M&S Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Matusz']hej jamnicze :multi::loveu: ale mnie tu nie było... :oops: Wybieracie się może na jakąś wystawę na Mazury?? :) Dobre Miasto 1 maja czy Olsztyn w lipcu ?? :razz: ...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong: Quote
Asiaczek Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak dla mnie, ten układ psiowy byłby idealny!:loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-42.jpg Pzdr. Quote
M&S Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asiaczek'] Jak dla mnie, ten układ psiowy byłby idealny!:loveu: http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/30-42.jpg Pzdr. no tak stara miłość nie rdzewieje ;) Quote
Matusz Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong:[/quote] nie powiedziałbym :evil_lol: Asia sobie jedzie na e-7 i z niej skręca na Dobre Miasto, a od tego skrętu to Wawy to ok 200km jeszcze :P Quote
jamnicze Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jbk']To rzeczywiście żaden problem, poza tym może, że w kagańcu żaden z moich nigdy nie był. No i oczywiście pozostaje pytanie, czy z mojego miasta jakiś pociąg jeszcze wyjeżdża....... Ostatnio zlikwidowali wsio na trasie Cieszyn-Bielsko, jeszcze nie tak dawno najbardziej uczęszczanej....[/quote] Saidi obecnie najczęściej jeździ bez kagańca, zrobi minkę niewiniątka i już kanara ma w kieszeni :diabloti: ale jak jechałyśmy do Poznania, to do Miyamota się przyczepił, że ma natychmiast założyć kaganiec :shake: Quote
jamnicze Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Maks i Spark']...Warszawa, Legionowo są zdecydowanie bliżej :eviltong:[/quote] Jak dla kogo :evil_lol:, no ale z Wami to jesteśmy umówieni na kawę po Sopocie :razz: [quote name='Matusz']nie powiedziałbym :evil_lol: Asia sobie jedzie na e-7 i z niej skręca na Dobre Miasto, a od tego skrętu to Wawy to ok 200km jeszcze :P[/quote] Jakie jedzie e-7? Najpierw bym musiała jakieś autko wykombinować :p chyba że się do kogoś przysiądę :diabloti:. Właśnie się umówiłam na Walentynkową z Reksiem :razz:. Zobaczymy jak psiaki będą razem zachowywały się w podróży, to może w przyszłości .... da się dojechać na wystawy bez dworca kolejowego :diabloti: Quote
jamnicze Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Matusz']hej jamnicze :multi::loveu: ale mnie tu nie było... :oops: Wybieracie się może na jakąś wystawę na Mazury?? :) Dobre Miasto 1 maja czy Olsztyn w lipcu ?? :razz: Witaj Matusz :multi: dawno Cię tu nie było, mała rośnie nie?:razz: A, całkiem możliwe, że tu i tu :cool3: Quote
Matusz Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jamnicze']Witaj Matusz :multi: dawno Cię tu nie było, mała rośnie nie?:razz: A, całkiem możliwe, że tu i tu :cool3: no duża panna już:loveu::loveu::loveu: zapraszamy, zapraszamy:) to się pewnie spotkamy :) Quote
jamnicze Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Asiaczek']Jak dla mnie, ten układ psiowy byłby idealny!:loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-42.jpg Pzdr. No to Asiu, tylko domek z ogródkiem i ....:cool3: Quote
jamnicze Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='deer_1987']i przekonac Twojego TZ jamnicze..[/quote] :evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;) Quote
taxelina Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='jamnicze']:evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;)[/quote] oj zle zrozumialam:oops::oops: myslalam ze ona ma na mysli ze Sajdunia i sznaucer to u Was by pasowal :D Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Matko z córką, MKM? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to za ptica? Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jamnicze']No to Asiu, tylko domek z ogródkiem i ....:cool3:[/quote] Nie ma szans... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jamnicze']:evil_lol: no, ale do tego żeby Asiaczek miała większe stadko, to mój TZ nic nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko nie wiem co z jej TZem;)[/quote] Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='deer_1987']oj zle zrozumialam:oops::oops: myslalam ze ona ma na mysli ze Sajdunia i sznaucer to u Was by pasowal :D Ja i sznaucer? Raczej nie, a tym bardziej olbrzym :shake: jbk Witanko :smile: witanko :multi: Asiaczek Nie ma szans... Nigdy nie mów nigdy ;) Asiaczek Ja nie mam TZ-a, ja mam MKM... a to różnica...:evil_lol: jbk Matko z córką, MKM? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A co to za ptica? No właśnie, co to za skrót? Mi by pasowało Mój Kochany Mąż :loveu:, ale jedno przecież nie wyklucza drugiego :lol: Quote
jbk Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='jamnicze'] No właśnie, co to za skrót? Mi by pasowało Mój Kochany Mąż :loveu:, ale jedno przecież nie wyklucza drugiego :lol:[/quote] Tak samo pomyślałam ;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 MKM- to rzeczywiści"Mój Kochany Mąż". TŻ - Towarzysz Życia. To nie to samo, bo nie każdy TŻ jest MKM, ale za to każdy MKM to TŻ. Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']MKM- to rzeczywiści"Mój Kochany Mąż". TŻ - Towarzysz Życia. To nie to samo, bo nie każdy TŻ jest MKM, ale za to każdy MKM to TŻ. Pzdr.[/quote] No to trafiłam :multi: ale zdolniacha ze mnie :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Cd fotek mojej małej TŻ ;) widzisz pańcia jaka grzeczna jestem? Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 piłkę oczywiście gdzieś posiała na tej plaży :diabloti: ale co sie dziwić jak znowu sznupka zobaczyła :evil_lol: ech, nie chciał sie bawić z małolatą;) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ale pięknie stoi... http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/21-61.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Asiaczek']Ale pięknie stoi... http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/21-61.jpg Pzdr. Dzięki Asiaczku :loveu:, szkoda tylko, że akurat jest na lince. Mówiłam, że ona bez ustawiania czasami lepiej stoi niż z :evil_lol: Quote
Recommended Posts