Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Zdróweczko ok, tylko pracy multum ;)

Też nie znoszę zadymionych kawiarni/restauracji :shake:, na szczęście i w tym względzie zaczyna się powoli zmieniać :lol: (chodzi oczywiście o lokale, nie o moje upodobania :evil_lol:)

Myślę, że Baajusia też by miło przyjęli :loveu:, a do tego pewnie wzbudziłby sensację :razz:. W końcu ważniejsze jest jak się pies zachowuje, a nie jak wygląda :p. Muszę się tam kiedyś wybrać z cropką, zobaczymy co powiedzą na Miyamota :cool3:. W 2 lokalach jak spytałam czy mogę wejść z psem powiedzieli, że tak, tylko żeby pies nie biegał luzem po sali i nie ujadał na gości :diabloti:.

Izabela124 faktycznie miałaś nieco do nadrabiania, fajnie, że znalazłaś i dla nas nieco czasu :)

Iwa-R a z polskich Was wyganiali?. Mi się wydaje, że często nie wchodzimy, bo myślimy, że nas pogonią, ale tak wcale nie musi być ;)

Posted

[quote name='jamnicze']Iwa-R a z polskich Was wyganiali?. Mi się wydaje, że często nie wchodzimy, bo myślimy, że nas pogonią, ale tak wcale nie musi być ;)

Szczerze przyznam, że do polskich nawet nie próbowałam wchodzić :roll:

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Jamnicze ja baaaardzo polecam knajpke w Brzeźnie "u Chiefa" z psiakami bez problemu można wejść nawet zarezerwować sobie lokal na psie spotkanie (już kilka organizowalismy) a Kaja to nawet wielką miche z wodą dostała, psiaki po kuchni szalałby (:oops:) nawet raz pan nagrywal takie spotkanie i zmontowal nam super film sam ma setera irlandzkiego :) Bardzo miły pan..i piesek, a i jedzonko super :loveu:

P.S Może w tyg. 9-15 lutego zorganizujemy jakiś spacerek wkońcu będzie u mnie znajoma ze swoim Cavalierem, a Kaja potrzebuje troche ruchu co by zrzucić zbędne kilogramy przed wystawą w Bydgoszczy :eviltong: Wybieracie się wkońcu czy nie?

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Juz polubila kubraczek? :D

Tak, ona szybko przyzwyczaja sie do ciuszków, z majtaskami też nie było problemu ;). W końcu to kobita, nie? i fatałaszki ma we krwi :diabloti:

Teraz przymierzam się do kupienia butków, ale z przekonaniem jej do nich pewnie będzie większy problem :evil_lol:

Posted

Kaya napisał(a):
Jamnicze ja baaaardzo polecam knajpke w Brzeźnie "u Chiefa" z psiakami bez problemu można wejść nawet zarezerwować sobie lokal na psie spotkanie (już kilka organizowalismy) a Kaja to nawet wielką miche z wodą dostała, psiaki po kuchni szalałby (:oops:) nawet raz pan nagrywal takie spotkanie i zmontowal nam super film sam ma setera irlandzkiego :) Bardzo miły pan..i piesek, a i jedzonko super :loveu:

P.S Może w tyg. 9-15 lutego zorganizujemy jakiś spacerek wkońcu będzie u mnie znajoma ze swoim Cavalierem, a Kaja potrzebuje troche ruchu co by zrzucić zbędne kilogramy przed wystawą w Bydgoszczy :eviltong: Wybieracie się wkońcu czy nie?

Pzdr.

Z wielką przyjemnością się umówimy na wspólny wypadzik :loveu:, zakończony herbatką "u Chiefa" :razz:

My najczęściej chodzimy do "golfistów"-tam były robione te zdjęcia ;)

A do Bydgoszczy się właśnie zgłosiłyśmy, oczywiście prawie w ostatnim momencie :evil_lol:

Posted

hovomaniaczka napisał(a):
Witam! Ja u was pierwszy ale nie ostatni raz;)
Zdjecia cudowne, a jaki ma fajny kubraczek :cool3:

Witamy serdecznie :multi: i zapraszamy do oglądania (podziwiania :evil_lol:)Sajduni i udziału w dyskusjach :lol:

A kubraczek ma jak najbardziej dogomaniacki ;)

Posted

[quote name='AngelsDream']Wspominkowe zimowe zdjęcia.
Mam nadzieję, że się podobały ;), jeszcze kilka zdjęć jest w zapasie, ale właśnie siedzę w pracy i nie mam za wiele czasu. Wstawię jak będę już w domku :lol:

[quote name='Paula&Goofi']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-58.jpg
Ona ślicznie wygląda w tym kubraczku :loveu:
Ostatnio mam słabość do takich ubranek :evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiamy!
Snoopi też ładnie prezentuje na sobie wdzianka :)
[quote name='jbk']Witam :) Śnieg u nas sypie, a u Was?
U nas buro i ponuro :shake: nawet przy takim świetle zdjęć się nie chce robić. No i nie wzięłam dzisiaj aparatu, a spotkałyśmy na spacerze ślicznego chowka i Saidi się z nim ładnie bawiła, echhhh.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Witam się i zapraszam na urodzinowe fotki. :D

Urodzinki :razz:, no to super, będzie okazja do świętowania :multi::multi::multi:
Zaraz lecę oglądać zdjęcia tylko cosik u siebie wstawię ;)