Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wiecej, wiecej, wiecej!!

cropka
Widzę, że akitki na wystawie odwiedziłyście. Od nas spóźnione gratulacje dla Sajduni i jej Pani za udany występ :p. A u nas w galerii link do zdjęć z weekendowego wypadu do lasu :p. nie mam kiedy wziąśc sie za zdjęcia :oops:, więc nasza galeria pustką sieci :-(.

a to wszystko przez Ciebie i Miyamota :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też będę miała teraz pewnie nieco mniej czasu ale jeszcze wrzucę zdjęcia z wystawy ;)
Paula&Goofi
Oooo! Akity :loveu::loveu: Lubie oglądać akity na ringu :evil_lol:

Ja też :lol:, a jak Ci się podobał ten czarny akitek amerykański? :razz:

Posted

Moja ciotka ostatnio widziała z sześć psów faraona w jakimś samochodzie, właścicielka otworzyła bagażnik, a tam szóstka psiaków nosy wystawiła :) Fajne psiurki, takie smukłe bardzo :)

Posted

jbk napisał(a):
Moja ciotka ostatnio widziała z sześć psów faraona w jakimś samochodzie, właścicielka otworzyła bagażnik, a tam szóstka psiaków nosy wystawiła :) Fajne psiurki, takie smukłe bardzo :)

Mnie bardziej zauroczyły padenko ibicenko, te szorstkowłose :p

Posted

jamnicze napisał(a):
Mnie bardziej zauroczyły padenko ibicenko, te szorstkowłose :p

mnie zachwyca duże podenco ibicenco (..no i nie wiem jak się dobrze to pisze:oops:)...taki duży smukły i ach... w Wilnie widziałm jednego :loveu:

m.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
kochana to musisz jakoś się wybrac koniecznie!!!

bylam na swiatowce 2008 w sztokholmie - ok 5h w jedna strone i dopiero po 13 przyjechalam i przed 18 do domu.. moglam tylko na jeden dzien sie wyrwac. a potem bylam na jamnikowej wystawie :D

teraz w marcu dwu dniowa w Malmö jakas jest to moze sie wybiore jak jeszcze bedzie sens po mojej pracy bo koncze pozno..

Posted

deer_1987 napisał(a):
bylam na swiatowce 2008 w sztokholmie - ok 5h w jedna strone i dopiero po 13 przyjechalam i przed 18 do domu.. moglam tylko na jeden dzien sie wyrwac. a potem bylam na jamnikowej wystawie :D

teraz w marcu dwu dniowa w Malmö jakas jest to moze sie wybiore jak jeszcze bedzie sens po mojej pracy bo koncze pozno..

to trzymam kciuki, zeby się udało!!!

Posted

jbk, deer, agaciaaa, Maks i Spark, hovomaniaczka, betel dzięki dziewczyny za odwiedziny, na was można liczyć :loveu:

Ostatnio mam nawał pracy i do tego nie najlepsze samopoczucie więc sorki, że i do was zaglądam nieco rzadziej :-?

Wystawy są fajne, ale podziwiam deer i innych co sie kulają bez psa 5 godzin w jedną stronę, mi by sie nie chciało.

A faraonek jest podobny do basenji, nie? ;) (i do Ineczki :lol:)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Witaj Jamnicze;)
Super fotki:loveu: A masz moze jakies ze mna i Sajdi?

A pewnie, że mam i zaraz dam :evil_lol: (ale mało ciekawe :shake:, lepiej Was było oglądać na żywo :razz:)