Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
to jakis Wasz park?

"Park Oliwski" z Pałacem Opatów. Jest nieźle utrzymany, a na drzewach tabliczki z nazwami - fajna pomoc na lekcje biologi ;). Ale z psami można tam tylko na smyczy :p

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jak Sajdusia ładnie pozuje:loveu:

To ściema :evil_lol:, jak przymierzam się z aparatem, to zaraz odwraca głowę, albo doopką się ustawia :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
To ściema :evil_lol:, jak przymierzam się z aparatem, to zaraz odwraca głowę, albo doopką się ustawia :diabloti:

haha to tak jak Maks...jak widzi aparat to zaraz w długą :evil_lol:

a zdjęcia z parku suuper i jakie kaczuchy urocze :p:eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
Na kaczuchy, to Saidi lubi się zasadzać :diabloti:
Raz rano Saidi o mało jednej nie upolowała :shake:. One u nas śpią na łące. Mała się zakradła i dawaj, a kaczuchy zaspane i ciężkie, no i Saidi bompsnęła jedną. Na szczęście była na fleksi więc szybciutko ją ściągnęłam, a kaczka się podniosła i potruchtała dalej :p

no to z Sjadi jest myśliwski pierwotniak...hmmhmm kto by pomyślał :diabloti:

Posted

Dzisiaj byłyśmy z cropką na spacerku i nawet ona stwierdziła "no co ja jej chcę zdjęcie, to ona do mnie tyłem :mad:"

Na kaczuchy, to Saidi lubi się zasadzać :diabloti:
Raz rano Saidi o mało jednej nie upolowała :shake:. One u nas śpią na łące. Mała się zakradła i dawaj, a kaczuchy zaspane i ciężkie, no i Saidi bompsnęła jedną. Na szczęście była na fleksi więc szybciutko ją ściągnęłam, a kaczka się podniosła i potruchtała dalej :p

Dzisiaj Saidi wystawiała lecące nad nami łabędzie :diabloti:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
no to z Sjadi jest myśliwski pierwotniak...hmmhmm kto by pomyślał :diabloti:

To pies na ptaszki :evil_lol: Zaczęła od przyczajek na gołębie, a niedawno po plaży goniła za łabędziami, trochę sie bałam aby któryś jej nie zaatakował. To duże i niebezpieczne ptaki. Ale na jej widok grzecznie uciekały do wody :diabloti:

Posted

[LEFT]A gdzie kubraczek? Jeszcze się doopka przeziębi :evil_lol:

Mój też zdecydowanie antymodel. Najlepiej nam wychodzą zdjęcia trzeciego oka, tzn. od tyłu :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa
[/LEFT]

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Jakas makabra jest z tymi postami:shake:
A moze filmik z polowania?:cool3:

Taaaa......:shake: i multi nie działa :shake:
Yhmmm, tego.....ja nie filmowa jestem :shake: niby aparat ma jakąś funkcje krótkich filmików, ale ja kompletnie sie na tym nie znam więc zdjęcia wam muszą wystarczyć :diabloti:

Posted

Iwa-R napisał(a):
A gdzie kubraczek? Jeszcze się doopka przeziębi :evil_lol:

Mój też zdecydowanie antymodel. Najlepiej nam wychodzą zdjęcia trzeciego oka, tzn. od tyłu :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

Otóż to :evil_lol:, a te nasze bardzo ładnie prezentują te swoje "trzecie oko";):diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
To pies na ptaszki :evil_lol: Zaczęła od przyczajek na gołębie, a niedawno po plaży goniła za łabędziami, trochę sie bałam aby któryś jej nie zaatakował. To duże i niebezpieczne ptaki. Ale na jej widok grzecznie uciekały do wody :diabloti:

Jakbym swoje widziała, wariaty, na każdego ptaka się rzucają ;) Ucałuj Sajdi :)