jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I tak spokojnie jeździ pociągiem? Niesamowita :) Quote
taxelina Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja mam dwa co jezdza pociagami, Niunia spokojna, Sherry wszystko musi zobaczyc i dopiero spowrotem jest spokojna - w drodze do domu bo zmeczona :P A kciuki trzymamy!! Quote
pusia2405 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 My też mamy kubraczki od taks;)! Sajdunia grzeczniutka w pociągu:loveu:, szczególnie w drodze powrotnej:lol:. Trzymam kciuki, żeby udało się Sajduchnie wziąć udział w tej imprezie. Nawet bez specjalnych wyników, ale każde doświadczenie na wagę złota! Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Musze wasze fotki uaktualnic na stronie, zrobie to po szkole dzis ;) Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 jbkI tak spokojnie jeździ pociągiem? Niesamowita :) To była tylko godzinka z groszami ;) Teraz dopiero czeka nas przeprawa -ponad 5 godzin! już się boję (oczywiście o jej sikanie, ale ceratkę już mam ;)) deerJa mam dwa co jezdza pociagami, Niunia spokojna, Sherry wszystko musi zobaczyc i dopiero spowrotem jest spokojna - w drodze do domu bo zmeczona :P A kciuki trzymamy!! dzięki :p pusia2405My też mamy kubraczki od taks;)! Sajdunia grzeczniutka w pociągu:loveu:, szczególnie w drodze powrotnej:lol:. Trzymam kciuki, żeby udało się Sajduchnie wziąć udział w tej imprezie. Nawet bez specjalnych wyników, ale każde doświadczenie na wagę złota! Teraz kupiliście, czy w zeszłym roku? Pokaż fotki :cool3: Też myślę o zdobywaniu doświadczenia, choć głupio będzie jeśli nas wyrzucą :oops: jbkPozdrawiamy wtorkowo :smile: hejka :lol: deerMusze wasze fotki uaktualnic na stronie, zrobie to po szkole dzis ;) To wpadnę zobaczyć :p Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='jamnicze']jbk To była tylko godzinka z groszami ;) Teraz dopiero czeka nas przeprawa -ponad 5 godzin! już się boję (oczywiście o jej sikanie, ale ceratkę już mam ;)) Pomyśl, co by było, gdyby to był piesek, nie suczka, każde siedzenie by chciał podlać ;) Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Wrocilam to sie zabieram za uzupelnianie galeri wszystkich znajomuych dalej :D Quote
pusia2405 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A widziałaś już Kropka w kubraczku:p. Rudka ma podobny, tylko w innym kolorze. Niestety nie została jeszcze uwieczniona na zdjęciu;). Quote
agaciaaa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Witamy :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-46.jpg ślicznie tu wyszła :loveu::loveu: Trzymam kciuki za Poznań ;) Quote
bety Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 My za Poznań będziemy trzymać kciuki na miejscu. :lol: Pzdr Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Pomyśl, co by było, gdyby to był piesek, nie suczka, każde siedzenie by chciał podlać ;) Czyżby Vadirek tak robił? :evil_lol:. A tak poważniej, to gdyby siadała, czyli sygnalizowała, że chce si..., to mogłabym reagować, a ona po prostu robi pod siebie - niewiadomo kiedy :shake::-( deer_1987 napisał(a):Wrocilam to sie zabieram za uzupelnianie galeri wszystkich znajomuych dalej :D Że też Ci się chce, dogo i swoja stronka, ja ledwo nadążam z odpowiadaniem na posty. Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 agaciaaa napisał(a):Witamy :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-46.jpg ślicznie tu wyszła :loveu::loveu: Trzymam kciuki za Poznań ;) To zdjęcie też mi się bardzo podoba :loveu:, a kciuki bardzo nam się przydadzą - dzięki :p Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 pusia2405 napisał(a):A widziałaś już Kropka w kubraczku:p. Rudka ma podobny, tylko w innym kolorze. Niestety nie została jeszcze uwieczniona na zdjęciu;). Musiałam się trochę cofnąć, ale znalazłam foteczki :multi: Teraz czekam na zdjęcia ubranej panienki ;). Ponieważ Sajduchna ma ogon do góry, to taks za moja wskazówka zrobiła nam wcięcie na ogonek :lol: Quote
jamnicze Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 bety napisał(a):My za Poznań będziemy trzymać kciuki na miejscu. :lol: Pzdr Będziesz z Inarcią?:cool3: Quote
taxelina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jamnicze napisał(a):Że też Ci się chce, dogo i swoja stronka, ja ledwo nadążam z odpowiadaniem na posty. Chce :D Lubie pracowac ze zwierzakami - focic - i potem stronke robic :diabloti::diabloti: Quote
pusia2405 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Już się nie mogę doczekać zdjęcia panienki w nowym płaszczyku z dziurką na ogonek;). Quote
bety Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jamnicze napisał(a):Będziesz z Inarcią?:cool3: Nie, tylko z siostrą i aparatem fot. - Inarcię skończyłam wystawiać w zeszłym roku. :lol: Pzdr Quote
betel Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-27.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] - śliczności[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-25.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] słodkie pysio[/FONT] [FONT=Times New Roman] Jej, ile ten Twój maleńtasek waży???[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
jamnicze Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 betel napisał(a):[FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-27.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] - śliczności[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-25.jpg[/FONT][FONT=Times New Roman] słodkie pysio[/FONT] [FONT=Times New Roman] Jej, ile ten Twój maleńtasek waży???[/FONT] Teraz chyba już ok. 8kg., ale waga jest gdzieś schowana w kartonach i oczywiście nie mam pojęcia gdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 deer_1987 napisał(a):Chce :D Lubie pracowac ze zwierzakami - focic - i potem stronke robic :diabloti::diabloti: Też lubię, tylko czasu nie mam ile bym chciała :shake: pusia2405 napisał(a):Już się nie mogę doczekać zdjęcia panienki w nowym płaszczyku z dziurką na ogonek;). Są juz w aparacie, te przymiarkowe w domku ;) bety napisał(a):Nie, tylko z siostrą i aparatem fot. - Inarcię skończyłam wystawiać w zeszłym roku. :lol: Pzdr To zapraszam,pod ring 22, baski są na samym początku (a ja tam chyba zemdleję z nerwów i niepewności czy wchodzić z Sajduchną :roll: - ale panikara ze mnie :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jamnicze napisał(a):Też lubię, tylko czasu nie mam ile bym chciała :shake: wlasnie rozmawiam z jedna osoba i tez w weekend wroce po 14 to cos zrobic itd to ciemno.. dzis wroce po 14 to zanim sie gdzies z psami to juz ciemno.. brak czasu :( i tak mega ciemno i pochmurno dzis :placz::placz: Quote
bety Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jamnicze napisał(a):To zapraszam,pod ring 22, baski są na samym początku (a ja tam chyba zemdleję z nerwów i niepewności czy wchodzić z Sajduchną :roll: - ale panikara ze mnie :evil_lol: A przyjdziemy, przyjdziemy, bo my to się tam będziemy kręcić pomiędzy ringami 20 i właśnie 22 - na jednej hali są, więc pewnie blisko siebie. Pzdr Quote
Kaya Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja napewno bedę i kopniaka na szczęscie dam :eviltong: Quote
jamnicze Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 deer_1987 napisał(a):wlasnie rozmawiam z jedna osoba i tez w weekend wroce po 14 to cos zrobic itd to ciemno.. dzis wroce po 14 to zanim sie gdzies z psami to juz ciemno.. brak czasu :( i tak mega ciemno i pochmurno dzis :placz::placz: Dzisiaj cały dzień ponury - no cóż, jesień mamy. A po przestawieniu czasu i ciemności nam szybciej nastają, ale jeszcze 2 miesiące i znów dzień się zacznie wydłużać :multi: Quote
Recommended Posts