Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu cicho...
Sherry Wam tez pozazdroscila morza i wybrala sie wczoraj ze mna do portowego miasta. Padly mi baterie w kompakcie no i nie ma to jak lustrzanka wiec nie mam duzo zdjec ale chciala sie Sherry pokazac Wam:

Posted

Jestem, już jestem, ino chandra mnie naszła :-(
Tak mi się jakoś smutkuje, więc kochane cioteczki wybaczcie, że każdemu nie odpiszę, ale brak multicytatu też mnie dobija i w ogóle ....

Po prostu wkleję zdjęcia i już.

To te zaległe ze spaceru z Morkiem i Miymotem

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak ładnie sobie ida, jeden za drugim... A nie plątały Wam się smycze?
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-76.jpg

Włochaty kolega chyba na początku wzbudził swoja wielkością lekki niepokój u basków, ale potem to już było chyba OK...?

Pzdr.

oni się cały czas plączą
a co do włochatego kolegi to trochę wzbudzał niepokoju morek przez chwile biegał ze spuszczonym ogonem ale potem bawili się

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak ładnie sobie ida, jeden za drugim... A nie plątały Wam się smycze?
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-76.jpg

Włochaty kolega chyba na początku wzbudził swoja wielkością lekki niepokój u basków, ale potem to już było chyba OK...?

Pzdr.
Jak pisała Gosiaja prawie cały czas się plączą, szczególnie na początku, bo nie mogą się sobą nacieszyć :lol:

A włochata była koleżanka ;). Morasty nieco był przestraszony ale jak ciotka podeszła sie przywitać, to oczywiście w malucha szybko wstępowała odwaga :p

Posted

[quote name='Maks i Spark']Morasty niedługo przerosnie Sajdi:evil_lol:

A.

gosiaja
wczoraj mierzyłam morka i mam 39 cm

Młody rośnie w oczach :crazyeye:, Saidi ma 40cm, czyli jak sie spotkają różnicy praktycznie nie będzie już widać (a może nawet Morek będzie wyższy :razz:)

Posted

jamnicze napisał(a):
Młody rośnie w oczach :crazyeye:, Saidi ma 40cm, czyli jak sie spotkają różnicy praktycznie nie będzie już widać (a może nawet Morek będzie wyższy :razz:)

chyba nie będzie aż taki duży :)

Posted

Wpadłyśmy powiedzieć dzień dobry :multi: U nas słoneczko pięknie świeciło, byłyśmy pofrizbować :loveu: A co u Sajduni? Zdjęcia śliczne! Włochaty kolega ma swój urok :lol: