jamnicze Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='agaciaaa']Pięknie się Saidi prezentowała :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/28-52.jpg a kolega chyba chciał osobiście dyplom odebrać :lol: Dzięki, mi się bardzo podobała w ruchu jak z Florką na honorowym biegała :loveu: W końcu mogłam popatrzeć na mojego Sajdelka z boku ;) Quote
taxelina Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 jamnicze napisał(a):dzień dobry, w pracy siedzę, oj dzisiaj późno będę w domku :placz: No to ja dzis ostatnie wolne - tydzien bylo wolnego - ale zlecialo... Quote
jbk Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Pooglądałam :) Widzę, że też macie przyjaciela Parsonka :) I pięknie się Sajduchna wystawia :)) Quote
pusia2405 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A konkurent Saidi to był czarno biały? Ale Saidi to wypatrywała tą 1.;) Quote
jamnicze Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 deer_1987 napisał(a):No to ja dzis ostatnie wolne - tydzien bylo wolnego - ale zlecialo... Ja już też po urlopie, ech i jutro też do pracy :cool1: jbk napisał(a):Pooglądałam :) Widzę, że też macie przyjaciela Parsonka :) I pięknie się Sajduchna wystawia :)) Reksio jest bardzo sympatyczny :lol: niestety jest to też pierwszy pies z którym pogryzła się Saidi :placz: A poszło o kość :angryy:, którą Saidi znalazła jak razem wesoło biegały po łące. Quote
jamnicze Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 pusia2405 napisał(a):A konkurent Saidi to był czarno biały? Ale Saidi to wypatrywała tą 1.;) Tak cz-b, był jeszcze jeden zgłoszony ale nie dojechał. Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Co tam u Was dobrego Dziewczynki???:lol: Quote
jamnicze Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='betel']Co tam u Was dobrego Dziewczynki???:lol: Wczoraj długo w pracy musiałam siedzieć. Za to dzisiaj następna porcja zdjęć z wystawy :) Quote
gosiaja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jak tam u was śnieg?? ja siedzę sobie w Wejherowie i takie fajne duże płatki śniegu spadają pozdrowionka Quote
M&S Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ...u nas to małe padają już chyba od 4 godzin...i wystarczyło, zeby to co odśnieżyłam spowrotem zasypać :mad: jamnicze! super foto-wystawowa-relacja ;) m. Quote
hovomaniaczka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-70.jpg Ale ma fajna obrozke ;) Quote
jbk Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Witaski :) Chociaż może właściwie powinnam się raczej pożegnać, bo pora spać iść ;) Quote
anetta Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :lol::lol::lol:http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-68.jpg powaliło mnie to zdjęcie! Dawno mnie ni ebyło i widze kuzyna Sajduni:cool3: Na wystawe się załapałam :multi: Czy wygrałyście rase? Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 gosiaja napisał(a):jak tam u was śnieg?? ja siedzę sobie w Wejherowie i takie fajne duże płatki śniegu spadają pozdrowionka U nas też śnieg padał, ale taki mokry, raczej niefajny :shake:. Generalnie jest śnieg i odwilż, no i robi się ciapa. Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='Maks i Spark']...u nas to małe padają już chyba od 4 godzin...i wystarczyło, zeby to co odśnieżyłam spowrotem zasypać :mad: jamnicze! super foto-wystawowa-relacja ;) m. cd. nastąpi ;) Ja lubię śnieg, ale nie cierpię chlapy, no i współczuję tego odśnieżania:p [quote name='hovomaniaczka']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-70.jpg Ale ma fajna obrozke ;) Charty ogólnie mają fajne obróżki :razz: [quote name='anetta']:lol::lol::lol:http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-68.jpg powaliło mnie to zdjęcie! Dawno mnie ni ebyło i widze kuzyna Sajduni:cool3: Na wystawe się załapałam :multi: Czy wygrałyście rase? Serdecznie witamy :lol: Nie, rasę zgarnął pies Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 jbk napisał(a):Pozdrawiam poniedziałkowo ;) My też serdecznie witamy białaski :multi: Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jamnicze napisał(a):Jeszcze trochę, bo nie jestem na swoim kompie, postaram się wstawić wieczorkiem :) Będziemy grzecznie czekać :) Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 deer_1987 napisał(a):Czekam na dalsze z wystawy :D Jeszcze trochę, bo nie jestem na swoim kompie, postaram się wstawić wieczorkiem :) Quote
jamnicze Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 No i jestem u siebie, oto ciąg dalszy z wystawy: Akity oczywiście na ich widok Saidi sie bardzo ucieszyła i zaraz ciągnęła aby sie witać :lol: i już na ringu Quote
cropka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Widzę, że akitki na wystawie odwiedziłyście. Od nas spóźnione gratulacje dla Sajduni i jej Pani za udany występ :p. A u nas w galerii link do zdjęć z weekendowego wypadu do lasu :p. nie mam kiedy wziąśc sie za zdjęcia :oops:, więc nasza galeria pustką sieci :-(. Quote
Recommended Posts