Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i już jestem (przed następną kawą :evil_lol: nam trochę czas i zaraz wstawię zdjęcia z domowych karesów Saidi i Morka :loveu:)

Dzisiaj u nas biało, ale jak to nad morzem czuje sie w powietrzu dużą wilgoć i już bardzo brakuje mi słoneczka.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) Ogromne gratulacje :multi: I mizianko dla Sajdi w nagrode prosze przekazać :loveu:

Saidi dziękuje, ten mój maluszek robi się coraz bardziej miziasty :diabloti:

Posted

Ech, nie mogę skupić się na pracy :angryy::shake:
Co tam, wezmę się za obrabianie zdjęć z wystawy :diabloti:

[quote name='AMIŚKA']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-67.jpg

no co nas podglądasz???:megagrin::megagrin::megagrin:
;) Wyjątkowa chwila kiedy na momencik przestały szaleć :evil_lol:

betel:
Sukcesów gratuluję z opóźnieniem - niestety- ale ze szczerego serca:loveu:

Fotki fajniaste. Najbardziej przypadły mi do gustu te:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/14-68.jpg- jakieś zapaszki jedzenia jeszcze tam zostały???:crazyeye:
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/11-68.jpg - tu widać , kto jest dorosły:evil_lol:

Saidi uważa, że musi pomagać zmywarce i uwielbia asystować przy jej ładowaniu :razz:. Ale oblizuje tylko sztućce :diabloti:
deer:
eh mam ostatnio problemy.. zdjecia u innych sie dlugo otwieraja.. albo w ogole..

:sad: to nie ładnie, może następnym razem jak wejdziesz będą się już otwierały.
Mi np. ostatnio nie zawsze chce działać znaczek ostatniego czytanego posta :niewiem:

Posted

Hej! Ogromne gratulacje!!
Rozróby na kanapie dwóch łaciatków świetne:loveu:.

A ja byłam strasznie uzależniona od kawy, ale musiałam ją rzucić. Udało się z dnia na dzień i nie piję już od trzech miesięcy...

Posted

[quote name='jamnicze']Witajcie, przed wystawą nie udało mi się już wpaść, zresztą i tak DGM doprowadza mnie ostatnio do ...złości :diabloti:

Najpierw się pochwalę, a co w końcu to moja galeria :evil_lol::roll:
Saidi na wystawie w Bydgoszczy dostała ocenę doskonałą i złoty medal (całkiem ładny), Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie :lol:
Na ringu głównym też prezentowała się bardzo ładnie (dzięki Florka :buzi:) i doszła do finałów, no ale tam już nie dała rady. Można powiedzieć, że zajęła miejsce od 4 do 10 (ja wybieram 4 :eviltong:)

Nie ma za co,sama przyjemnosc :) a masz moze jakies fotki ?:)

Posted

deer
wczoraj sie zdjecia jakos ladowaly dzis w ogole nie... :-(

deer
Nareszcie dzikie harce moge obejrzec :P
Oj, to wstrętne DGM :angryy:
mam nadzieję, że się podobały :razz: Jest ich jeszcze sporo, ale najpierw dam trochę z wystawy :p
[quote name='jbk']Witanko :) Wymiziaj ode mnie Sajdi z okazji środowego poranka :)
Wolę jej nie ruszać, bo zaraz na spacer będzie ciągnąć :evil_lol:, a tu jeszcze parę galerii do odwiedzenia czeka :p

Florka
Nie ma za co,sama przyjemnosc :smile: a masz moze jakies fotki ?:smile:
Fotek parę się znajdzie, ale trudno o jakąś fajną, bo sędzia z drugoej strony stawał więc zasłanialiście sobą psy. Do tego parę osób wepchało się na ring robić zdjęcia oczywiście wchodząc innym w obiektyw :angryy:

Posted

AngelsDream
I od nas GRATULACJE!
Dzięki :p
hovomaniaczka
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/18-67.jpg
No ale co ty robisz?:lol:
Ooo zdjecia z wystawy - nie moge sie doczekac:cool3:

Taaa, Saidi zdziwiona, że mały zbój jej łapkę podżera :diabloti:
a zdjęcia zaraz będą ;)
[quote name='gosiaja']młody i Sajdi ciekawe minki maja na zdjećiach

miłej nicki lub spokojnego dzionka w zalezności od pory czytania
Tych zdjęć jest jeszcze duuuużo - trochę się wtedy Krzysiek nacykał :evil_lol:
[quote name='Ypsylon']po ostatnio dziwnym działaniu DGM dopiero teraz przylazłam osobiście pogratulować...
wielkie gratulacje wyników w Bydgoszczy! :multi: :)
Bardzo dziękujemy :)
Muszę i do Was wpaść, tylko do dogo mnie na prawdę ostatnio dobija :mad:

Posted

pusia2405
Hej! Ogromne gratulacje!!
Rozróby na kanapie dwóch łaciatków świetne:loveu:.

A ja byłam strasznie uzależniona od kawy, ale musiałam ją rzucić. Udało się z dnia na dzień i nie piję już od trzech miesięcy...

Dzięki :lol:
Saidi na reszcie miała z kim poszaleć :lol:
Bez kawy to smutno :shake:, no ale zdrówko najważniejsze :p Ja kawusię lubię ale wypijam tak2 do 3 dziennie, i nie żeby siekiery od razu, więc nie jest tak źle ;)
[quote name='jbk'][FONT=Arial]Pączek dla Ciebie - jbk przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT]
O, jaki pyszniutki :p
A ja już na dzisiaj kupiłam pączki, po spacerku sobie zjem (oczywiście do kawki :evil_lol:)

Posted

No to zaczynamy przygodę z Bydgoszczą :p

Pojechaliśmy z opisywanym wcześniej Reksiem (parsonkiem) :multi:

biedny chłopak, prawie przez całą drogę nam śpiewał, bo do Saidi nie mógł się dostać, na dodatek panienka wcale na niego nie zwracała uwagi :eviltong:

I oczekiwanie na sędziowanie