jbk Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jamnicze napisał(a):Tak, tak już jesteśmy ale muszę pomykać z małą na spacer, a później po zakupy i sprawy do załatwienia, można się zadyszeć :evil_lol:, a później w końcu poodwiedzam Wasze galerie :loveu: Buziaczki No nareszcie jesteś :)) Doczekaliśmy się :) Cierpliwość jednak popłaca :) Quote
taxelina Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jamnicze napisał(a):Tak, tak już jesteśmy ale muszę pomykać z małą na spacer, a później po zakupy i sprawy do załatwienia, można się zadyszeć :evil_lol:, a później w końcu poodwiedzam Wasze galerie :loveu: Buziaczki U nas to predzej na strone odsylam po zimowe fotki, bo jak wiesz ja kasuje (przenosze) fotki jak strone aktualizuje i na dogo wtedy nie dzialaja :shake: dzisiaj pewnie zimowa do konca wrzuce:loveu: Quote
pusia2405 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Hejka!!:multi: No to najgorsze za Wami;). Kurcze, szkoda, że tak daleko mamy do siebie, bo moja Rudka też biega jak szalona, to miałaby koleżankę:roll:. Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 jbk, deer, AngelsDream, Błyskotka, pusia2405 - dzięki za powitanie :lol::multi: [quote name='pusia2405']Hejka!!:multi: No to najgorsze za Wami;). Kurcze, szkoda, że tak daleko mamy do siebie, bo moja Rudka też biega jak szalona, to miałaby koleżankę:roll:. Oj, tak, Saidi brakuje stałych koleżanek do zabaw :p Dzisiaj na spacerze zaczepiła nieco mniejszą od siebie sunię i najpierw ganiały ale tamta sie szybko zmęczyła więc przeszły na zapasy. Saidi nad nią nieco górowała, no i bardziej żywiołowa była i swoim zwyczajem łapała tamtą za kark ... no i zabawa sie skończyła, bo pan suni uważał,że sie pieskowi wielka krzywda dzieje :shake:, próbowałam mu wytłumaczyć, że one sie tylko bawią, ale oburzony doradził mi abym do takich zabaw sobie drugiego psa kupiła :evil_lol::diabloti: Quote
taxelina Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja to ogolnie drugiego polecam :D Bijatyki, gryzienie sie to na porzadku dziennym :D Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja to ogolnie drugiego polecam :D Bijatyki, gryzienie sie to na porzadku dziennym :D Ba, gdyby to było takie proste ...... Quote
Asiaczek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Witaj, witaj, witaj! To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na nowe fotki. A Erka w Austrii zdobyła swojego pierwszego w życiu BOB'a (pogoniła kota Dżezikowi...:lol:) i na Grupie zajęła 4 miejsce! Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj, witaj, witaj! To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na nowe fotki. A Erka w Austrii zdobyła swojego pierwszego w życiu BOB'a (pogoniła kota Dżezikowi...:lol:) i na Grupie zajęła 4 miejsce! Pzdr. Zdjęcia będą jak tylko Krzyś przerzuci mi je na kompa :) O sukcesach Erki już czytałam :multi::multi::multi: wielkie gratulacje :loveu: My niestety nadal zmagamy się z sajdusiową szyją i póki nie będzie wszystko ok, to się raczej nie będziemy pokazywać. Niby to nic takiego, ale te nerwy w Poznaniu o mało mnie nie zżarły. Quote
Kaya Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='jamnicze'] Kaya - nic się nie martw, teraz zamiast 10 mam 20 minut na plażę:lol:, damy radę, tylko żeby pogoda sprzyjała :razz:. Odezwała się do Ciebie dziewczyna z doldenką? Przekazałam jej na szkoleniu Twój numer, ona też jest z Suchanina ;) Po pierwsze jamnicze super że już jesteś i możesz wejsć na dogo uzupełniac galerie o kolejne foty i relacje z waszego zycia :cool3: Po drugie nikt się do mnie nie odezwał :( No to czekam na jakiś odzew :oops: Po trzecie na spacerki zawsze chętna i gotowa ;) niestety w styczniu odpadam na jakieś 3 tyg. conajmniej, ale w lutym już myślę ze spacerek to będzie konieczność, jeszcze wybieramy się na wystawę do Bydgoszczy:multi: Pzdr. :) Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='jamnicze']jbk, deer, AngelsDream, Błyskotka, pusia2405 - dzięki za powitanie :lol::multi: Oj, tak, Saidi brakuje stałych koleżanek do zabaw :p Dzisiaj na spacerze zaczepiła nieco mniejszą od siebie sunię i najpierw ganiały ale tamta sie szybko zmęczyła więc przeszły na zapasy. Saidi nad nią nieco górowała, no i bardziej żywiołowa była i swoim zwyczajem łapała tamtą za kark ... no i zabawa sie skończyła, bo pan suni uważał,że sie pieskowi wielka krzywda dzieje :shake:, próbowałam mu wytłumaczyć, że one sie tylko bawią, ale oburzony doradził mi abym do takich zabaw sobie drugiego psa kupiła :evil_lol::diabloti: Jakbyśmy mieszkali bliżej.... Drugi pies to idealne rozwiązanie, Deer ma rację :) I to jest BARDZO PROSTE :) Czy się ma jednego, czy dwa, i tak trzeba kudły sprzątać ;) Psy do 20 kg można dwa wyprowadzać w jednej ręce :) Co jeszcze byś chciała wiedzieć? :lol: Quote
Kaya Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 A nawet ponad 20 kg w jednej ręce mżna wyprowadzać :P I tak trzeba wyjść i tak czy dwie smycze czy jedna prawie bez różnicy, do michy coś ugotować ew. wrzucić to o porcyjke więcej nie problem przygotować :evil_lol: Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='jbk']Jakbyśmy mieszkali bliżej.... Drugi pies to idealne rozwiązanie, Deer ma rację :) I to jest BARDZO PROSTE :) Czy się ma jednego, czy dwa, i tak trzeba kudły sprzątać ;) Psy do 20 kg można dwa wyprowadzać w jednej ręce :) Co jeszcze byś chciała wiedzieć? :lol: Napisała Kaya: A nawet ponad 20 kg w jednej ręce mżna wyprowadzać :P I tak trzeba wyjść i tak czy dwie smycze czy jedna prawie bez różnicy, do michy coś ugotować ew. wrzucić to o porcyjke więcej nie problem przygotować :evil_lol:Dobra, dobra dziewczyny :lol: Mnie nie musicie przekonywać, ale z nami mieszka jeszcze mój kochany (niestety niezapsiony -a może stety :siara:) małżonek :diabloti: Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Kaya napisał(a):Po pierwsze jamnicze super że już jesteś i możesz wejsć na dogo uzupełniac galerie o kolejne foty i relacje z waszego zycia :cool3: Po drugie nikt się do mnie nie odezwał :( No to czekam na jakiś odzew :oops: Po trzecie na spacerki zawsze chętna i gotowa ;) niestety w styczniu odpadam na jakieś 3 tyg. conajmniej, ale w lutym już myślę ze spacerek to będzie konieczność, jeszcze wybieramy się na wystawę do Bydgoszczy:multi: Pzdr. :) My na spacerek też chętne :lol:, ale faktycznie do Świąt to raczej odpada, bo nie da się zaplanować - spacer wypada w czasie przerw pomiędzy rożnymi sprawami ;). A kiedy dokładnie wyjeżdżasz? Może uda się spotkać po Świętach :cool3:. Będę widziała się jeszcze z tę dziewczyną w niedzielę (mamy ostatnie zajęcia). Była bardzo zainteresowana, ale to końcówka semestru w szkołach, to może nie ma czasu? Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 W CZASIE NAJGORSZEJ PRZEPROWADZKOWEJ GORĄCZKI sAIDI POJECHAŁA NA 5 DNI DO DZIADKÓW. oCZYWIŚCIE ROZPUSZCZALI MOJĄ ŁOBUZIARĘ, JAK TO DZIADKOWIE :evil_lol: Pierwsze urodzinki Sajduni odbyły sie niestety beze mnie :-( ale moja mama oczywiście stanęła na wysokości zadania i zobaczcie jaki torcik dostała Sajduchna :lol: dmuchamy świeczkę ;) a potem tak jej było dobrze :p Quote
panienkabubu Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Co do wyprowadzania psów powyżej 20 kg w jednej ręce, to jest to prostsze niż mogłoby się wydawac :cool3: Ja czasem z trzema chodzę w jednej ręce i dajemy radę :loveu: Super, że już jesteście!:multi: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 I Sajdunia wciągnęła CAŁY torcik?!?!?!:crazyeye: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/41-11.jpg Urodzinowe STO LAT!!! Pzdr. Quote
Russellka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Och jak dobrze że już jesteście! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Śliczny torcik i urodzinki fajowe :loveu: Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Asiaczek']I Sajdunia wciągnęła CAŁY torcik?!?!?!:crazyeye: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/41-11.jpg Urodzinowe STO LAT!!! Pzdr. Podobno chciała się podzielić, ale nikt nie reflektował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Przecież pisałam, że przez te 5 dni psisko mi przytyło :diabloti: A poważniej, to puszkowe ona lubi, za to suche spod spodu pewnie zostawiła. Dałam rodzicom 0,5l. pojemnik po lodach z suchym, a oni jeszcze jej kupowali puszki. No i zgadnij ile suchego do mnie wróciło? 0!!! :crazyeye: Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 panienkabubu napisał(a):Co do wyprowadzania psów powyżej 20 kg w jednej ręce, to jest to prostsze niż mogłoby się wydawac :cool3: Ja czasem z trzema chodzę w jednej ręce i dajemy radę :loveu: Super, że już jesteście!:multi: Dzięki :lol: Dobra, dobra, jakby zobaczyły kota to byś inaczej zawołała :evil_lol:. Kiedyś podhalan mojego dziadka pociągnął go po chodniku przez pół ulicy, aż dziadek zahaczył nogą o znak drogowy, ale psa nie puścił :diabloti::diabloti::diabloti: deer_1987 napisał(a):Duza dziewczynka juz z niej :D A jak !!! roczek już skończony :loveu:. Rany jak ten czas szybko leci, a dopiero co odbierałam takiego okruszka od Asiaczka :p Quote
jamnicze Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Russellka napisał(a):Och jak dobrze że już jesteście! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Śliczny torcik i urodzinki fajowe :loveu: :multi:. Mi też pomysł z torcikiem się podobał :lol: (nie ma jak dziadkowie ;)) Quote
Recommended Posts