jamnicze Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 deer_1987 napisał(a):A wlasciciel mowi ze masz psa morderce? :P Może nie dosłownie;), ale można to wyczytać z jego miny i zachowania :diabloti: Quote
jamnicze Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Russellka napisał(a):No bo Basenji to są przecież mordercy! A tylko wyjdź na ulicę to już z jakiegoś zaułka wybiegnie jakiś basenji i... CAP! za gardło! zamorduje... :shake: Nie boicie sie spać z TAKIMI potworami? :evil_lol: Jak to nie?!! Przecież ja zamykam na nocy drzwi do sypialni :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Widzę, że fotki Saidi z Morkiem już was znudziły :p To dla odmiany pastwienie się nad kością :lol: Quote
taxelina Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mi sie nie znudzily, uwielbiam fotki dwoch psow ktore sie bawia :D Quote
M&S Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 :p:p Witaj Jamnicze!!!!! nadrobiłam zaległości, obejrzałam foto relację z wystawy, bardzo ładna i świetnie się prezentujecie z Sajdi. Zdjęcia z Morkowatym kapitalne:lol::lol: nie przypuszczałam, że te Wasze pierwotniaki są kanibalami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żeby odgryzać nogę tak na żywca bestie krwiożercze!!!!! Fajnie razem wyglądają. A sesja z gnatkiem no no....taka panienka subtelna a kość zajada jak jakiś psi chłop;). czekam na dalsze foty. Ania Quote
Asiaczek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ja chetnie obejrzę KAZDE fotki Sajdi. I te z Morkiem, i te spacerkowe z Miyamoto i inne...:lol: Pzr. Quote
M&S Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witajcie porannie!!!! co słychać? czekamy na fotki;) A. Quote
jamnicze Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Cześć wszystkim, jaka jestem niewyspana (i tu następuje krokodyle ziewnięcie) :diabloti::diabloti: Quote
M&S Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jamnicze napisał(a):Cześć wszystkim, jaka jestem niewyspana (i tu następuje krokodyle ziewnięcie) :diabloti::diabloti: Oooo! to kawę polecam na obudzenie;) A. Quote
jamnicze Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 deer_1987 napisał(a):Mi sie nie znudzily, uwielbiam fotki dwoch psow ktore sie bawia :D Deer :multi: na ciebie zawsze można liczyć :loveu: Quote
jamnicze Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Maks i Spark napisał(a)::p:p Witaj Jamnicze!!!!! nadrobiłam zaległości, obejrzałam foto relację z wystawy, bardzo ładna i świetnie się prezentujecie z Sajdi. Zdjęcia z Morkowatym kapitalne:lol::lol: nie przypuszczałam, że te Wasze pierwotniaki są kanibalami:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żeby odgryzać nogę tak na żywca bestie krwiożercze!!!!! Fajnie razem wyglądają. A sesja z gnatkiem no no....taka panienka subtelna a kość zajada jak jakiś psi chłop;). czekam na dalsze foty. Ania Witaj Aniu :multi::multi::multi: Cieszę się, że już masz dostęp do netu (tylko nie przeforsuj nóżki :cool1:) Basenji są bardzo krwiożerczo-kanibalistyczne :diabloti::evil_lol: Ta kość to saidi jedyne urozmaicenie antyalergicznej diety, na zadne inne frykasy pan doktoer nie pozwolił :shake: Quote
jamnicze Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja chetnie obejrzę KAZDE fotki Sajdi. I te z Morkiem, i te spacerkowe z Miyamoto i inne...:lol: Pzr. No to się sprężę i w weekend jakies wstawię :razz: Quote
jbk Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jamnicze napisał(a):witam porannie (drugiego dnia :eviltong:) Z tym porankiem to bym nie przesadzała. siedzę w pracy (dzisiaj mam ciut mniej roboty, to mogę czasem na DGM zerknąć) ale komp tak muli, ze mi rece już opadają i cierpliwość sie kończy. A kawke pewnie dopiero po południu sobie wypije ;) Dzień doberek ;) Mulący komputer też mam! Quote
jamnicze Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):Witajcie porannie!!!! co słychać? czekamy na fotki;) A. witam porannie (drugiego dnia :eviltong:) Z tym porankiem to bym nie przesadzała. siedzę w pracy (dzisiaj mam ciut mniej roboty, to mogę czasem na DGM zerknąć) ale komp tak muli, ze mi rece już opadają i cierpliwość sie kończy. A kawke pewnie dopiero po południu sobie wypije ;) Quote
M&S Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jamnicze napisał(a):witam porannie (drugiego dnia :eviltong:) Z tym porankiem to bym nie przesadzała. siedzę w pracy (dzisiaj mam ciut mniej roboty, to mogę czasem na DGM zerknąć) ale komp tak muli, ze mi rece już opadają i cierpliwość sie kończy. A kawke pewnie dopiero po południu sobie wypije ;) ....to zerkaj choć od czasu do czasu:p, a kawa popołudniowa, też dobra jest:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ale juz jutro jest sobota i miejmy nadzieję, że DGM znowu zaśmiga jak "nówka-sztuka"!:lol: Pzr. Quote
betel Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-74.jpg - super ujęcie. Moja Inka dokładnie w taki sam sposób dobiera sie do kości i te pazurki zaczepione o gnacik , zupełnie jakbym to już kiedyś widziała.:loveu: Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']....to zerkaj choć od czasu do czasu:p, a kawa popołudniowa, też dobra jest:cool3: A.Pycha... właśnie po niej jestem ;), brzusio pełen (do kawusi musi być ciacho :lol:), piesa jeszcze śpi, to mam chwilkę aby tu zajrzeć :p jbk: Dzień doberek ;-) Mulący komputer też mam!Witamy miłego gościa :p, a ja w końcu siedzę przy swoim komputerku, to i zdjęcia jakieś dam :razz: Asiaczek: Ale juz jutro jest sobota i miejmy nadzieję, że DGM znowu zaśmiga jak "nówka-sztuka"!:lol:Już dzisiaj jest sobota :evil_lol: Mam nadzieję, że mnie zaraz z dogo nie wywali :mad: betel http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/17-74.jpg - super ujęcie. Moja Inka dokładnie w taki sam sposób dobiera sie do kości i te pazurki zaczepione o gnacik , zupełnie jakbym to już kiedyś widziała.:loveu:o, tak, gnacika trzeba sobie przytrzymać, chociaż to ostateczność, jak usłużne ręce nie chcą go trzymać :diabloti: deer Wreszcie na powaznie moge tu zajrzec!Po co na poważnie, lepiej z poczuciem humoru :lol: Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 A jeśli chodzi o humor, to właśnie koleżanka przysłała mi cosik takiego: DROGIE KOLEŻANKI I KOLEDZY NA JUTRO WSZYSCY NA PAMIĘĆ! Kocham swoja robotę, zarobek kocham tez! Kocham je coraz mocniej, czy słońce jest, czy deszcz. Kocham mego szefa, on przecież jest wspaniały. Kocham też jego szefów i wszystkich pozostałych. Kocham swoje biuro i jego pochodzenie, Na urlopowy wyjazd nigdy go nie zamienię. Kocham biurowych mebli ponury szary kolor I sterty dokumentów rosnące wciąż na nowo. Wydajność mojej pracy wzrasta wciąż nadzwyczajnie I nie znam innych przyczyn, by było mi tak fajnie. Ja kocham też obecność mych współpracowników, Pełna złośliwych uwag, uśmiechów, wykrzykników. Kocham mój komputer, kocham jego programy. Przytulam je do siebie, chociaż nie bez obawy. Ja kocham każdy program i wszystkie jego pliki Zwłaszcza, gdy jego praca przynosi mi wyniki. Szczęśliwy jestem tutaj! Tu źródło mej radości! Niewolnik swojej Firmy to pełnia szczęśliwości! Kocham te robotę, kocham swe zadania. I kocham tez nudziarzy, co ględzą na zebraniach. Kocham swoja prace; być może was to nudzi. I również bardzo kocham przybyłych właśnie ludzi. Tych dwóch przyjaznych ludzi, wcale nie żadnych głupków, Co w śnieżnobiałych kitlach wywożą mnie do czubków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ha, dobre! Myslę, że każdy może się pod tym tekstem podpisac... Szczególnie ten, kóry pracuje w biurze...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 [quote name='Asiaczek']Ha, dobre! Myslę, że każdy może się pod tym tekstem podpisac... Szczególnie ten, kóry pracuje w biurze...:evil_lol: Pzdr. Oj, znam kilku pracoholików (i to niekoniecznie biurowych :evil_lol:) A teraz trochę zdjęć. Co prawda są ze stycznia, ale nie było czasu ich wcześniej wkleić. Nasz poranny spacerek :p Quote
jamnicze Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 betel: http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/13-76.jpg- cudowny zachód słońca z Saidi :lol: [quote name='Darianna']chyba raczej wschód słońca :diabloti: I prawda, że przepiękny :loveu: Tak, to wschód :lol:, od kiedy mam Saidi częściej je oglądam :evil_lol: I serdecznie witam w naszej galerii :) Quote
betel Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-76.jpg- cudowny zachód słońca z Saidi :lol: Quote
Recommended Posts