Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak, najpierw o zdjęcia krzyczycie, a potem tylko 2 osoby je oglądały :shake:
No dobra wstawię jeszcze ze spacerku na początku listopada (bez śniegu ;)).
Mam ich sporo, bo spacerek był długi :p

Mój wilczek :lol:

stawiamy się wiatrowi :cool1:

i razem :razz:

Muszę lecieć, bo ekipa od mebli dzwoniła
pa, pa
I nie gniewajcie się, że teraz rzadziej odwiedzam Wasze galerie, ale ten REMONT i PRZEPROWADZKA - uffff:angryy:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Rozumiem ze duzo sie u Was dzieje!! I czekam na spokojny powrot!

Dzięki za zrozumienie :p, w chwilach wytchnienia spróbuje poodwiedzać chociaż kilka galerii.
Pewnie niedługo odetną mnie od netu i komp pójdzie do kartonu.
Maks i Spark napisał(a):
super galeryja :lol:, zdjęcia Sajdi oglądałam z przyjemnością, urocze :bigok:

Witamy nowych gości :multi::multi::multi:
Bardzo nam miło, ze Sajdunia się podoba :loveu: i zapraszamy częściej: do oglądanie, podziwiania (:oops:), komentowania, pogadania, .......można tez wkleić zdjęcia swoich pociech ;), (bo nie widzę u Was w podpisie adresu Waszej galerii)

Posted

jamnicze napisał(a):

Muszę lecieć, bo ekipa od mebli dzwoniła
pa, pa
I nie gniewajcie się, że teraz rzadziej odwiedzam Wasze galerie, ale ten REMONT i PRZEPROWADZKA - uffff:angryy:

Szybkiej, sprawnej przeprowadzki Ci życzę w takim razie ;)

Posted

[quote name='jbk']Szybkiej, sprawnej przeprowadzki Ci życzę w takim razie ;)
Dzisiaj walczymy z zabudową kuchni :angryy: Ściany są potwornie krzywe, sufit zresztą też i fachowcy okropnie marudzą :angryy:. A co to ja budowałam te bloki? Jak by wszystko było wymiarowe, to bym kupiła sobie i wymiarowe meble, a nie robiła na wymiar. Najpierw sami pomierzyli, a teraz im wszystko krzywe :cool1:

No to aportujemy patyczek
Złośliwa pani wrzucała go do wody :diabloti:(oczywiście tuz przy brzegu ;))

Posted

Cudowne zdjęcia! :loveu::loveu::loveu::loveu: jaka była pyszna zabawa :loveu: A w jakim miejscu wchodzicie na plażę? Bo my kiedyś wchodziliśmy w dziwnówku chyba (czy jakoś tak) i wejście bardzo podobne :lol:

Posted

[quote name='jamnicze']
Witamy nowych gości :multi::multi::multi:
Bardzo nam miło, ze Sajdunia się podoba :loveu: i zapraszamy częściej: do oglądanie, podziwiania (:oops:), komentowania, pogadania, .......można tez wkleić zdjęcia swoich pociech ;), (bo nie widzę u Was w podpisie adresu Waszej galerii)

Dzięki za zaproszenie :lol:, a naszej galerii jeszcze nie ma :oops:...postaramy się to nadrobić

ostatnie zdjęcia super...jak ona pięknie stoi, dama w każdym calu :-o

ps. zanim powstanie nasza galeria.....moje futra:

to ja Ania Maks (starszy) i Spark (młodszy)

ja, moja latorośl-Marysia & co w marysińskim lesie

Posted

pusia2405 napisał(a):
Nie zazdroszczę:shake: samej przeprowadzki, ale potem świeżutkiego mieszkanka to zazdraszczam;).

to fakt, sama przeprowadzka miła nie jest :cool3:, ale później......:lol::lol::lol::lol:

Posted

Przepraszam,że nie będę dziś pisać na temat :oops:, mam nadzieję,że mi wybaczysz. Erka nasza podpora i osoba, która uratowała, bez przesady, setki psich istnień , miała wczoraj wypadeki , potrącił ją samochód, będzie uziemiona na kilka miesięcy. Oprócz psiaków w prztulisku , opiekowała się też innymi, u siebie w pracy. I tu zaczyna sie problem , bo te psiaki trzeba stamtąd zabrać inaczej trafią do schroniska:-(. Bardzo proszę wszystkich miłych gości na Twoim watku i Ciebie samą o pomoc. Zbieramy fundusze na hoteliki dla tych bidaków, i każda nawet najdrobniejsza kwota jest mile widziana. Adres do watku - w banerku w moim podpisie.

Przesyłam pozdrowienia - betel