Russellka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Widze, że u was też śnieg :roll: Ja chce już wiosne :placz: Sajdunia jak zwykle śliczna, macie szczęście, że futerko nie wymaga tromowania, Koda jest już strasznie zarośnięta, chyba wybiore się z nią do fryzjera, bo siły nie mam :shake: Śliczne harce! :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 I dzisiaj jamnicze tez się nie odezwała...:cool3: Pzdr. Quote
emdziolek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :loveu: wszystkie zdjątka cud miód, nie chce mi sie cytować :evil_lol: Siemanko!:multi: Quote
anetta Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 :mdleje: Jamnicze, spleśniałe jamniki?! :diabloti: jeszcze takiego określenia do tej chwili nie słyszałam :crazyeye: :cool1: Quote
Iwa-R Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Russellka napisał(a):Widze, że u was też śnieg :roll: Ja chce już wiosne :placz: Sajdunia jak zwykle śliczna, macie szczęście, że futerko nie wymaga tromowania, Koda jest już strasznie zarośnięta, chyba wybiore się z nią do fryzjera, bo siły nie mam :shake: Śliczne harce! :loveu::loveu::loveu: Śnieg? Jaki śnieg? U nas jednego dnia, to było nawet 11 stopni na plusie. Dzisiaj pięknie, słonecznie, a mnie dopada grypka, no i zmartwień troszkę przybyło. Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Sajdi powinna miec taką koleżankę/kolege, która by blisko mieszkała i na prawie każdym spacerku mogłyby wybiegac się i wyszaleć. Wiem, wiem, to marzenia, ale może kiedys ktoś taki zamieszka w Waszym pobliżu... Pzdr. Pewnie, że byłoby fajnie. Nawet myślałam, że z Reksiem może będą biegać, ale w chłopaku buzują hormony i chciałby ja tylko kryć :diabloti: Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):jamnicze - a gdzies Ty wsiąkła w sobotę? Taka tutaj cisza... Mężulek mi choruje i musiałam sie nim zająć, a do tego praca, praca, praca, no i oczywiście spacerki z Saidi :lol: deer_1987 napisał(a):I tego wlasnie mi brak.. wspolnych spacerow i szalenst z innymi psami.. Ale jak masz dwie, to zawsze razem mogą trochę poszaleć, a biedna Sajduchna często sama na spacerku :roll: agaciaaa napisał(a):Super te wspólne harce :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-71.jpg Saidi górą :lol: Oba na ogół najpierw napada, a potem zwiewa aby ją inne psy goniły ;) Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ooooo, jamnicze się pojawiła! Gdzieś Ty była, niecnoto, co? Pzdr. Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 betel napisał(a):Mnie też się to ujęcie najbardziej podoba. A wspólne zabawy to dla psiaków prawdziwa frajda. Pozdrówka:lol: Szkoda tylko, że Saidi nie ma stałego towarzystwa do gonitw, ale czasem na spacerku uda sie spotkać jakieś sympatyczne psiaki (i ludzi ;)) Np. dzisiaj ganiały całą watahą (5-6), a Saidi była w tym towarzystwie najstarsza :crazyeye: (i oczywiście najmniejsza :evil_lol:) pusia2405 http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/11-73.jpg Za małe posłanie ma:mad::evil_lol:. A zabawek widzę do wyboru do koloru... My mamy taką samą piłkę:roll:. tak jej się tylko wydaje :p A piłką tą gumową, to ona sie nie bawi, woli materiałowe lub takie malutkie z gąbki (dla kotów :diabloti:) Russellka Widze, że u was też śnieg :roll: Ja chce już wiosne :placz: Sajdunia jak zwykle śliczna, macie szczęście, że futerko nie wymaga tromowania, Koda jest już strasznie zarośnięta, chyba wybiore się z nią do fryzjera, bo siły nie mam :shake: Śliczne harce! :loveu::loveu::loveu:Eee, śniegu już nie ma, to trochę starsze fotki. A teraz znowu pada :-( emdziolek :loveu: wszystkie zdjątka cud miód, nie chce mi sie cytować :evil_lol: Siemanko!:multi: Cze :lol: anetta :mdleje: Jamnicze, spleśniałe jamniki?! :diabloti: jeszcze takiego określenia do tej chwili nie słyszałam :crazyeye: :cool1: Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) Iwa-R Śnieg? Jaki śnieg? U nas jednego dnia, to było nawet 11 stopni na plusie. Dzisiaj pięknie, słonecznie, a mnie dopada grypka, no i zmartwień troszkę przybyło. Grypka niedobra, błeee :shake: U mnie Krzyś choruje i zrobiłam mu łóżko w dużym pokoju, Saidi nieszczęśliwa, bo jej kanapę zajął :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, jamnicze się pojawiła! Gdzieś Ty była, niecnoto, co? Pzdr. Pieskiem sie zajmowałam :siara: A dla wytrwałych kilka zdjęć z wizyty Morka (mówiłam, że natrzaskane było tych zdjęć ......... :evil_lol: i tak mi sie nie wymkniesz i ulubiony chwyt krwiożerczej bestii Saidi :diabloti: (tu większość właścicieli panikuje i zabiera od Sajduchny swoje pociechy :lol:) Quote
jamnicze Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, to w niedzielę jakiś wspólny spacerek był? Super! A będą fotki? Pzdr. Nie był żaden umówiony, bo mam chorego w domu i mnóstwo pracy :angryy:, więc spacerki były "jak akurat mam czas", a do tego wczoraj bestia pierwszy raz mi nawiała :placz::mad::mad::mad::angryy: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ooooo, to w niedzielę jakiś wspólny spacerek był? Super! A będą fotki? Pzdr. Quote
taxelina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-74.jpg E tam nie tylko Jej, Niunia tez lapie za gardlo i trzyma.. Quote
gosiaja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-74.jpg chyba coś dobrego dawali Quote
jamnicze Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 deer_1987 napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-74.jpg E tam nie tylko Jej, Niunia tez lapie za gardlo i trzyma.. I ludzie na Ciebie nie krzyczą, że masz psa mordercę? :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 gosiaja napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-74.jpg chyba coś dobrego dawali Eeee, chyba nie rozumiem ..... A zauważyłaś jak stoją łapka w łapkę (te przednie) :razz: Quote
gosiaja Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Eeee, chyba nie rozumiem .....chodziło mi o to że oboje byli odwróceni w tą samą stronę i że chyba coś dobrego w tamtą stronę było A zauważyłaś jak stoją łapka w łapkę (te przednie) :razz:młody się uczy on najlepszych ;) Quote
jamnicze Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 gosiaja napisał(a): młody się uczy on najlepszych ;) No to musimy na dalszy ciąg nauki się umówić :razz: Tylko za efekty nie ręczę, bo Saidi ma czasami głupie pomysły :diabloti::diabloti: Quote
jamnicze Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Nie, bo tak to sie Niunia z Sherry tylko bawi. Niunia ma trudnosci zeby inne psy polubic.. No to nie masz tego problemy, Saidi jak widzi mniejszego psa to zaraz cap go za kark albo gardło, a dużym próbuje wejść na głowę :p Quote
taxelina Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nie, bo tak to sie Niunia z Sherry tylko bawi. Niunia ma trudnosci zeby inne psy polubic.. Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
Russellka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No bo Basenji to są przecież mordercy! A tylko wyjdź na ulicę to już z jakiegoś zaułka wybiegnie jakiś basenji i... CAP! za gardło! zamorduje... :shake: Nie boicie sie spać z TAKIMI potworami? :evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 jbk napisał(a):Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: U mnie też z czasem krucho dlatego rzadziej wpadam na DGM i nie nadążam zaglądać do wszystkich zaprzyjaźnionych galerii :oops:, tak więc doskonale Cię rozumiem i tym bardziej mi miło, że znalazłaś choć chwilkę dla nas :loveu: Quote
Recommended Posts