Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze, że u was też śnieg :roll: Ja chce już wiosne :placz: Sajdunia jak zwykle śliczna, macie szczęście, że futerko nie wymaga tromowania, Koda jest już strasznie zarośnięta, chyba wybiore się z nią do fryzjera, bo siły nie mam :shake: Śliczne harce! :loveu::loveu::loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
Widze, że u was też śnieg :roll: Ja chce już wiosne :placz: Sajdunia jak zwykle śliczna, macie szczęście, że futerko nie wymaga tromowania, Koda jest już strasznie zarośnięta, chyba wybiore się z nią do fryzjera, bo siły nie mam :shake: Śliczne harce! :loveu::loveu::loveu:

Śnieg? Jaki śnieg? U nas jednego dnia, to było nawet 11 stopni na plusie. Dzisiaj pięknie, słonecznie, a mnie dopada grypka, no i zmartwień troszkę przybyło.

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Asiaczek napisał(a):
Sajdi powinna miec taką koleżankę/kolege, która by blisko mieszkała i na prawie każdym spacerku mogłyby wybiegac się i wyszaleć. Wiem, wiem, to marzenia, ale może kiedys ktoś taki zamieszka w Waszym pobliżu...

Pzdr.

Pewnie, że byłoby fajnie. Nawet myślałam, że z Reksiem może będą biegać, ale w chłopaku buzują hormony i chciałby ja tylko kryć :diabloti:

Posted

Asiaczek napisał(a):
jamnicze - a gdzies Ty wsiąkła w sobotę? Taka tutaj cisza...

Mężulek mi choruje i musiałam sie nim zająć, a do tego praca, praca, praca, no i oczywiście spacerki z Saidi :lol:
deer_1987 napisał(a):
I tego wlasnie mi brak.. wspolnych spacerow i szalenst z innymi psami..

Ale jak masz dwie, to zawsze razem mogą trochę poszaleć, a biedna Sajduchna często sama na spacerku :roll:
agaciaaa napisał(a):
Super te wspólne harce :loveu:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-71.jpg Saidi górą :lol:

Oba na ogół najpierw napada, a potem zwiewa aby ją inne psy goniły ;)

Posted

betel napisał(a):
Mnie też się to ujęcie najbardziej podoba. A wspólne zabawy to dla psiaków prawdziwa frajda. Pozdrówka:lol:

Szkoda tylko, że Saidi nie ma stałego towarzystwa do gonitw, ale czasem na spacerku uda sie spotkać jakieś sympatyczne psiaki (i ludzi ;))
Np. dzisiaj ganiały całą watahą (5-6), a Saidi była w tym towarzystwie najstarsza :crazyeye: (i oczywiście najmniejsza :evil_lol:)
pusia2405
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/11-73.jpg
Za małe posłanie ma:mad::evil_lol:.

A zabawek widzę do wyboru do koloru... My mamy taką samą piłkę:roll:.
tak jej się tylko wydaje :p A piłką tą gumową, to ona sie nie bawi, woli materiałowe lub takie malutkie z gąbki (dla kotów :diabloti:)
Russellka
Eee, śniegu już nie ma, to trochę starsze fotki. A teraz znowu pada :-(
emdziolek
:loveu: wszystkie zdjątka cud miód, nie chce mi sie cytować :evil_lol:

Siemanko!:multi:

Cze :lol:
anetta
:mdleje: Jamnicze, spleśniałe jamniki?! :diabloti: jeszcze takiego określenia do tej chwili nie słyszałam :crazyeye: :cool1:

Kiedyś musi być ten pierwszy raz ;)
Iwa-R
Śnieg? Jaki śnieg? U nas jednego dnia, to było nawet 11 stopni na plusie. Dzisiaj pięknie, słonecznie, a mnie dopada grypka, no i zmartwień troszkę przybyło.

Grypka niedobra, błeee :shake:
U mnie Krzyś choruje i zrobiłam mu łóżko w dużym pokoju, Saidi nieszczęśliwa, bo jej kanapę zajął :evil_lol:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, jamnicze się pojawiła! Gdzieś Ty była, niecnoto, co?

Pzdr.

Pieskiem sie zajmowałam :siara:

A dla wytrwałych kilka zdjęć z wizyty Morka (mówiłam, że natrzaskane było tych zdjęć ......... :evil_lol:

i tak mi sie nie wymkniesz

i ulubiony chwyt krwiożerczej bestii Saidi :diabloti: (tu większość właścicieli panikuje i zabiera od Sajduchny swoje pociechy :lol:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, to w niedzielę jakiś wspólny spacerek był? Super! A będą fotki?

Pzdr.

Nie był żaden umówiony, bo mam chorego w domu i mnóstwo pracy :angryy:, więc spacerki były "jak akurat mam czas",
a do tego wczoraj bestia pierwszy raz mi nawiała :placz::mad::mad::mad::angryy:

Posted

Eeee, chyba nie rozumiem .....
chodziło mi o to że oboje byli odwróceni w tą samą stronę i że chyba coś dobrego w tamtą stronę było

A zauważyłaś jak stoją łapka w łapkę (te przednie) :razz:
młody się uczy on najlepszych ;)

Posted

gosiaja napisał(a):

młody się uczy on najlepszych ;)

No to musimy na dalszy ciąg nauki się umówić :razz:
Tylko za efekty nie ręczę, bo Saidi ma czasami głupie pomysły :diabloti::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie, bo tak to sie Niunia z Sherry tylko bawi. Niunia ma trudnosci zeby inne psy polubic..

No to nie masz tego problemy, Saidi jak widzi mniejszego psa to zaraz cap go za kark albo gardło, a dużym próbuje wejść na głowę :p

Posted

No bo Basenji to są przecież mordercy! A tylko wyjdź na ulicę to już z jakiegoś zaułka wybiegnie jakiś basenji i... CAP! za gardło! zamorduje... :shake:

Nie boicie sie spać z TAKIMI potworami? :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :(

:calus:

U mnie też z czasem krucho dlatego rzadziej wpadam na DGM i nie nadążam zaglądać do wszystkich zaprzyjaźnionych galerii :oops:, tak więc doskonale Cię rozumiem i tym bardziej mi miło, że znalazłaś choć chwilkę dla nas :loveu: