Matusz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 jamnicze napisał(a):Na maturę to ja cię puszczę z powrotem :evil_lol: do tego czasu to chyba nauczysz już Sajduchę postawy? :eviltong: postaram się:multi: ale 19 jest Grudziądz, a 26-27 Opole :eviltong: Quote
Celina12 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Jaka Ona Malusia..teraz widać jak przez pręty przeszła. Bardzo mi sie podoba!!!:loveu: Quote
JIM Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://img219.imageshack.us/img219/4237/37034609rt2.jpg ALE CUDAK :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Matusz - w Opolu będziesz? :cool3: Jamnicze - pokaż fotki z pozycji pokaż :loveu: Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 panienkabubu napisał(a):Matusz - w Opolu będziesz? :cool3: Jamnicze - pokaż fotki z pozycji pokaż :loveu: a no chyba będę:multi: a wy?:loveu: Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='panienkabubu']W niedzielkę!! :multi: ja też w niedzielę:multi::multi: to się spotkamy:multi: Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 panienkabubu napisał(a): Jamnicze - pokaż fotki z pozycji pokaż :loveu: popieram:p Quote
panienkabubu Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Matusz'] ja też w niedzielę:multi::multi: to się spotkamy:multi: :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: ale super :multi: edit: będziesz pierwszym dogomaniakiem mężczyzną którego poznam na żywo :evil_lol: Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 panienkabubu napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: ale super :multi: edit: będziesz pierwszym dogomaniakiem mężczyzną którego poznam na żywo :evil_lol: cóż za zaszczyt :evil_lol::evil_lol: Asiu dawaj fotki :diabloti::eviltong: Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Celina12']Jaka Ona Malusia..teraz widać jak przez pręty przeszła. Bardzo mi sie podoba!!!:loveu: już nie taka malusia jak na początku :lol:. Kiedy ją brałam 1,5 miesiąca temu była jak pióreczko, trochę ponad 3kg; teraz ma już 5,1kg!!! i już się to odczuwa :evil_lol: [quote name='Julix']http://img219.imageshack.us/img219/4237/37034609rt2.jpg ALE CUDAK :loveu: witaj u nas Julix, ten cudaczek to moja Sajdunia, jutro kończy 4 miesiące :loveu: [quote name='deer_1987']Ladne te zdjecia z parku ;) jeszcze kilka czeka w kolejce ;) Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Matusz']Asiu, pokaż jak tam Wam idzie ćwiczenie;) [quote name='panienkabubu']Jamnicze - pokaż fotki z pozycji pokaż :loveu: No dobra, ale nie ma się czym chwalić: próbowałam w domu, ale taboret jest trochę za krótki :evil_lol: a potem poszliśmy na ten spacer (jeszcze nie miałam ringówki ;)) Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Plany są, ale na razie skromniutkie i tylko okolica: Gdynia i Sopot, a potem w zależności od wyników Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 A oto i ja z Sajdunią (to się Mati doczekałeś :eviltong:) ćwiczymy galopady i zwrot Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 no to pod górkę a na górce byli ....oni Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):No a z bliska nie ma fotek z Toba? :D eee,eeee :shake: Quote
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Szkoda :( Ale widze calkiem duzo zieleni macie tam ;) Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='jamnicze']eee,eeee :shake: są, są :megagrin::megagrin: Asia dawaj fotki w postawie i z ringówką:razz::p Quote
jamnicze Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Ale widze calkiem duzo zieleni macie tam ;) to w miejskim parku, ale nie jest duży i stanowczo brakuje miejsc gdzie pieski mogłyby sobie swobodnie pobiegać. A tak fajnie by było gdyby ogrodzili i przeznaczyli tą całą nieckę w której byłyśmy. Dzisiaj poszliśmy do sklepu kupić małej kaganiec :evil_lol: a kupiłam nową smyczkę z obróżką i smakołyki :lol: żaden kaganiec nam się nie podobał :eviltong: Sajdi pierwszy raz jechała tramwajem, była bardzo grzeczna - moja zuch dziewczyna :) Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witanko Fajne fotki. Ciekawe ilv jeszcze bedzie trwala ta piekna pogoda Quote
Matusz Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Fajne fotki. Ciekawe ilv jeszcze bedzie trwala ta piekna pogoda jutro już ochłodzenie i opady, ale te ominą moje miasto:multi::eviltong: Quote
taxelina Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ty Mateusz to masz zawsze szczescie :P U nas jutro ma byc pochmurno i deszcz... ale mam nadzieje ze nie bo bede miec najwiecej w calym tyg na spacer ;) Jamnicze - no wlasnie. w Eslö tez brakuje ogrodzonego bo mowia ze w miescie i samej komuunie jest duzo zielonego. po czym sa przepisy teraz ze nie mozna bez smyczy.. glupota.. Quote
Recommended Posts