Paula&Goofi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Oooo! Akity :loveu::loveu: Lubie oglądać akity na ringu :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 deer_1987 napisał(a):Wiecej, wiecej, wiecej!! cropka Widzę, że akitki na wystawie odwiedziłyście. Od nas spóźnione gratulacje dla Sajduni i jej Pani za udany występ :p. A u nas w galerii link do zdjęć z weekendowego wypadu do lasu :p. nie mam kiedy wziąśc sie za zdjęcia :oops:, więc nasza galeria pustką sieci :-(. a to wszystko przez Ciebie i Miyamota :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też będę miała teraz pewnie nieco mniej czasu ale jeszcze wrzucę zdjęcia z wystawy ;) Paula&Goofi Oooo! Akity :loveu::loveu: Lubie oglądać akity na ringu :evil_lol: Ja też :lol:, a jak Ci się podobał ten czarny akitek amerykański? :razz: Quote
jamnicze Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 W końcu udała mi się złapać psa faraona :) ( i to nawet 2 sztuki ;)) Quote
jamnicze Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 A tak na ringu prezentował się Reksio :p m a ten piesek wygrał Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Moja ciotka ostatnio widziała z sześć psów faraona w jakimś samochodzie, właścicielka otworzyła bagażnik, a tam szóstka psiaków nosy wystawiła :) Fajne psiurki, takie smukłe bardzo :) Quote
jamnicze Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Moja ciotka ostatnio widziała z sześć psów faraona w jakimś samochodzie, właścicielka otworzyła bagażnik, a tam szóstka psiaków nosy wystawiła :) Fajne psiurki, takie smukłe bardzo :) Mnie bardziej zauroczyły padenko ibicenko, te szorstkowłose :p Quote
taxelina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No ja dlategpo lubie jezdzic, ale chyba nic dlugo nie ma kolo mnie.. Quote
agaciaaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cześć :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/23-66.jpg cudowne akitki :loveu::loveu: Quote
M&S Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jamnicze napisał(a):Mnie bardziej zauroczyły padenko ibicenko, te szorstkowłose :p mnie zachwyca duże podenco ibicenco (..no i nie wiem jak się dobrze to pisze:oops:)...taki duży smukły i ach... w Wilnie widziałm jednego :loveu: m. Quote
M&S Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 deer_1987 napisał(a):No ja dlategpo lubie jezdzic, ale chyba nic dlugo nie ma kolo mnie.. kochana to musisz jakoś się wybrac koniecznie!!! Quote
taxelina Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Maks i Spark napisał(a):kochana to musisz jakoś się wybrac koniecznie!!! bylam na swiatowce 2008 w sztokholmie - ok 5h w jedna strone i dopiero po 13 przyjechalam i przed 18 do domu.. moglam tylko na jeden dzien sie wyrwac. a potem bylam na jamnikowej wystawie :D teraz w marcu dwu dniowa w Malmö jakas jest to moze sie wybiore jak jeszcze bedzie sens po mojej pracy bo koncze pozno.. Quote
M&S Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 deer_1987 napisał(a):bylam na swiatowce 2008 w sztokholmie - ok 5h w jedna strone i dopiero po 13 przyjechalam i przed 18 do domu.. moglam tylko na jeden dzien sie wyrwac. a potem bylam na jamnikowej wystawie :D teraz w marcu dwu dniowa w Malmö jakas jest to moze sie wybiore jak jeszcze bedzie sens po mojej pracy bo koncze pozno.. to trzymam kciuki, zeby się udało!!! Quote
hovomaniaczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Super zdjecia z wystawy! Podobaja mi sie psy faraona:loveu: Quote
betel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Fotki z wystawy bardzo ładne - mnie przypadł do gustu pies faraona ze względu na smukłe łapy i wielkie uszyska. Pozdrówka:lol: Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 jbk, deer, agaciaaa, Maks i Spark, hovomaniaczka, betel dzięki dziewczyny za odwiedziny, na was można liczyć :loveu: Ostatnio mam nawał pracy i do tego nie najlepsze samopoczucie więc sorki, że i do was zaglądam nieco rzadziej :-? Wystawy są fajne, ale podziwiam deer i innych co sie kulają bez psa 5 godzin w jedną stronę, mi by sie nie chciało. A faraonek jest podobny do basenji, nie? ;) (i do Ineczki :lol:) Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 No to jeszcze jedna porcyjka fotek z wystawy :p Nareszcie możemy przejść do konkurencji finałowych :razz: Młody Prezenter grupa młodsza - miejsca lokowane od 4 Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Młody Prezenter grupa starsza, gdzie brały udział także Kaya i Florka ale najpierw "mały obserwator" :lol: Quote
hovomaniaczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Hehe Widze, ze bylo troche znajomych na MP;) Mieliscie fajnego obserwatora:evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Hehe Widze, ze bylo troche znajomych na MP;) Mieliscie fajnego obserwatora:evil_lol: Obserwator był milusi :lol: Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Florka_xyz napisał(a):Witaj Jamnicze;) Super fotki:loveu: A masz moze jakies ze mna i Sajdi? A pewnie, że mam i zaraz dam :evil_lol: (ale mało ciekawe :shake:, lepiej Was było oglądać na żywo :razz:) Quote
Florka_xyz Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witaj Jamnicze;) Super fotki:loveu: A masz moze jakies ze mna i Sajdi? Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts