Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza. napisał(a):
A no faktycznie o szeleczki fałdkę jej tworzą ;)
A cycuch powiększonych nie widzę;)

Może to naturalne, chyba po urojonych Lamii jestem trochę przewrażliwiona

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nudne :P Robilam dzis krolisiowi ale tylko w klatce byl :mad: Nic czekam az Niunia wyzdrowieje i pogoda bedzie ladna;) a Ty dawaj foty!!

A ja lubię zdjęcia domowe także. Saidi śmieszne pozy w czasie snu czasami przybiera albo jak coś żuje :)

A foty zaraz będą ;)

Posted

Po ciężkiej pracy na wystawie psiaki zasłuzyły na nagrodę i dostały ogoniszcza - miały szczęście, że nie wiedziałam jao one śmierdzą. Cały kocyk Saidi tym prześmierdł - błeee

Miśku tylko trochę go pomymłał, za to Saidi ino kosteczkę zostawiła :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/36-22.jpg
Czyżby czips? :hmmmm:

Superowo :loveu: Ale fajne ogoniszcza :multi:
Nie, to kawałek chleba, ale nasze rozpieszczone mieszczuchy nim wzgardziły :cool1:
Ogoniszcza na wystawie Saidi własnomordkowo wybrała ;)
[quote name='Iza.']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-30.jpg
Tego typu pyszności zawsze mają powalający zapach :evil_lol:
Myślałam, ze to będzie podobnie waniać do wędzonych uszu, ale sie niemiło pomyliłam :evil_lol:. Ty masz przynajmniej tą przewagę, że takie miłe śmierdziuszki możesz dawać psu na podwórzu :p

Posted

jamnicze napisał(a):

Myślałam, ze to będzie podobnie waniać do wędzonych uszu, ale sie niemiło pomyliłam :evil_lol:. Ty masz przynajmniej tą przewagę, że takie miłe śmierdziuszki możesz dawać psu na podwórzu :p

I tak właśnie robie :diabloti:
Tylko, ze te najgorsze, najbardziej śmierdzące - żwacze, trzymam we własnym pokoju, bo mama mi nigdzie indziej nie pozwala :evil_lol:;)

Posted

Iza. napisał(a):
I tak właśnie robie :diabloti:
Tylko, ze te najgorsze, najbardziej śmierdzące - żwacze, trzymam we własnym pokoju, bo mama mi nigdzie indziej nie pozwala :evil_lol:;)

Ja trzymam u mamy na działce :diabloti:

Posted

deer

Naprawde fajne te umaszczenia ;-)

Chodzi Ci o pręgowane akitki?
agaciaaa

I cały wciągnęła :lol:
jbk
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/37-21.jpg - łapeczkę czadowo ustawił :smile:

Trochę się rozjechał na panelach :evil_lol:, a tak w ogóle, to właśnie zeszło z niego napięcie wystawowe (nie specjalnie podobała mu się wrzawa na hali ;))

Posted

[quote name='jamnicze']deer
Chodzi Ci o pręgowane akitki?
agaciaaa
I cały wciągnęła :lol:
[url="http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/37-21.jpg"]jbk
Trochę się rozjechał na panelach :evil_lol:, a tak w ogóle, to właśnie zeszło z niego napięcie wystawowe (nie specjalnie podobała mu się wrzawa na hali ;))

Nasze się rozjeżdżają na kafelkach w kuchni, co nie przeszkadza im ciągle się tam plątać, bo chłodniej ;)

Posted

jbk napisał(a):
Nasze się rozjeżdżają na kafelkach w kuchni, co nie przeszkadza im ciągle się tam plątać, bo chłodniej ;)

Saidi zdecydowanie woli ciepłą kanapę :lol:. Na zdjęciach też było widać, że swój ogonek pochłaniała na kocyku ;)

Ona nawet na szkoleniu od treserki dostaje kocyk do warowania, bo małpa nie chce się kłaść na zimnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Saidi zdecydowanie woli ciepłą kanapę :lol:. Na zdjęciach też było widać, że swój ogonek pochłaniała na kocyku ;)

Ona nawet na szkoleniu od treserki dostaje kocyk do warowania, bo małpa nie chce się kłaść na zimnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sprytna dziewczyna, co ma brzuszek chłodzić niepotrzebnie i nabawić się przeziębienia ;)