted

J.G napisał(a):
[quote name='jamnicze']fajnie, że się podobają :)
A Ty masz galerię na DGM?
Nie jeszcze nie mam.:oops:

To na co czekasz?
Pokaż te swoje śliczności :cool3:

Posted

jamnicze napisał(a):
[quote name='J.G']
To na co czekasz?
Pokaż te swoje śliczności :cool3:

Trochę to potrwa,bo po budowie strony i wysyłaniu fotek nie mogę dojść do ładu.

Posted

jamnicze napisał(a):
No a stronka ładnie Ci wyszła -gratuluję, sam ją prowadzisz?

Tak stronka jest odlotowa mi również bardzo się podoba,ja jej nie robiłem tylko p.Maria w linkach na mej stronie jest jej banerek zobacz sobie pozostałe strony w jej wykonaniu są odlotowe.:loveu:

Posted

Rozciągaczek super :loveu::loveu::loveu::loveu: Ależ mi się marzy taki mały kotopies... Mam nadzieję jamnicze, że się kiedyś spotkamy na jakieś wystawie i dasz mi pomiziać Sajdunię :loveu::loveu::loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
Linkę zrobiłam sama, tzn kupiłam (chyba w Praktikerze) linkę ciętą z metra i karabińczyki, no i sobie związałam :lol:

A jaki masz kaganiec?
Ja na początku dawałam Saidi smaczki w kagańcu aby przyzwyczaiła się wkładać tam pyszczek (na początek bez zapinania), później jak już zapiełam, to też dawałam bokiem smaczki. No i zakładam go jej tylko jak ją puszczam na bieganie aby jej sie dobrze kojarzył ze swobodą :lol:

mam skórzany kaganiec dla małego
też chciałam kupić plastikowy bo są lepsze ale nie było rozmiaru dla niego

Posted

gosiaja napisał(a):

....no nie, Morasty w kagańcu, ale okropna Pańcia....:razz:

A.

Posted

nie jestem taka okropna dbam o jego tyłek żeby nie był za bardzo pokuty jak się zatruje czymś z podwórka
ale chyba tylko raz miał go założonego jak przymierzaliśmy w sklepie :evil_lol:

Posted

gosiaja napisał(a):
nie jestem taka okropna dbam o jego tyłek żeby nie był za bardzo pokuty jak się zatruje czymś z podwórka
ale chyba tylko raz miał go założonego jak przymierzaliśmy w sklepie :evil_lol:

no dobra niech Ci będzie, a tak serio to z tym wyjadaniem to masz rację...

A.

Posted

J.G napisał(a):
Tak stronka jest odlotowa mi również bardzo się podoba,ja jej nie robiłem tylko p.Maria w linkach na mej stronie jest jej banerek zobacz sobie pozostałe strony w jej wykonaniu są odlotowe.:loveu:

jak znajdę chwilkę czasu, to sobie obejrzę :lol:. ale chyba nie w tym tygodniu, bo w weekend pracuję, a poza tym dostałam fajna książkę ;)

Posted

gosiaja napisał(a):

No właśnie, Saidi swój zgubiła i musiałam jej dzisiaj kupić nowy, poradzono mi aby kółeczkiem przyczepiać go do obroży :cool1:

Posted

gosiaja napisał(a):
mnie zawsze dziwi jak one mogą spać z takimi napiętymi mięśniem nóg albo wygiętą głową do góry tak że jest prawie wzdłuż placów

może w ten sposób uprawiają ćwiczenia siłowo-rozciągające...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.