jamnicze Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Zdróweczko ok, tylko pracy multum ;) Też nie znoszę zadymionych kawiarni/restauracji :shake:, na szczęście i w tym względzie zaczyna się powoli zmieniać :lol: (chodzi oczywiście o lokale, nie o moje upodobania :evil_lol:) Myślę, że Baajusia też by miło przyjęli :loveu:, a do tego pewnie wzbudziłby sensację :razz:. W końcu ważniejsze jest jak się pies zachowuje, a nie jak wygląda :p. Muszę się tam kiedyś wybrać z cropką, zobaczymy co powiedzą na Miyamota :cool3:. W 2 lokalach jak spytałam czy mogę wejść z psem powiedzieli, że tak, tylko żeby pies nie biegał luzem po sali i nie ujadał na gości :diabloti:. Izabela124 faktycznie miałaś nieco do nadrabiania, fajnie, że znalazłaś i dla nas nieco czasu :) Iwa-R a z polskich Was wyganiali?. Mi się wydaje, że często nie wchodzimy, bo myślimy, że nas pogonią, ale tak wcale nie musi być ;) Quote
Iwa-R Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='jamnicze']Iwa-R a z polskich Was wyganiali?. Mi się wydaje, że często nie wchodzimy, bo myślimy, że nas pogonią, ale tak wcale nie musi być ;) Szczerze przyznam, że do polskich nawet nie próbowałam wchodzić :roll: Pozdrawiam Iwa Quote
jamnicze Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Iwa-R napisał(a):Szczerze przyznam, że do polskich nawet nie próbowałam wchodzić :roll: Pozdrawiam Iwa Tak myślałam :evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 No to kilka zimowych (jeszcze ;)) foteczek na rozruszanie galerii :lol: Quote
Kaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jamnicze ja baaaardzo polecam knajpke w Brzeźnie "u Chiefa" z psiakami bez problemu można wejść nawet zarezerwować sobie lokal na psie spotkanie (już kilka organizowalismy) a Kaja to nawet wielką miche z wodą dostała, psiaki po kuchni szalałby (:oops:) nawet raz pan nagrywal takie spotkanie i zmontowal nam super film sam ma setera irlandzkiego :) Bardzo miły pan..i piesek, a i jedzonko super :loveu: P.S Może w tyg. 9-15 lutego zorganizujemy jakiś spacerek wkońcu będzie u mnie znajoma ze swoim Cavalierem, a Kaja potrzebuje troche ruchu co by zrzucić zbędne kilogramy przed wystawą w Bydgoszczy :eviltong: Wybieracie się wkońcu czy nie? Pzdr. Quote
hovomaniaczka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Witam! Ja u was pierwszy ale nie ostatni raz;) Zdjecia cudowne, a jaki ma fajny kubraczek :cool3: Quote
Paula&Goofi Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-58.jpg Ona ślicznie wygląda w tym kubraczku :loveu: Ostatnio mam słabość do takich ubranek :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy! Quote
M&S Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 jbk napisał(a):Witam :) Śnieg u nas sypie, a u Was? ....u nas nieee, ale jakoś dziwnie na niebie jest Quote
Kaya Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 U nas właśnie czyste niebo śniegu nie ma może to i dobrze oszczędzi to kolejnej chlapy :diabloti: Quote
agaciaaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-63.jpg morze, plaża... i Sajdi :loveu: Quote
M&S Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witajcie słonecznie....z rana, dobrego dnia :lol: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 deer_1987 napisał(a):Juz polubila kubraczek? :D Tak, ona szybko przyzwyczaja sie do ciuszków, z majtaskami też nie było problemu ;). W końcu to kobita, nie? i fatałaszki ma we krwi :diabloti: Teraz przymierzam się do kupienia butków, ale z przekonaniem jej do nich pewnie będzie większy problem :evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kaya napisał(a):Jamnicze ja baaaardzo polecam knajpke w Brzeźnie "u Chiefa" z psiakami bez problemu można wejść nawet zarezerwować sobie lokal na psie spotkanie (już kilka organizowalismy) a Kaja to nawet wielką miche z wodą dostała, psiaki po kuchni szalałby (:oops:) nawet raz pan nagrywal takie spotkanie i zmontowal nam super film sam ma setera irlandzkiego :) Bardzo miły pan..i piesek, a i jedzonko super :loveu: P.S Może w tyg. 9-15 lutego zorganizujemy jakiś spacerek wkońcu będzie u mnie znajoma ze swoim Cavalierem, a Kaja potrzebuje troche ruchu co by zrzucić zbędne kilogramy przed wystawą w Bydgoszczy :eviltong: Wybieracie się wkońcu czy nie? Pzdr. Z wielką przyjemnością się umówimy na wspólny wypadzik :loveu:, zakończony herbatką "u Chiefa" :razz: My najczęściej chodzimy do "golfistów"-tam były robione te zdjęcia ;) A do Bydgoszczy się właśnie zgłosiłyśmy, oczywiście prawie w ostatnim momencie :evil_lol: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 hovomaniaczka napisał(a):Witam! Ja u was pierwszy ale nie ostatni raz;) Zdjecia cudowne, a jaki ma fajny kubraczek :cool3: Witamy serdecznie :multi: i zapraszamy do oglądania (podziwiania :evil_lol:)Sajduni i udziału w dyskusjach :lol: A kubraczek ma jak najbardziej dogomaniacki ;) Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='AngelsDream']Wspominkowe zimowe zdjęcia. Mam nadzieję, że się podobały ;), jeszcze kilka zdjęć jest w zapasie, ale właśnie siedzę w pracy i nie mam za wiele czasu. Wstawię jak będę już w domku :lol: [quote name='Paula&Goofi']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-58.jpg Ona ślicznie wygląda w tym kubraczku :loveu: Ostatnio mam słabość do takich ubranek :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiamy! Snoopi też ładnie prezentuje na sobie wdzianka :) [quote name='jbk']Witam :) Śnieg u nas sypie, a u Was? U nas buro i ponuro :shake: nawet przy takim świetle zdjęć się nie chce robić. No i nie wzięłam dzisiaj aparatu, a spotkałyśmy na spacerze ślicznego chowka i Saidi się z nim ładnie bawiła, echhhh. Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-63.jpg morze, plaża... i Sajdi :loveu: mam jeszcze jak tak idzie w stronę słońca :razz: Maks i Spark: Witajcie słonecznie....z rana, dobrego dnia :lol: Takim to dobrze, jedni śnieg, drudzy słoneczko, a ja się cieszę, że u nas choć nie pada :p Quote
AngelsDream Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam się i zapraszam na urodzinowe fotki. :D Quote
Kaya Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 O to super w takim razie będziemy mogły poćwiczyć wszystkie przed wystawą :lol: Quote
jamnicze Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 AngelsDream napisał(a):Witam się i zapraszam na urodzinowe fotki. :D Urodzinki :razz:, no to super, będzie okazja do świętowania :multi::multi::multi: Zaraz lecę oglądać zdjęcia tylko cosik u siebie wstawię ;) Quote
Recommended Posts