hovomaniaczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-65.jpg http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-63.jpg Jak ladnie pozuje Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 deer_1987 napisał(a):to jakis Wasz park? "Park Oliwski" z Pałacem Opatów. Jest nieźle utrzymany, a na drzewach tabliczki z nazwami - fajna pomoc na lekcje biologi ;). Ale z psami można tam tylko na smyczy :p Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Izabela124. napisał(a):Jak Sajdusia ładnie pozuje:loveu: To ściema :evil_lol:, jak przymierzam się z aparatem, to zaraz odwraca głowę, albo doopką się ustawia :diabloti: Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jamnicze napisał(a):To ściema :evil_lol:, jak przymierzam się z aparatem, to zaraz odwraca głowę, albo doopką się ustawia :diabloti: haha to tak jak Maks...jak widzi aparat to zaraz w długą :evil_lol: a zdjęcia z parku suuper i jakie kaczuchy urocze :p:eviltong: Quote
M&S Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jamnicze napisał(a):Na kaczuchy, to Saidi lubi się zasadzać :diabloti: Raz rano Saidi o mało jednej nie upolowała :shake:. One u nas śpią na łące. Mała się zakradła i dawaj, a kaczuchy zaspane i ciężkie, no i Saidi bompsnęła jedną. Na szczęście była na fleksi więc szybciutko ją ściągnęłam, a kaczka się podniosła i potruchtała dalej :p no to z Sjadi jest myśliwski pierwotniak...hmmhmm kto by pomyślał :diabloti: Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Dzisiaj byłyśmy z cropką na spacerku i nawet ona stwierdziła "no co ja jej chcę zdjęcie, to ona do mnie tyłem :mad:" Na kaczuchy, to Saidi lubi się zasadzać :diabloti: Raz rano Saidi o mało jednej nie upolowała :shake:. One u nas śpią na łące. Mała się zakradła i dawaj, a kaczuchy zaspane i ciężkie, no i Saidi bompsnęła jedną. Na szczęście była na fleksi więc szybciutko ją ściągnęłam, a kaczka się podniosła i potruchtała dalej :p Dzisiaj Saidi wystawiała lecące nad nami łabędzie :diabloti: Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='hovomaniaczka']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-65.jpg http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-63.jpg Jak ladnie pozuje Nie zauważyłam posta, bo znowu skaczą :angryy: Mi to drugie zdjęcie na ławeczce też sie bardzo podoba :p Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Niezla jest:-o A co! Musiałabyś zobaczyć ją w akcji :lol: Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Maks i Spark napisał(a):no to z Sjadi jest myśliwski pierwotniak...hmmhmm kto by pomyślał :diabloti: To pies na ptaszki :evil_lol: Zaczęła od przyczajek na gołębie, a niedawno po plaży goniła za łabędziami, trochę sie bałam aby któryś jej nie zaatakował. To duże i niebezpieczne ptaki. Ale na jej widok grzecznie uciekały do wody :diabloti: Quote
hovomaniaczka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 jamnicze napisał(a):Nie zauważyłam posta, bo znowu skaczą :angryy: Mi to drugie zdjęcie na ławeczce też sie bardzo podoba :p Jakas makabra jest z tymi postami:shake: A moze filmik z polowania?:cool3: Quote
Iwa-R Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [LEFT]A gdzie kubraczek? Jeszcze się doopka przeziębi :evil_lol: Mój też zdecydowanie antymodel. Najlepiej nam wychodzą zdjęcia trzeciego oka, tzn. od tyłu :evil_lol: Pozdrawiam Iwa [/LEFT] Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Jakas makabra jest z tymi postami:shake: A moze filmik z polowania?:cool3: Taaaa......:shake: i multi nie działa :shake: Yhmmm, tego.....ja nie filmowa jestem :shake: niby aparat ma jakąś funkcje krótkich filmików, ale ja kompletnie sie na tym nie znam więc zdjęcia wam muszą wystarczyć :diabloti: Quote
jamnicze Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Iwa-R napisał(a):A gdzie kubraczek? Jeszcze się doopka przeziębi :evil_lol: Mój też zdecydowanie antymodel. Najlepiej nam wychodzą zdjęcia trzeciego oka, tzn. od tyłu :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Otóż to :evil_lol:, a te nasze bardzo ładnie prezentują te swoje "trzecie oko";):diabloti: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jamnicze napisał(a):To pies na ptaszki :evil_lol: Zaczęła od przyczajek na gołębie, a niedawno po plaży goniła za łabędziami, trochę sie bałam aby któryś jej nie zaatakował. To duże i niebezpieczne ptaki. Ale na jej widok grzecznie uciekały do wody :diabloti: Jakbym swoje widziała, wariaty, na każdego ptaka się rzucają ;) Ucałuj Sajdi :) Quote
Nirse Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 :) No dziewczyny, pewnie kiedyś się spotkamy na wystawie w tym roku :p:multi: Quote
Recommended Posts