Kaya Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 No no zdjecia piękne to kiedy wybieramy się na kolejny spacer ostatnio deszcz pokrzyzował nam plany :( Quote
Asiaczek Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jamnicze - wracaj do nas i opowiadaj o nowym mieszkanku... Pzdr. Quote
cropka Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Co Wy o tym nowym? :lol: To nie jest nowe mieszkanko, tylko stare wyremontowane :p. W końcu jamnicze będzie u siebie :multi: pewnie się baaaaardzo cieszy. Quote
Matusz Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jamnicze ! wracajcie :eviltong::eviltong: Quote
betel Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czekamy , czekamy:cool3:. Hop, hop:lol: Quote
Florka_xyz Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 No własnie co tak Jamnicze nas trzyma w nieciepliwosci :cool3:Nie mozna tak...:evil_lol: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Niestety, takie rzeczy jak przeprowadzki i remonty to długo trwają..... Quote
Asiaczek Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jbk napisał(a):Niestety, takie rzeczy jak przeprowadzki i remonty to długo trwają..... Pocieszyłaś nas...:cool1: Pzdr. Quote
pusia2405 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Pewnie Jamnicze wszystko chce dopiąć na ostatni guzik przed świętami i zapomniały o nas dziewczyny:-( Quote
cropka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 pusia2405 napisał(a):Pewnie Jamnicze wszystko chce dopiąć na ostatni guzik przed świętami i zapomniały o nas dziewczyny:-( No jak możesz, przecież tydzień temu przekazywałam pozdrowienia od jamnicze :mad:. Biedna nie ma internetu,a tu takie posądzenia, no nieładnie :eviltong:. Quote
anetta Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Co ja czytam , przeprowadzka :cool3: A daleko? Czy te zdjęcia to z jakiegoś wybiegu dla psów? Bo taki ogrodzony :cool3: Quote
betel Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pozdrwiam , czekam, podobnie jak inni na nowe wieści :loveu:, a tymczasem serdecznie zapraszam na wątek Bery i Dinga - baner w moim podpisie:oops: Quote
jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Asiaczek napisał(a):Pocieszyłaś nas...:cool1: Pzdr. No cóż, wiem, że mam okropne doświadczenia, ale dla przykładu - przygotowanie jednopokojowego mieszkanka dziadków do zamieszkania trwało trzy miesiące.... ;) Szczerze współczuję Jamnicze tego zamieszania. Quote
cropka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Przeprowadzka niedaleko, jamnicze wracają do swojego mieszkania po remoncie, przez kilka miesięcy mieszkali w zastępczym na tym samym osiedlu. Fotki z wybiegu dla psów, który jest po drodze nad morze :). Myślę, że już niedługo jamnicze i Sajdunia wrócą na Dogomanię :p. Quote
pusia2405 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 cropka napisał(a):No jak możesz, przecież tydzień temu przekazywałam pozdrowienia od jamnicze :mad:. Biedna nie ma internetu,a tu takie posądzenia, no nieładnie :eviltong:. Ale tydzień to dogo-wieki:eviltong::lol:. Pozdrowienia dla jamnicze i przytulaski dla Sajduni:loveu:. Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 HELLOOOOOO !!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: JUŻ JESTEŚMY:bigcool::bigcool::bigcool: Wszystkim bardzo, baaaaardzo dziękuje za odkurzanie galerii i miłe słowa, jesteście kochani :buzi: A teraz słów kilka o tym co się działo: Jak pisała cropka, wróciliśmy do naszego starego mieszkanka, robiliśmy tzw remont fenolowy. Nasze bloki były budowane w latach 70-tych i wtedy kładli pod podłogi jako izolację fenol - wstrętną truciznę :angryy:. Musielismy zrywać podłogi w całym mieszkaniu :shock:. Na szczęście w remoncie pomaga Spółdzielnia i np. daje mieszkanie zastępcze na okres remontu - bagatela, nam to zabrało 7 miesięcy:flaming: (czasami udaje się wyrobić w 6, ale nawalili parkieciarze :pissed:). Od grudnia jesteśmy juz na swoim, ale przed nami jeszcze sporo roboty (w tym tygodniu maja przyjść kolejni fachowcy - tym razem od szafy pod zabudowę - gdzieś te ciuchy trzeba trzymać :evil_lol:). Puki co nadal w mieszkaniu królują worki i kartony :shake:. Sajdunia wszystko dzielnie znosi i szybko przyzwyczaiła się do nowych warunków, nawet od wujaszka dostała na urodzinki nowe posłanko :mdrmed:. Oczywiście będą zdjęcia ;) (w krótce :eviltong:) Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Wybaczcie Kochani, że nie będę odpowiadała na każdy post - niestety multicytat jak widzę nadal nie działa :angryy: Odpowiem tak pokrótce na pytania: Rasselka - to jest plaża w Gdańsku - Jelitkowie, mamy tu sporo wejść, bo plaża ciągnie się od Nowego Portu do Sopotu i wejścia są co parę metrów. Od Sopotu do Gdyni ciągnie się dalej, chociaż miejscami jest mniej zagospodarowana ;) Ślicznie dziękuje za cudny avatarek :iloveyou: Kaya - nic się nie martw, teraz zamiast 10 mam 20 minut na plażę:lol:, damy radę, tylko żeby pogoda sprzyjała :razz:. Odezwała się do Ciebie dziewczyna z doldenką? Przekazałam jej na szkoleniu Twój numer, ona też jest z Suchanina ;) Maks i Spark - śliczne masz psiaki :lol:, takim mrozy nie straszne :razz: derr - ano czasem puszczam Sajduchnę bez linki, bo mała wyścigówka inaczej sie nie wybiega, a lata jak szalona :evil_lol:, cropka może poświadczyć ;) A przede wszystki bardzo dziękuję cropce za zdjęcia naszych milusińskich :loveu: i odpowiadanie na Wasze posty kiedy byłam odcieta od netu :buzi: Teraz już jestem ale mam aż stracha przed zajżeniem do Waszych galerii, tyle tam będzie zaległości :smhair2: :evil_lol:;) Buziaczki dla wszystkich odwiedzających :buzi: pusia2405, cropka, jbk, betel, anetta, Asiaczek, deer, Florka, Kaya, Błyskotka, Matusz, AngelsDream, Rassellka, Maks i Spark, agaciaaa, Celina 12, Quote
jamnicze Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 deer_1987 napisał(a):Wow ale super ze wrociliscie!! Tak, tak już jesteśmy ale muszę pomykać z małą na spacer, a później po zakupy i sprawy do załatwienia, można się zadyszeć :evil_lol:, a później w końcu poodwiedzam Wasze galerie :loveu: Buziaczki Quote
Recommended Posts