jamnicze Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 No tak, najpierw o zdjęcia krzyczycie, a potem tylko 2 osoby je oglądały :shake: No dobra wstawię jeszcze ze spacerku na początku listopada (bez śniegu ;)). Mam ich sporo, bo spacerek był długi :p Mój wilczek :lol: stawiamy się wiatrowi :cool1: i razem :razz: Muszę lecieć, bo ekipa od mebli dzwoniła pa, pa I nie gniewajcie się, że teraz rzadziej odwiedzam Wasze galerie, ale ten REMONT i PRZEPROWADZKA - uffff:angryy: Quote
taxelina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Rozumiem ze duzo sie u Was dzieje!! I czekam na spokojny powrot! Quote
M&S Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 super galeryja :lol:, zdjęcia Sajdi oglądałam z przyjemnością, urocze :bigok: Quote
jamnicze Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Moje maleństwo :loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 deer_1987 napisał(a):Rozumiem ze duzo sie u Was dzieje!! I czekam na spokojny powrot! Dzięki za zrozumienie :p, w chwilach wytchnienia spróbuje poodwiedzać chociaż kilka galerii. Pewnie niedługo odetną mnie od netu i komp pójdzie do kartonu. Maks i Spark napisał(a):super galeryja :lol:, zdjęcia Sajdi oglądałam z przyjemnością, urocze :bigok: Witamy nowych gości :multi::multi::multi: Bardzo nam miło, ze Sajdunia się podoba :loveu: i zapraszamy częściej: do oglądanie, podziwiania (:oops:), komentowania, pogadania, .......można tez wkleić zdjęcia swoich pociech ;), (bo nie widzę u Was w podpisie adresu Waszej galerii) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-52.jpg - ogromnie mi się podoba, jak tak stoi, wygląda niesamowicie dostojnie :) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jamnicze napisał(a): Muszę lecieć, bo ekipa od mebli dzwoniła pa, pa I nie gniewajcie się, że teraz rzadziej odwiedzam Wasze galerie, ale ten REMONT i PRZEPROWADZKA - uffff:angryy: Szybkiej, sprawnej przeprowadzki Ci życzę w takim razie ;) Quote
jamnicze Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Szybkiej, sprawnej przeprowadzki Ci życzę w takim razie ;) Dzisiaj walczymy z zabudową kuchni :angryy: Ściany są potwornie krzywe, sufit zresztą też i fachowcy okropnie marudzą :angryy:. A co to ja budowałam te bloki? Jak by wszystko było wymiarowe, to bym kupiła sobie i wymiarowe meble, a nie robiła na wymiar. Najpierw sami pomierzyli, a teraz im wszystko krzywe :cool1: No to aportujemy patyczek Złośliwa pani wrzucała go do wody :diabloti:(oczywiście tuz przy brzegu ;)) Quote
taxelina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ale cudowne to ostatnie zdjecie1!!!! Quote
Russellka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cudowne zdjęcia! :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka była pyszna zabawa :loveu: A w jakim miejscu wchodzicie na plażę? Bo my kiedyś wchodziliśmy w dziwnówku chyba (czy jakoś tak) i wejście bardzo podobne :lol: Quote
M&S Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jamnicze'] Witamy nowych gości :multi::multi::multi: Bardzo nam miło, ze Sajdunia się podoba :loveu: i zapraszamy częściej: do oglądanie, podziwiania (:oops:), komentowania, pogadania, .......można tez wkleić zdjęcia swoich pociech ;), (bo nie widzę u Was w podpisie adresu Waszej galerii) Dzięki za zaproszenie :lol:, a naszej galerii jeszcze nie ma :oops:...postaramy się to nadrobić ostatnie zdjęcia super...jak ona pięknie stoi, dama w każdym calu :-o ps. zanim powstanie nasza galeria.....moje futra: to ja Ania Maks (starszy) i Spark (młodszy) ja, moja latorośl-Marysia & co w marysińskim lesie Quote
AngelsDream Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Trzymam kciuki za sprawna przeprowadzkę. :D Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-36.jpg - a co to za smakołyk? Quote
Kaya Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A gdzież wy się wyprowadzacie, mam nadzieje że niedaleko :eviltong: co by na spacerki dalej możnaby się umawiać. :) Pzdr. Quote
Matusz Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-56.jpg to przebiło wszystkie :loveu::loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bardzo mi się podobają fotki i kanapowe i plażowe, ale to: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-56.jpg to jest kwintesencja urody Sajduni:loveu:!! Quote
Russellka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zrobiłam dla was avatarek :cool3: ImageShack - Image Hosting :: avekbasenjilj9.png Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Russellka']Zrobiłam dla was avatarek :cool3: ImageShack - Image Hosting :: avekbasenjilj9.png Piękny :) Powinnaś użyć :) Oczywiście jak wróciszdo nas po przeprowadzce :) Quote
pusia2405 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A to juz jest przeprowadzka:-o. Nie zazdroszczę:shake: samej przeprowadzki, ale potem świeżutkiego mieszkanka to zazdraszczam;). Quote
M&S Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 pusia2405 napisał(a):Nie zazdroszczę:shake: samej przeprowadzki, ale potem świeżutkiego mieszkanka to zazdraszczam;). to fakt, sama przeprowadzka miła nie jest :cool3:, ale później......:lol::lol::lol::lol: Quote
betel Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Przepraszam,że nie będę dziś pisać na temat :oops:, mam nadzieję,że mi wybaczysz. Erka nasza podpora i osoba, która uratowała, bez przesady, setki psich istnień , miała wczoraj wypadeki , potrącił ją samochód, będzie uziemiona na kilka miesięcy. Oprócz psiaków w prztulisku , opiekowała się też innymi, u siebie w pracy. I tu zaczyna sie problem , bo te psiaki trzeba stamtąd zabrać inaczej trafią do schroniska:-(. Bardzo proszę wszystkich miłych gości na Twoim watku i Ciebie samą o pomoc. Zbieramy fundusze na hoteliki dla tych bidaków, i każda nawet najdrobniejsza kwota jest mile widziana. Adres do watku - w banerku w moim podpisie. Przesyłam pozdrowienia - betel Quote
betel Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A co tu taka cisza????. Czekamy na nowinki. Pozdrowienia:lol: Quote
Recommended Posts