Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

kubraczek jest szyty na miarę przez forumową taks :loveu:
Na prawdę jest bardzo fajniutki, zrobiłyśmy (tzn. taks na moją prośbę ;)) małą zmianę w wykroju, a mianowicie ponieważ basenji mają zakręcone ogonki, ta kubraczek ma na końcu wcięcie "jak góra serduszka".

Kolorki są różne :razz: i wierzchu i polarka.
Ale myślę, że Morek powinien mieć obowiązkowo moro :diabloti:

Próbowałam tu wkleić linka do tego wątku, ale zapomniałam jak to się robi :oops:
deer - pomóż :p

jbk-TZ cały czas się z niej śmieje, że wygląda jak czołgista i też nie przepada za moimi porciętami :diabloti:, ale za to jakie są wygodne :razz:

Posted

Witamy się :p. Jaka sumienna asystentka z Sajduni, wszystko dokładnie sprawdzone, zatwierdzone i użyte ;). Powoli wracam do zdrowia i zaczynam jakoś funkcjonowac :razz: musimy się na spacerek wreszcie umówic. Misiek już tęskni za kumpelą ;).

Posted

gosiaja napisał(a):
znalazłam już wątek z kubraczkami zapisałam sobie jakie sa potrzebne wymiary i wieczorem będę zamawiać

dziękuje bardzo

Tylko pamiętaj o tym wcięciu na ogonek, bo inaczej będzie sie zawijał :razz:

Posted

cropka napisał(a):
Witamy się :p. Jaka sumienna asystentka z Sajduni, wszystko dokładnie sprawdzone, zatwierdzone i użyte ;). Powoli wracam do zdrowia i zaczynam jakoś funkcjonowac :razz: musimy się na spacerek wreszcie umówic. Misiek już tęskni za kumpelą ;).

Zdrówko najważniejsze, cieszkam się, że dochodzisz do siebie :lol:.
Sajduchna też tęskni i zaczepia wszystkie duże i kudłate piechy :diabloti:
Pogoda tylko jest nędzna i nawet za bardzo nie wiem gdzie by tu można je puścić aby nieco pobiegały :shake:. "Psi ogródek", to teraz tragedia - dzisiaj byłam, na plaży co rusz jakiś martwy ptak albo jego części :angryy:

Przypominam też, że miałaś do mnie wpaść z ciastem :sabber:

Posted

jbk napisał(a):
Ja chcę PIKUSIA! Dawa, dawa Pikusia!!

Asiaczek napisał(a):
Poka, poka, nie bądź taka!

Pzdr.

A więc specjalnie dla Asiaczka i jbk PIKUŚ :loveu: (i Sajdunia oczywiście ;))

tu ma fajną minę :evil_lol:

Posted

Pikuś codowny, uwielbiam charty i wszelkie psiaki chartopodobne :lol:.

jamnicze napisał(a):

Przypominam też, że miałaś do mnie wpaść z ciastem :sabber:

No właśnie w związku ze zdrowiem nie wolno mi jeść ciast przez półtorej roku :roll:(zresztą nic mi prawie nie wolno jeść). Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało, że ja nie będe jadła, to chętnie wpadnę z ciastem :p. Ja mogę herbatkę pić :lol:.

A pogoda rzeczywiście tragiczna, na ostatnim spacerze z misiem w lesie myślałam, że się połamię :crazyeye:.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pikuś, sądząc po imieniu, to "ten mały"...?:evil_lol:

Super kumpel, widać, że lubi biegać.:multi:

Pzdr.

Tak, tak to "ten mały" :evil_lol:. Zapytany o imię psa pan powiedział "klocek - dla przyjaciół Pikuś" (albo Pimpuś) dokładnie nie pamietam, bo też w lekkim szoku byłam :diabloti:
Ale psisko piękne, prawda?

Posted

cropka napisał(a):
Pikuś codowny, uwielbiam charty i wszelkie psiaki chartopodobne :lol:.

No właśnie w związku ze zdrowiem nie wolno mi jeść ciast przez półtorej roku :roll:(zresztą nic mi prawie nie wolno jeść). Jeśli nie będzie Ci przeszkadzało, że ja nie będe jadła, to chętnie wpadnę z ciastem :p. Ja mogę herbatkę pić :lol:.

A pogoda rzeczywiście tragiczna, na ostatnim spacerze z misiem w lesie myślałam, że się połamię :crazyeye:.

Oj, ja bym chyba nie wytrzymała, ja uwielbiam małe co-nieco do kawki :loveu:
Ale herbatka też sie u mnie znajdzie: czarna, czerwona, zielona i kilka ziołówek do wyboru :razz:

Ja sie od dwóch tygodni wybieram (w końcu :roll:) do lasu z małą, ale przez tą pogodę nic z tego nie wychodzi :shake:. boję sie aby o tą zmarzlinę łap sobie nie pokaleczyła albo nóg nie połamała.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow.. ale roznica w wysokosci :P ale jak widac nie przeszkodzila w zabawie :D

Widać po sajdusiowym ogonku, najpierw była nieco niepewna (ale i tak do niego poszła :diabloti:), a później to już za nim goniła :evil_lol: