Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaya napisał(a):
O to super w takim razie będziemy mogły poćwiczyć wszystkie przed wystawą :lol:

Też o tym pomyślałam ;), a trening mojej małej bestyjce sie przyda :diabloti:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-39.jpg - fajnie to wygląda, nieco plaży, nieco śniegu, słoneczko i...... SAIDI :)
Mi też się podoba to zdjęcie, no prawie, bo menda w trakcie pstrykania oczywiście zaczęła się kręcić :diabloti:
[quote name='deer_1987']Az ciagnie mnie nad morze ale nie mam jak i za zimno :(
A mnie w góry :evil_lol:, ale to pewnie dopiero latem ;), a morze wcale nie jest zimą takie fajne, wszystko przez ten paskudny klimat :shake:. Za to latem na plaże z psem nie wolno :shake:. Jak dla mnie za mało terenów, gdzie swobodnie i bezpiecznie można psa wybiegać :p

Posted

jamnicze napisał(a):

A mnie w góry :evil_lol:, ale to pewnie dopiero latem ;), a morze wcale nie jest zimą takie fajne, wszystko przez ten paskudny klimat :shake:. Za to latem na plaże z psem nie wolno :shake:. Jak dla mnie za mało terenów, gdzie swobodnie i bezpiecznie można psa wybiegać :p

..nie narzekaj, dobry klimat na skórę...masz nawilżanie za free :evil_lol:
a terenów do wybiegania wszędzie jakby mniej :cool1:

Posted

Maks i Spark napisał(a):
..nie narzekaj, dobry klimat na skórę...masz nawilżanie za free :evil_lol:
a terenów do wybiegania wszędzie jakby mniej :cool1:

"Kiedy zawsze lepiej gdzie nas nie ma" :diabloti::evil_lol::evil_lol:
A mi zdecydowanie górski klimat lepiej służy, nawet mieliśmy w planach przeprowadzkę, ale oczywiście wszystko się rozbiło o brak pracy :angryy:, ach polska rzeczywistość :placz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No my sie wybierzemy na plaze dla psow latem :-D

No tak.. u was w parku jest teren do biegania dla psow (chodzi mi o to pseudo-agility) i plaze tez macie. U nas to chyba takich rewelacji nie ma...

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
No tak.. u was w parku jest teren do biegania dla psow (chodzi mi o to pseudo-agility) i plaze tez macie. U nas to chyba takich rewelacji nie ma...

akurat plaza nie u nas, mieszkamy w centrum wojewodztwa, ale jakies 40 km mamy do Malmö i tamtej plazy

Posted

Aaaaaa... jestem ciekawa czy nad naszym morzem jest plaza dla psow... Nad Wisle niby nie wolno ale ludzie i tak chodza tam z psami, kapac sie (brrrr... ciarki mnie przechodza na sama mysl o tym), lowic ryby (ble...) itd.

Posted

jamnicze napisał(a):
Ja się w Polsce nie spotkałam z plażą gdzie można z psami :shake:, no ale wszystko przed nami ;)

Tylko ze wtedy jakies zasady wsrod psiarzy tez powinny obowiazywac.. a z tym roznie....:mad:

Posted

[quote name='Tengusia']kocham morze jest piekne i urokliwe ale zima musi byc tam strasznie zimno
Oj jest, zwłaszcza przaz te wilgotne wiatry, brrrr.
Dzisiaj wyciągnęłam na spacer koleżankę, no i wytrzymała tylko godzinkę,(rajstop pod spodnie nie ubrała :mad:)
[quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-39.jpg aż szkoda, że nie spojrzała w obiektyw ;) byłoby super zdjęcie, ale i tak jest fajne :loveu:
Jak pstrykałam, to patrzyła :diabloti:, ale czas mojego aparatu ....:shake:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tylko ze wtedy jakies zasady wsrod psiarzy tez powinny obowiazywac.. a z tym roznie....:mad:

To prawda, ludzie bywaja różni, a niektórym sie wydaje, że im wszystko wolno i inni za nich posprzątają, że inni im będą schodzić z drogi itd :angryy:

Posted

Ja też właśnie tylko to znalazłam, a wiem że gdzieś w trójmieście czy okolicach była taka plaża albo sobie to ubzdurałam :lol: No ale nic przeszukam jeszcze raz

Posted

O zakazach nad Wisłą nie słyszałam, może gdzieś dalej, bo u nas wszyscy mogą wleźć wszędzie, jeśli się nie boją (zakłady czasem wypuszczają do Wisły jakieś gówna), oczywiście w sezonie, jak jest ludzi full nad wodą, to z psami pójdziemy w jakieś niezaludnione miejsce, przede wszystkim ze względu na psy ;)

Posted

[quote name='gosiaja']ja znalazłam takie
wejście 55 (między Jastarnią a Juratą) i wejście 31 (przed Kuźnicą od strony Chałup)
Niestety my nie mamy samochodu :shake:, ale fajnie, że takie miejsca już sie pojawiają :lol:

Kaya:
Ja też właśnie tylko to znalazłam, a wiem że gdzieś w trójmieście czy okolicach była taka plaża albo sobie to ubzdurałam :lol: No ale nic przeszukam jeszcze raz
Koszukaj, kochana poszukaj, byłoby fajnie :p Oczywiście pod warunkiem, że ludzie sprzątają tam po swoich pieskach. Byłyśmy ostatnio na psim wybiegu, śmietniki przepełnione, kupy już nie wszystkie pozbierane, a nawet znalazłam denko od butelki postawione na sztorc :angryy:
jbk:
O zakazach nad Wisłą nie słyszałam, może gdzieś dalej, bo u nas wszyscy mogą wleźć wszędzie, jeśli się nie boją (zakłady czasem wypuszczają do Wisły jakieś gówna), oczywiście w sezonie, jak jest ludzi full nad wodą, to z psami pójdziemy w jakieś niezaludnione miejsce, przede wszystkim ze względu na psy ;-)
Niestety większość fabryk i różnych śmierdzących zakładów z ekologią jest jeszcze na bakier :shake:
Ja też nie lubię Saidi puszczać jak jest więcej ludzi, oczywiście ze względu na JEJ bezpieczeństwo :evil_lol:
Izabela124:
Cześc Sajdunio i sajdusiowa Pańciu:p
Witajcie Bobisie :lol: