Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Też fakt :placz:. My to raczej Polskę PN odwiedzamy. Wyjątkowo do Łodzi sie wybieramy - Asiaczek nas zaprosiła :loveu: (to ze względu na klubówkę ;)) Będziecie?

My się postaramy. Kusi nas straszenie, ale jak to się skończy... Hmmm, do września jeszcze czas... ;)

A gdzie w tym roku zaczynacie sezon? My w kwietniu (NDM, ale to mniej prawdopodobne), albo w maju (Dobre Miasto, w sumie dość nie daleko, na 99% będziemy :multi:).

Posted

jbk napisał(a):
Wspaniała dziewczynka :) Tak pilnie pomagała w remoncie ;)

deer_1987 napisał(a):
Ale dzielnie pomaga :D

Taaa, nic bez niej się nie może odbyć ;), Całe szczęście, że to aniołeczek z nadzoru, a nie niszczyciel-rojber :p
INU napisał(a):
My się postaramy. Kusi nas straszenie, ale jak to się skończy... Hmmm, do września jeszcze czas... ;)

A gdzie w tym roku zaczynacie sezon? My w kwietniu (NDM, ale to mniej prawdopodobne), albo w maju (Dobre Miasto, w sumie dość nie daleko, na 99% będziemy :multi:).

My może skoczymy na walentynkową, też myślałam o Dobrym Mieście, ale to wszystko jeszcze nic pewnego:roll: - jak zwykle decyzje będą zapadać w ostatniej chwili :evil_lol:

Posted

Witajcie dziewczyny :multi:
Niedawno wróciłam padnięta z pracy :grab:i nic mi się nie chce.
A za oknem okropna pogoda: pada i pada, błeeee.

Kaya - jest to całkiem możliwe :razz:

Posted

Uwaga, wystawiam - ptaki

eee tam, już poleciały

Na tym spacerku Saidi poznała też bardzo sympatycznego 9-miesięcznego młodzieńca Pikusia :)

Czy ktoś chciałby też go poznać???

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tu się witają (z pewną taka nieśmiałością)...
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-62.jpg

.. a tutaj już go pogoniła!:lol:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-61.jpg

Pani i suczka, obie w moro...:lol:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-60.jpg

Pzdr.

Taaa, dla nie których psów Saidi jest aż nazbyt żywiołowa :diabloti: i po krótkiej zabawie uciekają :evil_lol:
A moro wybrałam jej specjalnie pod moje spodnie - a co, nie ma jak kobieca próżność ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
My może skoczymy na walentynkową, też myślałam o Dobrym Mieście, ale to wszystko jeszcze nic pewnego:roll: - jak zwykle decyzje będą zapadać w ostatniej chwili :evil_lol:

Też miałam być, ale nie wypaliło. :-(

Posted

betel napisał(a):

E tam ładne, jakoś nie mogę się doczekać ciekawszej pogody aby ładniejsze fotki były.

Posted

jamnicze napisał(a):
Taaa, dla nie których psów Saidi jest aż nazbyt żywiołowa :diabloti: i po krótkiej zabawie uciekają :evil_lol:
A moro wybrałam jej specjalnie pod moje spodnie - a co, nie ma jak kobieca próżność ;)

hehe to dobrze by jej się ze Sparkiem ganiało, bo on ma ten sam problem :evil_lol:..nadmiar energii i temperamentu ;)...szkoda, ze tak daleko jesteście :shake: (albo my tak daleko)

ps: świetna czapka :loveu: