lady_m Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Gratuluje! Milo bylo znowu zamienic dw slowa :) Musze wreszcie sie wybrac do was na wizyte :) Quote
jamnicze Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 lady_m napisał(a):Gratuluje! Milo bylo znowu zamienic dw slowa :) Musze wreszcie sie wybrac do was na wizyte :) Koniecznie, serdecznie zapraszamy na jakiś spacerek :loveu: Niestety na dworze znowu robi się białawo-brejowo :angryy: Quote
Kaya Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [FONT=MS Shell Dlg 2]Picasa Web Albums - Kaja T. - KWPR Bydgoszc...[/FONT] A tu nasze fotki :) Quote
jamnicze Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Kaya'][FONT=MS Shell Dlg 2]Picasa Web Albums - Kaja T. - KWPR Bydgoszc...[/FONT] A tu nasze fotki :) Najpierw znalazłam je na wątku Walentynkowej :lol: ale dziękuję, że i tu dałaś linka :p A przede wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za kibicowanie i obfotografowanie naszych zmagań :loveu:. Rany, ale miałam stresa jak wyszłam na ring, normalnie ręce zaczęły mi się trząść :evil_lol: Tu mi się podoba krok Sajduni oj, mam problem z cytowaniem tych zdjęć, ale są na prawdę bardzo fajne Ja poproszę później o płytkę z nami (i z wcześniejszymi spacerkami też) :razz: Quote
jamnicze Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 gosiaja napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool: serdecznei gratulujemy :bigcool::bigcool::bigcool: :bluepaw: od Morka a na dworzu jest tak fajnie biało i nadal pada wlaśnie wróciłam z Morkiem ze spacerku i on padł :sleep2: tak szlał w śniegu Dzięki :) My wychodzimy po 22.00 na wieczorny spacer. Sajdi męczyła skórzaną kość, a teraz legła na swoim drugim posłaniu, które jest w pracowni. Dziewczynka nie chciała być sama, woli leżeć w pokoju razem ze mną :loveu: Quote
gosiaja Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool: serdecznei gratulujemy :bigcool::bigcool::bigcool: :bluepaw: od Morka a na dworzu jest tak fajnie biało i nadal pada wlaśnie wróciłam z Morkiem ze spacerku i on padł :sleep2: tak szlał w śniegu Quote
gmk Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 jamnicze napisał(a):Najpierw znalazłam je na wątku Walentynkowej :lol: ale dziękuję, że i tu dałaś linka :p A przede wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za kibicowanie i obfotografowanie naszych zmagań :loveu:. Rany, ale miałam stresa jak wyszłam na ring, normalnie ręce zaczęły mi się trząść :evil_lol: Tu mi się podoba krok Sajduni :razz: Jeszcze raz gratuluję , a specjalnie 4 miejsca w BIS-ie Junirów !!!!:lol: Zdjęcia bardzo fajne, widać że Sajdi jest obeznana co i jak. Razem ładnie wyglądacie !;) Pozdrawiam Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 gosiaja napisał(a)::bigcool::bigcool::bigcool: serdecznei gratulujemy :bigcool::bigcool::bigcool: :bluepaw: od Morka a na dworzu jest tak fajnie biało i nadal pada wlaśnie wróciłam z Morkiem ze spacerku i on padł :sleep2: tak szlał w śniegu Post z odpowiedzią znowu skoczył przed Twój :angryy: gmk napisał(a):Jeszcze raz gratuluję , a specjalnie 4 miejsca w BIS-ie Junirów !!!!:lol: Zdjęcia bardzo fajne, widać że Sajdi jest obeznana co i jak. Razem ładnie wyglądacie !;) Pozdrawiam Dziękujemy :) U mnie też jest parę zdjęć Saidi i Domina, ale to wstawię później, bo teraz nie mam czasu :p Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jbk napisał(a):Witam :) Idę fotki obejrzeć :) A, serdecznie zapraszamy :multi: Quote
gosiaja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja się już przyzwyczaiłam że trzeba sprawdzać czy coś wcześniej nie wskoczyło miłego dzionka życzę Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 gosiaja napisał(a):ja się już przyzwyczaiłam że trzeba sprawdzać czy coś wcześniej nie wskoczyło miłego dzionka życzę Dzionek miły ale leniwy, a za oknem ciągle sypie. Chyba zrobię sobie kawki :cool1: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jamnicze napisał(a):Dzionek miły ale leniwy, a za oknem ciągle sypie. Chyba zrobię sobie kawki :cool1: To ja się z Tobą kawki napiję :) Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 jbk napisał(a):To ja się z Tobą kawki napiję :) Serdecznie zapraszam, jakieś ciacho też się znajdzie :lol: Quote
jamnicze Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 No teraz dziewczyny to mi dopiero narobiłyście apetyty, już mi pachnie tą kawą chociaż jeszcze wody nie nastawiłam :evil_lol: Śmieszny ten kubek z chowanymi ciasteczkami :evil_lol: http://www.obrazky.pl/obrazky/wypij-kawe-zjedz-ciastko-206-OBRAZKY.PL.jpg Quote
M&S Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć witamy się z rana :lol: miłego dnia i dobrej kawy:kaffee_2: A. Quote
gosiaja Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 taki kubek z chowanymi ciasteczkami do pracy by się przydał pomarzyć Quote
taxelina Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 ja tam kawy nie pije ale fajny patent :P Quote
M&S Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 deer_1987 napisał(a):ja tam kawy nie pije ale fajny patent :P ja bez kawy....nie funkcjonuję:shake: A. Quote
agaciaaa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć :) Ogromne gratulacje :multi: I mizianko dla Sajdi w nagrode prosze przekazać :loveu: Quote
jbk Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):ja bez kawy....nie funkcjonuję:shake: A. Bo bez kawy nie ma kołaczy ;) Quote
Recommended Posts