Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamnicze napisał(a):
Tak, tak już jesteśmy ale muszę pomykać z małą na spacer, a później po zakupy i sprawy do załatwienia, można się zadyszeć :evil_lol:, a później w końcu poodwiedzam Wasze galerie :loveu:
Buziaczki

No nareszcie jesteś :)) Doczekaliśmy się :) Cierpliwość jednak popłaca :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Tak, tak już jesteśmy ale muszę pomykać z małą na spacer, a później po zakupy i sprawy do załatwienia, można się zadyszeć :evil_lol:, a później w końcu poodwiedzam Wasze galerie :loveu:
Buziaczki

U nas to predzej na strone odsylam po zimowe fotki, bo jak wiesz ja kasuje (przenosze) fotki jak strone aktualizuje i na dogo wtedy nie dzialaja :shake: dzisiaj pewnie zimowa do konca wrzuce:loveu:

Posted

jbk, deer, AngelsDream, Błyskotka, pusia2405 - dzięki za powitanie :lol::multi:

[quote name='pusia2405']Hejka!!:multi: No to najgorsze za Wami;).

Kurcze, szkoda, że tak daleko mamy do siebie, bo moja Rudka też biega jak szalona, to miałaby koleżankę:roll:.
Oj, tak, Saidi brakuje stałych koleżanek do zabaw :p

Dzisiaj na spacerze zaczepiła nieco mniejszą od siebie sunię i najpierw ganiały ale tamta sie szybko zmęczyła więc przeszły na zapasy. Saidi nad nią nieco górowała, no i bardziej żywiołowa była i swoim zwyczajem łapała tamtą za kark ... no i zabawa sie skończyła, bo pan suni uważał,że sie pieskowi wielka krzywda dzieje :shake:, próbowałam mu wytłumaczyć, że one sie tylko bawią, ale oburzony doradził mi abym do takich zabaw sobie drugiego psa kupiła :evil_lol::diabloti:

Posted

Witaj, witaj, witaj!
To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na nowe fotki.

A Erka w Austrii zdobyła swojego pierwszego w życiu BOB'a (pogoniła kota Dżezikowi...:lol:) i na Grupie zajęła 4 miejsce!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj, witaj, witaj!
To teraz nie pozostaje nam nic innego, jak czekac na nowe fotki.

A Erka w Austrii zdobyła swojego pierwszego w życiu BOB'a (pogoniła kota Dżezikowi...:lol:) i na Grupie zajęła 4 miejsce!

Pzdr.

Zdjęcia będą jak tylko Krzyś przerzuci mi je na kompa :)

O sukcesach Erki już czytałam :multi::multi::multi: wielkie gratulacje :loveu:
My niestety nadal zmagamy się z sajdusiową szyją i póki nie będzie wszystko ok, to się raczej nie będziemy pokazywać. Niby to nic takiego, ale te nerwy w Poznaniu o mało mnie nie zżarły.

Posted

[quote name='jamnicze']
Kaya - nic się nie martw, teraz zamiast 10 mam 20 minut na plażę:lol:, damy radę, tylko żeby pogoda sprzyjała :razz:. Odezwała się do Ciebie dziewczyna z doldenką? Przekazałam jej na szkoleniu Twój numer, ona też jest z Suchanina ;)

Po pierwsze jamnicze super że już jesteś i możesz wejsć na dogo uzupełniac galerie o kolejne foty i relacje z waszego zycia :cool3:
Po drugie nikt się do mnie nie odezwał :( No to czekam na jakiś odzew :oops:
Po trzecie na spacerki zawsze chętna i gotowa ;) niestety w styczniu odpadam na jakieś 3 tyg. conajmniej, ale w lutym już myślę ze spacerek to będzie konieczność, jeszcze wybieramy się na wystawę do Bydgoszczy:multi:
Pzdr. :)

Posted

[quote name='jamnicze']jbk, deer, AngelsDream, Błyskotka, pusia2405 - dzięki za powitanie :lol::multi:

Oj, tak, Saidi brakuje stałych koleżanek do zabaw :p

Dzisiaj na spacerze zaczepiła nieco mniejszą od siebie sunię i najpierw ganiały ale tamta sie szybko zmęczyła więc przeszły na zapasy. Saidi nad nią nieco górowała, no i bardziej żywiołowa była i swoim zwyczajem łapała tamtą za kark ... no i zabawa sie skończyła, bo pan suni uważał,że sie pieskowi wielka krzywda dzieje :shake:, próbowałam mu wytłumaczyć, że one sie tylko bawią, ale oburzony doradził mi abym do takich zabaw sobie drugiego psa kupiła :evil_lol::diabloti:

Jakbyśmy mieszkali bliżej....

Drugi pies to idealne rozwiązanie, Deer ma rację :) I to jest BARDZO PROSTE :) Czy się ma jednego, czy dwa, i tak trzeba kudły sprzątać ;) Psy do 20 kg można dwa wyprowadzać w jednej ręce :) Co jeszcze byś chciała wiedzieć? :lol:

Posted

A nawet ponad 20 kg w jednej ręce mżna wyprowadzać :P I tak trzeba wyjść i tak czy dwie smycze czy jedna prawie bez różnicy, do michy coś ugotować ew. wrzucić to o porcyjke więcej nie problem przygotować :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Jakbyśmy mieszkali bliżej....

Drugi pies to idealne rozwiązanie, Deer ma rację :) I to jest BARDZO PROSTE :) Czy się ma jednego, czy dwa, i tak trzeba kudły sprzątać ;) Psy do 20 kg można dwa wyprowadzać w jednej ręce :) Co jeszcze byś chciała wiedzieć? :lol:

Napisała Kaya:

A nawet ponad 20 kg w jednej ręce mżna wyprowadzać :P I tak trzeba wyjść i tak czy dwie smycze czy jedna prawie bez różnicy, do michy coś ugotować ew. wrzucić to o porcyjke więcej nie problem przygotować :evil_lol:
Dobra, dobra dziewczyny :lol:
Mnie nie musicie przekonywać, ale z nami mieszka jeszcze mój kochany (niestety niezapsiony -a może stety :siara:) małżonek :diabloti:

Posted

Kaya napisał(a):
Po pierwsze jamnicze super że już jesteś i możesz wejsć na dogo uzupełniac galerie o kolejne foty i relacje z waszego zycia :cool3:
Po drugie nikt się do mnie nie odezwał :( No to czekam na jakiś odzew :oops:
Po trzecie na spacerki zawsze chętna i gotowa ;) niestety w styczniu odpadam na jakieś 3 tyg. conajmniej, ale w lutym już myślę ze spacerek to będzie konieczność, jeszcze wybieramy się na wystawę do Bydgoszczy:multi:
Pzdr. :)

My na spacerek też chętne :lol:, ale faktycznie do Świąt to raczej odpada, bo nie da się zaplanować - spacer wypada w czasie przerw pomiędzy rożnymi sprawami ;). A kiedy dokładnie wyjeżdżasz? Może uda się spotkać po Świętach :cool3:.
Będę widziała się jeszcze z tę dziewczyną w niedzielę (mamy ostatnie zajęcia). Była bardzo zainteresowana, ale to końcówka semestru w szkołach, to może nie ma czasu?

Posted

W CZASIE NAJGORSZEJ PRZEPROWADZKOWEJ GORĄCZKI sAIDI POJECHAŁA NA 5 DNI DO DZIADKÓW. oCZYWIŚCIE ROZPUSZCZALI MOJĄ ŁOBUZIARĘ, JAK TO DZIADKOWIE :evil_lol:

Pierwsze urodzinki Sajduni odbyły sie niestety beze mnie :-(
ale moja mama oczywiście stanęła na wysokości zadania i zobaczcie jaki torcik dostała Sajduchna :lol:

dmuchamy świeczkę ;)

a potem tak jej było dobrze :p

Posted

[quote name='Asiaczek']I Sajdunia wciągnęła CAŁY torcik?!?!?!:crazyeye:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/41-11.jpg

Urodzinowe STO LAT!!!

Pzdr.

Podobno chciała się podzielić, ale nikt nie reflektował :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Przecież pisałam, że przez te 5 dni psisko mi przytyło :diabloti:

A poważniej, to puszkowe ona lubi, za to suche spod spodu pewnie zostawiła. Dałam rodzicom 0,5l. pojemnik po lodach z suchym, a oni jeszcze jej kupowali puszki.
No i zgadnij ile suchego do mnie wróciło?

0!!! :crazyeye:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Co do wyprowadzania psów powyżej 20 kg w jednej ręce, to jest to prostsze niż mogłoby się wydawac :cool3:
Ja czasem z trzema chodzę w jednej ręce i dajemy radę :loveu:

Super, że już jesteście!:multi:

Dzięki :lol:
Dobra, dobra, jakby zobaczyły kota to byś inaczej zawołała :evil_lol:. Kiedyś podhalan mojego dziadka pociągnął go po chodniku przez pół ulicy, aż dziadek zahaczył nogą o znak drogowy, ale psa nie puścił :diabloti::diabloti::diabloti:
deer_1987 napisał(a):
Duza dziewczynka juz z niej :D

A jak !!! roczek już skończony :loveu:. Rany jak ten czas szybko leci, a dopiero co odbierałam takiego okruszka od Asiaczka :p

Posted

Russellka napisał(a):
Och jak dobrze że już jesteście! :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Śliczny torcik i urodzinki fajowe :loveu:

:multi:. Mi też pomysł z torcikiem się podobał :lol: (nie ma jak dziadkowie ;))