Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']hej jamnicze :multi::loveu:
ale mnie tu nie było... :oops:

Wybieracie się może na jakąś wystawę na Mazury?? :) Dobre Miasto 1 maja czy Olsztyn w lipcu ?? :razz:

...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maks i Spark']...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong:[/quote]

nie powiedziałbym :evil_lol: Asia sobie jedzie na e-7 i z niej skręca na Dobre Miasto, a od tego skrętu to Wawy to ok 200km jeszcze :P

Posted

[quote name='jbk']To rzeczywiście żaden problem, poza tym może, że w kagańcu żaden z moich nigdy nie był.

No i oczywiście pozostaje pytanie, czy z mojego miasta jakiś pociąg jeszcze wyjeżdża....... Ostatnio zlikwidowali wsio na trasie Cieszyn-Bielsko, jeszcze nie tak dawno najbardziej uczęszczanej....[/quote]
Saidi obecnie najczęściej jeździ bez kagańca, zrobi minkę niewiniątka i już kanara ma w kieszeni :diabloti: ale jak jechałyśmy do Poznania, to do Miyamota się przyczepił, że ma natychmiast założyć kaganiec :shake:

Posted

[quote name='Maks i Spark']...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong:[/quote]
Jak dla kogo :evil_lol:, no ale z Wami to jesteśmy umówieni na kawę po Sopocie :razz:
[quote name='Matusz']nie powiedziałbym :evil_lol: Asia sobie jedzie na e-7 i z niej skręca na Dobre Miasto, a od tego skrętu to Wawy to ok 200km jeszcze :P[/quote]
Jakie jedzie e-7? Najpierw bym musiała jakieś autko wykombinować :p chyba że się do kogoś przysiądę :diabloti:. Właśnie się umówiłam na Walentynkową z Reksiem :razz:. Zobaczymy jak psiaki będą razem zachowywały się w podróży, to może w przyszłości .... da się dojechać na wystawy bez dworca kolejowego :diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']hej jamnicze :multi::loveu:
ale mnie tu nie było... :oops:

Wybieracie się może na jakąś wystawę na Mazury?? :) Dobre Miasto 1 maja czy Olsztyn w lipcu ?? :razz:

Witaj Matusz :multi: dawno Cię tu nie było, mała rośnie nie?:razz:

A, całkiem możliwe, że tu i tu :cool3:

Posted

[quote name='jamnicze']Witaj Matusz :multi: dawno Cię tu nie było, mała rośnie nie?:razz:

A, całkiem możliwe, że tu i tu :cool3:

no duża panna już:loveu::loveu::loveu:

zapraszamy, zapraszamy:) to się pewnie spotkamy :)

Posted

[quote name='deer_1987']i przekonac Twojego TZ jamnicze..[/quote]
:evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;)

Posted

[quote name='jamnicze']:evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;)[/quote]
oj zle zrozumialam:oops::oops: myslalam ze ona ma na mysli ze Sajdunia i sznaucer to u Was by pasowal :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol:

Pzdr.[/quote]

Matko z córką, MKM? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to za ptica?

Posted

[quote name='jamnicze']:evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;)[/quote]
Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='deer_1987']oj zle zrozumialam:oops::oops: myslalam ze ona ma na mysli ze Sajdunia i sznaucer to u Was by pasowal :D
Ja i sznaucer? Raczej nie, a tym bardziej olbrzym :shake:

jbk
Witanko :smile:

witanko :multi:
Asiaczek
Nie ma szans...

Nigdy nie mów nigdy ;)
Asiaczek
Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol:

jbk
Matko z córką, MKM? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to za ptica?

No właśnie, co to za skrót? Mi by pasowało Mój Kochany Mąż :loveu:, ale jedno przecież nie wyklucza drugiego :lol:

Posted

[quote name='jamnicze']
No właśnie, co to za skrót? Mi by pasowało Mój Kochany Mąż :loveu:, ale jedno przecież nie wyklucza drugiego :lol:[/quote]

Tak samo pomyślałam ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']MKM- to rzeczywiści"Mój Kochany Mąż".
TŻ - Towarzysz Życia.

To nie to samo, bo nie każdy TŻ jest MKM, ale za to każdy MKM to TŻ.

Pzdr.[/quote]
No to trafiłam :multi: ale zdolniacha ze mnie :evil_lol: