Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Maks i Spark napisał(a):
za długo :shake: (wiem z doświadczenia:evil_lol:)

A.

Ale chyba Twoje piesy się dogadują ;) Ile jest między nimi różnicy?
Ja teraz muszę popracować nad Saidi, a później nad TZ (tzn. cały czas nad nim pracuję :diabloti:, ale to twarda sztuka :evil_lol:)

Myślę raczej o zostawieniu sobie szczeniaczka po Saidi (2 lub 3 miot :razz:)
Ale oczywiście czas i życie pokażą :cool1:

Posted

gosiaja napisał(a):
to ja mam takie pytanie z innej beczki
czy jutrzejszy spacer jest aktualny ??
chodź Sajdi nie będzie :-(??

Mam nadzieję, że pozostali się zjawią, tylko musicie dokładnie ustalić godzinę ;).
A ja się postaram następnym razem :p

Posted

[quote name='jamnicze']Ale chyba Twoje piesy się dogadują ;) Ile jest między nimi różnicy?
Ja teraz muszę popracować nad Saidi, a później nad TZ (tzn. cały czas nad nim pracuję :diabloti:, ale to twarda sztuka :evil_lol:)

Myślę raczej o zostawieniu sobie szczeniaczka po Saidi (2 lub 3 miot :razz:)
Ale oczywiście czas i życie pokażą :cool1:

teraz lepiej, ale bywały momenty, że Spark z zazdrości atakował Maksa (zapewne popełniłam trochę błędów:oops::oops:) a między nimi jest 10 lat różnicy.

Pracuj, pracuj ;), a dwom psom jest raźniej..serio :p

A.

ps.
opisane jest wszysttko u nasz :eviltong:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :) Nareszcie dogo chodzi jako tako ;) Super wygląda Sajdi z Morkiem :loveu:

Właśnie przestało chodzić :angryy: musiałam wyjść i jeszcze raz wejść, bo po 2 postach się zawiesiło :shake::mad:

Fajnie, mi też ta parka bardzo sie podoba :loveu:, a jak jeszcze Morek nieco podrośnie i zrównają się wzrostem :razz:, ale to też będzie krótko trwało, bo potem ja przerośnie :evil_lol:, łapska już ma grubsze :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/35-35.jpg

jakie śliczne kubraczki!!!! a co to za maleństwo?? bo ja nie na czasie:oops::oops:

Posted

Witajcie, przed wystawą nie udało mi się już wpaść, zresztą i tak DGM doprowadza mnie ostatnio do ...złości :diabloti:

Najpierw się pochwalę, a co w końcu to moja galeria :evil_lol::roll:
Saidi na wystawie w Bydgoszczy dostała ocenę doskonałą i złoty medal (całkiem ładny), Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie :lol:
Na ringu głównym też prezentowała się bardzo ładnie (dzięki Florka :buzi:) i doszła do finałów, no ale tam już nie dała rady. Można powiedzieć, że zajęła miejsce od 4 do 10 (ja wybieram 4 :eviltong:)

Posted

[quote name='Agappe']jakie śliczne kubraczki!!!! a co to za maleństwo?? bo ja nie na czasie:oops::oops:
To maleństwo to Morek (Asiaczkowy ;)), a dla Saidi siostrzeniec lub kuzyn - jak kto woli :cool3:

Oto jeszcze kilka ich wspólnych zdjęć

Mały od razu wpakował się na sajdusiowe posłanko :)

ale jak Saidi poszła na tapczan, to długo nie wytrzymał :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']Witajcie, przed wystawą nie udało mi się już wpaść, zresztą i tak DGM doprowadza mnie ostatnio do ...złości :diabloti:

Najpierw się pochwalę, a co w końcu to moja galeria :evil_lol::roll:
Saidi na wystawie w Bydgoszczy dostała ocenę doskonałą i złoty medal (całkiem ładny), Zwycięstwo Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie :lol:
Na ringu głównym też prezentowała się bardzo ładnie (dzięki Florka :buzi:) i doszła do finałów, no ale tam już nie dała rady. Można powiedzieć, że zajęła miejsce od 4 do 10 (ja wybieram 4 :eviltong:)

Jeszcze raz wiielkie gratulacje od nasz:multi::multi::multi::multi:

to gdzie następna wystawa?:razz::p

A.

ps. zdjęcia Moraska w posłaniu Sajdi rozbrajające:p:p:p

Posted

jamnicze, gratulacje !! :)

Na ringu Was nie widziałem, ale za to przy grillu z kiełbaskami już tak:diabloti:;)
nie wiem dlaczego, ale Saidi wydawała mi się jakaś mniejsza niż w Sopocie np:diabloti: może to tylko takie wrażenie było :)

Posted

Morek jest słodki i mam jeszcze duuuużo zdjęć jak się razem z Saidi naparzają na tapczanie :diabloti:

ale na razie dla odmiany wstawię Sajdi oglądającą świat z wysoka :lol:

oraz Saidi - zmywaczkę do naczyń :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']
Matusz

dzięki :lol:
Mateusz, ty brzydalu, a to dla czego do nas nie podszedłeś?:mad:

dzięki:evil_lol:, w końcu ktoś prawdę napisał:evil_lol:
a nie chciałem Wam przeszkadzać, spieszyłem się z penisami ciętymi dla Tobiaszka na 8 Geburstag :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']dzięki:evil_lol:, w końcu ktoś prawdę napisał:evil_lol:
a nie chciałem Wam przeszkadzać, spieszyłem się z penisami ciętymi dla Tobiaszka na 8 Geburstag :diabloti:

Nie ma za co :diabloti:
Tym razem wybaczam :p