Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

My też mamy kubraczki od taks;)!

Sajdunia grzeczniutka w pociągu:loveu:, szczególnie w drodze powrotnej:lol:.

Trzymam kciuki, żeby udało się Sajduchnie wziąć udział w tej imprezie. Nawet bez specjalnych wyników, ale każde doświadczenie na wagę złota!

Posted

jbk

I tak spokojnie jeździ pociągiem? Niesamowita :)

To była tylko godzinka z groszami ;) Teraz dopiero czeka nas przeprawa -ponad 5 godzin! już się boję (oczywiście o jej sikanie, ale ceratkę już mam ;))
deer
Ja mam dwa co jezdza pociagami, Niunia spokojna, Sherry wszystko musi zobaczyc i dopiero spowrotem jest spokojna - w drodze do domu bo zmeczona :P
A kciuki trzymamy!!

dzięki :p
pusia2405
My też mamy kubraczki od taks;)!

Sajdunia grzeczniutka w pociągu:loveu:, szczególnie w drodze powrotnej:lol:.

Trzymam kciuki, żeby udało się Sajduchnie wziąć udział w tej imprezie. Nawet bez specjalnych wyników, ale każde doświadczenie na wagę złota!

Teraz kupiliście, czy w zeszłym roku? Pokaż fotki :cool3:
Też myślę o zdobywaniu doświadczenia, choć głupio będzie jeśli nas wyrzucą :oops:
jbk
Pozdrawiamy wtorkowo :smile:

hejka :lol:
deer
Musze wasze fotki uaktualnic na stronie, zrobie to po szkole dzis ;)

To wpadnę zobaczyć :p

Posted

[quote name='jamnicze']jbk
To była tylko godzinka z groszami ;) Teraz dopiero czeka nas przeprawa -ponad 5 godzin! już się boję (oczywiście o jej sikanie, ale ceratkę już mam ;))

Pomyśl, co by było, gdyby to był piesek, nie suczka, każde siedzenie by chciał podlać ;)

Posted

jbk napisał(a):
Pomyśl, co by było, gdyby to był piesek, nie suczka, każde siedzenie by chciał podlać ;)

Czyżby Vadirek tak robił? :evil_lol:. A tak poważniej, to gdyby siadała, czyli sygnalizowała, że chce si..., to mogłabym reagować, a ona po prostu robi pod siebie - niewiadomo kiedy :shake::-(
deer_1987 napisał(a):
Wrocilam to sie zabieram za uzupelnianie galeri wszystkich znajomuych dalej :D

Że też Ci się chce, dogo i swoja stronka, ja ledwo nadążam z odpowiadaniem na posty.

Posted

pusia2405 napisał(a):
A widziałaś już Kropka w kubraczku:p. Rudka ma podobny, tylko w innym kolorze. Niestety nie została jeszcze uwieczniona na zdjęciu;).

Musiałam się trochę cofnąć, ale znalazłam foteczki :multi: Teraz czekam na zdjęcia ubranej panienki ;). Ponieważ Sajduchna ma ogon do góry, to taks za moja wskazówka zrobiła nam wcięcie na ogonek :lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Że też Ci się chce, dogo i swoja stronka, ja ledwo nadążam z odpowiadaniem na posty.

Chce :D Lubie pracowac ze zwierzakami - focic - i potem stronke robic :diabloti::diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Będziesz z Inarcią?:cool3:

Nie, tylko z siostrą i aparatem fot. - Inarcię skończyłam wystawiać w zeszłym roku. :lol:
Pzdr

Posted

betel napisał(a):
[FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-27.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] - śliczności[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-25.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] słodkie pysio[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Jej, ile ten Twój maleńtasek waży???[/FONT]

Teraz chyba już ok. 8kg., ale waga jest gdzieś schowana w kartonach i oczywiście nie mam pojęcia gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Chce :D Lubie pracowac ze zwierzakami - focic - i potem stronke robic :diabloti::diabloti:

Też lubię, tylko czasu nie mam ile bym chciała :shake:
pusia2405 napisał(a):
Już się nie mogę doczekać zdjęcia panienki w nowym płaszczyku z dziurką na ogonek;).

Są juz w aparacie, te przymiarkowe w domku ;)
bety napisał(a):
Nie, tylko z siostrą i aparatem fot. - Inarcię skończyłam wystawiać w zeszłym roku. :lol:
Pzdr

To zapraszam,pod ring 22, baski są na samym początku (a ja tam chyba zemdleję z nerwów i niepewności czy wchodzić z Sajduchną :roll: - ale panikara ze mnie :evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Też lubię, tylko czasu nie mam ile bym chciała :shake:

wlasnie rozmawiam z jedna osoba i tez w weekend wroce po 14 to cos zrobic itd to ciemno.. dzis wroce po 14 to zanim sie gdzies z psami to juz ciemno.. brak czasu :( i tak mega ciemno i pochmurno dzis :placz::placz:

Posted

jamnicze napisał(a):
To zapraszam,pod ring 22, baski są na samym początku (a ja tam chyba zemdleję z nerwów i niepewności czy wchodzić z Sajduchną :roll: - ale panikara ze mnie :evil_lol:

A przyjdziemy, przyjdziemy, bo my to się tam będziemy kręcić pomiędzy ringami 20 i właśnie 22 - na jednej hali są, więc pewnie blisko siebie.
Pzdr

Posted

deer_1987 napisał(a):
wlasnie rozmawiam z jedna osoba i tez w weekend wroce po 14 to cos zrobic itd to ciemno.. dzis wroce po 14 to zanim sie gdzies z psami to juz ciemno.. brak czasu :( i tak mega ciemno i pochmurno dzis :placz::placz:

Dzisiaj cały dzień ponury - no cóż, jesień mamy. A po przestawieniu czasu i ciemności nam szybciej nastają, ale jeszcze 2 miesiące i znów dzień się zacznie wydłużać :multi: