Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tia.. juz chyba od ponad ygodnia leje i wieje dzienw dzien i ponuro...:placz::placz: zadnych dluzszych spacerow nie ma:placz::placz:

A u nas dzisiaj już biało :razz:, no jeszcze na sankach nie da się jeździć, ale trawa już biało przyprószona :p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Russellka napisał(a):
Ale mieliście fajne sierpniowe odwiedzinki :loveu: Ale jakby nie było listopada, to wtedy kolejny miesiąc byłby taki brzydki :lol:

Ale ja bym chciała aby nie było CAŁEGO listopada, tylko siup i już grudzień i śnieg :evil_lol::eviltong:
PS. Nie dostałam jeszcze portreciku :shake:, ech ta poczta :pissed:
pusia2405 napisał(a):
A to ciacho, to kto w końcu skonsumował?:lol:

To na zdjęciu, to akurat JA :diabloti:
Iwa-R napisał(a):
Moje dziewczyny jak wcinają, to Esiek czyha tylko, która pierwsza skończy, i która cośtam fajnego zostawi :D Gdzieś nawet mam zdjęcie :D

O, pokaż, pokaż :lol: Znaczy się Esiek wcina z prędkością błyskawicy, czy mu Ciotka za małe porcje dajesz? :diabloti:

Posted

Jamnicze to nie wina poczty tylko moja :oops: Jest mi już tak głupio, ale najpierw źle zaadresowałam, a teraz przypominam sobie o tym zawsze ok 21:00 :oops: Jest mi strasznie głupio, ale obiecuje że w poniedziałek rusze swoje doopsko i wyślę, bardzo cie za to przepraszam :modla::oops:

Posted

Russellka napisał(a):
Jamnicze to nie wina poczty tylko moja :oops: Jest mi już tak głupio, ale najpierw źle zaadresowałam, a teraz przypominam sobie o tym zawsze ok 21:00 :oops: Jest mi strasznie głupio, ale obiecuje że w poniedziałek rusze swoje doopsko i wyślę, bardzo cie za to przepraszam :modla::oops:

To kamień z serca, już myślałam, że portrecik się gdzieś im zawieruszył. A tak mogę spokojnie poczekać sobie dalej :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):

O, pokaż, pokaż :lol: Znaczy się Esiek wcina z prędkością błyskawicy, czy mu Ciotka za małe porcje dajesz? :diabloti:

Nie jedna osoba może potwierdzić, że mój pies całkiem dobrze wygląda :evil_lol: więc za mało nie może dostawać :evil_lol: a to że jemu za mało, to już jego problem :evil_lol:
A wygląda to mniej więcej tak :D

Posted

pusia2405 napisał(a):
Mój tez morderca:shake:.

Vadir mi znowu wczoraj kreta zamordował. Jak kazałam wypluć, to kret jeszcze drgał w agonii.....

Posted

pusia, jbk, AngelsDream, deer - jak najbardziej pies :megagrin:, chociaż gdzieś słyszałam, że basenji są najbardziej kotowate z psowatych ;)
Na pomysł wpadłam jak zobaczyłam w zoologu, że jej ulubiona piłeczka jest w zestawie dla kotów :diabloti:, a na ćwiczeniach nie chciała sie nakręcić na zwykłego pluszaka. Trzeba jakoś kombinować :p

Russellka, pusia, jbk - puki co Saidi jeszcze nie złapała niczego większego od motyla, a i tego po capnięciu do puska wypuściła i piedaczek odfrunął (chyba musiał ją łaskotać w podniebienie :eviltong:), ale już 2-3 razy była baaardzo blisko capnięcia gołębia :shake:

Iwa-R - dzięki za zdjęcie, faktycznie sęp z niego :evil_lol:, ale dziewczyny się chyba nie dają (a raczej swojego zarełka ;))

deer_1987 napisał(a):
Chociaz puscill.. Sherry jest uczona komendy zostan ale roznie idze z tym..

Saidi za to jak złapie śmieci, to żadne komendy nie skutkuja :mad:, zwiewa i nie da do siebie podejść :angryy:

Posted

jbk napisał(a):

zmęczyła się jego podgryzaniem :diabloti:. Ona czasami tak z nudów lubi sobie coś ciamkać, stąd całe poręcze jej fotela były pogryzione :mad:(no i sie doigrała, że fotel został wyrzucony), a na tapczanie musimy jej podsówać taboret, bo zabrała sie za półki od regału :angryy:

Posted

jamnicze napisał(a):
zmęczyła się jego podgryzaniem :diabloti:. Ona czasami tak z nudów lubi sobie coś ciamkać, stąd całe poręcze jej fotela były pogryzione :mad:(no i sie doigrała, że fotel został wyrzucony), a na tapczanie musimy jej podsówać taboret, bo zabrała sie za półki od regału :angryy:

Drewno jej smakuje ;) Kupowałam Vadirowi takie zabawki z drewienkiem na sznurku, nawet Fialka pogryzała, one po prostu chyba to lubią ;) Może jak dasz Sajdusi drewnianą zabawkę, to zostawi meble :) Zresztą, tam miała na fotach coś drewnianego, to fragment mebla czy zabawka?

Posted

[quote name='jbk']Drewno jej smakuje ;) Kupowałam Vadirowi takie zabawki z drewienkiem na sznurku, nawet Fialka pogryzała, one po prostu chyba to lubią ;) Może jak dasz Sajdusi drewnianą zabawkę, to zostawi meble :) Zresztą, tam miała na fotach coś drewnianego, to fragment mebla czy zabawka?

Jeśli chodzi Ci o tego badylka
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/38-22.jpg
to nie jest drewniany tylko ze skóry. Ale faktycznie muszę pomyśleć o tej drewnianej zabawce, a Sajdunia ma już niedługo urodzinki ;)