Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
w towarzystwkie samych czarno-białych???:roll::-o

Tak się złożyło ;), ale w katalogu była jeszcze w weteranach sunia rudo -biała, tyle, że nawet jej nie widziałam (pewnie była w transporterku), po ocenie spieszyłam się na ring akitek :razz:

Posted

[quote name='Matusz']wiedz, że takie też istnieją;) nie ukrywam, że czarno białe są cud miód(ta elegancja b&w):loveu: potem po nich tri kolory :)
Rzecz gustu, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;)
Ja preferuję rudo-białe oraz tri :lol: ale bardzo się cieszę, że jest tyle odmian i z przyjemnością przyjęłabym następne (byle miały tylko białe znaczenia :p)

[quote name='Agappe']dla mnie rudo-białe są the best.. no cóż moja miłość Żelka ;) wiem, że czarno białe istnieją.. tylko nie sądziłam, że jest ich az tak dużo, żeby przeważały w takim stopniu
Też się trochę zdziwiłam, przede wszystkim, spodziewałam sie zobaczyć rudo-białe, bo to chyba najpopularniejsza maść u basenji

[quote name='agaciaaa']http://img508.imageshack.us/img508/4812/b1hw3.jpg wprawdzie pozycja mało wystawowa, ale mi się to najbardziej podoba! ;) :loveu:
Mi też się podoba, szkoda tylko, że ta szyjka nieco zaczerwieniona (ale to przecież tylko chwilowe ;))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Na tej wystawie przeważały, bo... Asiaczki się nie zgłosiły...:evil_lol:

Pzr.

O, przepraszam, Sajdunia reprezentowała Asiaczki (i myślę, że całkiem godnie ;))

Posted

jbk

Dzień dobry sobotnio :smile: Może fotencje jakieś?

Doberek, zaraz wstawię :)
[quote name='Izabela124.']Cześc
Nareszcie doczekałam się fotek z wystawy, ale Sajdunia jest malutka na tle tych innych basków:loveu:
Bo ona, to jeszcze młodzieżówka jest :razz:

Posted

W tym pociągu, to trochę nam zeszło :diabloti:, toteż i palma zaczęła odbijać (z lekka ;))

halo, halo, parę słów do mikrofonu proszę :evil_lol:

można też z psa zrobić sobie poduszkę

a potem pies zrobił sobie poduszkę ze mnie :lol:

Posted

Florka_xyz napisał(a):
No Sajdunia jest sliczna no i jakie sliczne zdj:loveu::multi:
Spoznione ale szczere GRATULACJE za Poznań(godnie reprezentowaliscie Asiaczkowe Baski:loveu:).

Pozdr
Florka

Dzięki Florka (i za tego kopniaczka też :evil_lol: - będzie na następny raz :diabloti:)
Dawaj zdjęcia swoich szczylków, bo Ci galeria zasypia :mad:

Posted

[quote name='jamnicze']O, przepraszam, Sajdunia reprezentowała Asiaczki (i myślę, że całkiem godnie ;))
Bardzo, bardzo godnie!!!

Chodziło mi o to, że był tylko 1 Asiaczek - Sajdi. Nie było za to Żelki, Dżezika, Gusia, Erki...

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Dzięki Florka (i za tego kopniaczka też :evil_lol: - będzie na następny raz :diabloti:)
Dawaj zdjęcia swoich szczylków, bo Ci galeria zasypia :mad:

A gdzie jest Galeria Florki?!?!?!:-o Dlaczego ja nic o niej nie wiem...?

Pzdr.