Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Sajdi urosła :loveu::loveu:

Ja wieeeele razy przechodziłam obok policji u nas w lesie i straży miejskiej z psami bez smyczy (ale z obrożami), jeszcze nigdy nikt mnie nie zatrzymał:evil_lol:
Kiedyś z Franciszką stanęłyśmy obok auta policji i Frania na wysokości ich okna wsunęła pysk do środka, to aż jeden policjant podskoczył i się oblał kawą:evil_lol:

Biedny los małych piesków, ale ja bym nie podarowała :cool3:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img184.imageshack.us/img184/3581/14zn6.jpg jedno oko zielone, drugie niebieskie :lol:
[quote name='deer_1987']dokladnie mialam to napisac :D smiesznie takie zdjecia ;)
Tak jakoś wyszło (może założyła kolorowe szkła kontaktowe :evil_lol:)
[quote name='Matusz']Berek :multi::loveu::multi:
Berek i to plażowy :multi::cool3:
[quote name='panienkabubu']Ale Sajdi urosła :loveu::loveu:
Ja wieeeele razy przechodziłam obok policji u nas w lesie i straży miejskiej z psami bez smyczy (ale z obrożami), jeszcze nigdy nikt mnie nie zatrzymał:evil_lol:
Kiedyś z Franciszką stanęłyśmy obok auta policji i Frania na wysokości ich okna wsunęła pysk do środka, to aż jeden policjant podskoczył i się oblał kawą:evil_lol: Biedny los małych piesków, ale ja bym nie podarowała :cool3:
Rośnie, rośnie już się na kolanach spokojnie nie miesci i zaczyna mi ciążyć jak ją znoszę na jednej ręce. moja olbrzymka przekroczyła już 5kg! :evil_lol: (pozdrowienia dla Twoich chudzielców :loveu::eviltong:)
[quote name='Izabela124.']Witanko
No nivzl[SIZE=-1]e z SM, prz[SIZE=-1]eci[SIZE=-1]ez Sajdunia to szcz[SIZE=-1]eniak, no ni[SIZE=-1]e ja to bym si[SIZE=-1]e klocila z nimi
Kłucić się nie było o co (zresztą ja spokojna osoba jestem), spisali i pojechali, mandatu nie dali, jak przyjdzie upomnienie, to może będę się odwoływać, bo nie dokońca ich zrozumiałam, czy to upomnienie jest ustne, czy brali adres żeby je przysłać na piśmie :niewiem:

Posted

U nas podobnie jest-bez smyczy ani rusz....:shake:...dobrze,że ja mam duże obejście w domku0-mają gdzie biegać. Dziś jak zabrałam Towarzystwa do lasu to chcieli pobiegać ...ale zakaz to zakaz...zamiast płacić mandat-kupie następny....KOCYK :diabloti:

Sajdunia jak zwykle Rozkoszna....przesyłamy całuski!!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']http://img260.imageshack.us/img260/146/96396311bj7.jpg
Moje wrrrr nie oddam :D
Musze niesmialo napisac ze choc to Twoja sunia to pokochalam ja ;)
Moge dodac ja do strony do Naszych przyjaciol? piszac kto jest autorem fotek itp ;)
Adres strony moge na priva dac ;)
Oczywiście, nie ma sprawy, będziemy obie zaszczycone. A Sajdunia cieszy się z kazdych słów sympati, bo to bardzo kontaktowy i towarzyski piesek :loveu:

Posted

Matusz napisał(a):
dawaj z plaży:diabloti::diabloti:
Jak tam G??:cool3::cool3:

Na plażę trochę poczekacie. dzisiaj już padam na nosek, jeszcze tylko wezmę małą na si... i dam jej kolację, a jutro mam niezły zachrzan w pracy, więc może wieczorkiem?
Na wystawę nie jadę, właśnie zwala mi się totalny remont podług na głowę i będziemy musieli sie wyprowadzić na 6-7 miesięcy. Az ciarki mnie przechodzą jak o tym pomyślę

Dobrej nocki wszystkim :scared::sleep2:

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img260.imageshack.us/img260/876/94600927uj4.jpg hihi Sajdunia na wysokości ;) a co będzie księżniczka na podłodze leżeć? :lol: O, podłoga stanowczo jej nie odpowiada :shake:

[quote name='panienkabubu']A dokąd się wyprowadzasz? Na Śląsk? :cool3: Chciałabyś :evil_lol:. Dadzą nam jakies zastępcze na osiedlu. Obawiam sie, ze kawalerkę i jak ja się pomieszczę z tymi moimi klamotami? O rany, właśnie K. uświadomił mi, że tam pewnie nie będzie internetu!!! :-(

[quote name='Martens']http://img260.imageshack.us/img260/876/94600927uj4.jpg Ciekawe czy za pół roku też się tak ładnie będzie mieścić :)
Chyba jak się zawiąże w supełek :evil_lol:

Posted

No to parę starszych fotek z pierwszego spaceru do parku

Najpierw trzeba było tam dojść, zanim się obejrzałam, mała myk i na czyjeś podwórko

No co mnie tak ciągniecie, do kotków ni nie dali iść :shake:

mniam smaczek :)

ciekawe co tam jest za tą barierką

e tam, to tylko kwiatuszki

Posted

Matusz napisał(a):
Asiu, pokaż jak tam Wam idzie ćwiczenie;)

wstyd pokazywać :oops:, ona lepiej stoi bez ustawiania :evil_lol:
Ech, przydałaby mi sie pomoc. Kto chce iść z nami na spacer?

Posted

jamnicze napisał(a):
wstyd pokazywać :oops:, ona lepiej stoi bez ustawiania :evil_lol:
Ech, przydałaby mi sie pomoc. Kto chce iść z nami na spacer?

jaaa, jaaa :grins::grins:

albo ty przyjedź do nas, bo ja mam mature :megagrin:

Posted

Matusz napisał(a):
jaaa, jaaa :grins::grins:
albo ty przyjedź do nas, bo ja mam mature :megagrin:

Na maturę to ja cię puszczę z powrotem :evil_lol: do tego czasu to chyba nauczysz już Sajduchę postawy? :eviltong: