Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

"Kaya" napisał(a):
No no co ja widze, Viz a więc spotkamy się w Poznaniu jeszcze :cool3: szkoda że bez Forzy biedna niech odpocznie :-( Jamnicze fotki wrzucam narazie na picasse bo cropka prosiła wcześniej tylko że nie obrobione bez selekcji ;-)

A no powinno się udać, choć póki co szansę są 50/50 :)

Ale super spacerek!!! Aż żal, że na Was nie wpadłyśmy czy coś. :evil_lol:
I piękna/y vizsla - czyj/a? :loveu:

Posted

jbk

Fajny mieliście spacerek ;)

Owszem, psy szalały po piachu aż miło (a jeden również w morzu ;))
deer
Wystawiacie Sajdunie jednak?

Kto to wie?:niewiem::evil_lol: Tak na prawdę, to ja jadę, a czy zabiorę Saidi, to zdecyduję na dzień przed, zależy jak będzie wyglądać ;)

Posted

[quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-46.jpg no owsze ładnie , ale mnie proszę Pańci w dupkę nad tą woda zimno:cool3:
Tak, panienka delikatna, i pupelek jej marznie, dlatego zamówiliśmy kubraczek od taks - i czekamy już na odbiór :lol:. Florka też ulitowała się nad moja zmarzlinką :evil_lol:

[quote name='Matusz']piękne vizly :loveu::loveu:a czyje to ? :razz:

Saidi oczywiście tez w galopie suuper ! :multi::loveu:

Nie wiem czyje te węgry, ale w zeszłym tygodniu też je spotkałyśmy na plaży. Jedna sunia jest bardzo towarzyska i zaraz do mnie przybiegła dać mi buziaka :loveu:
Asiaczek

Świetne!
http://i304.photobucket.com/albums/n...icze/16-46.jpg
jamnicze, jeszcze pamiętaj o podcięciu pazurków, szczególnie w przednich łapkach.

Właśnie o tym rozmawiałyśmy dzisiaj z cropką :lol:.

Posted

jamnicze napisał(a):
Kto to wie?:niewiem::evil_lol: Tak na prawdę, to ja jadę, a czy zabiorę Saidi, to zdecyduję na dzień przed, zależy jak będzie wyglądać ;)

a to nie trzeba wczesniej zglosic psa? cz juz zglosiliscie ale zdecydujecie potem czy bierzecie?

Posted

[quote name='Asiaczek']Oooooo, juz całkiem, całkiem... Może tylko ogonek trochę poprawić? To znaczy, przycisnąć ogonek lekko u nasady, aby dotykał lędźwi.
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-42.jpg

Pzdr.
Ona już miała dość, a ogonek ma baaardzo komunikatywny :evil_lol: od razu poznać po nim jej nastroje :diabloti:

Asiu, widziałaś te zdjęcia robione z niedzieli od Kayi? Tam są też ustawiane na drugą stronę. Mam nadzieję, że na hali nie będzie bardzo zimno, bo Saidi się wtedy trzęsie i podwija pupcię :shake:

Posted

deer

a to nie trzeba wczesniej zglosic psa? cz juz zglosiliscie ale zdecydujecie potem czy bierzecie?

[quote name='Asiaczek']Sajdi została zgłoszona, a jamnicze ma nawet numerek dla niej.

Tak , mamy już numerek 2336 - prawda, że ładny;)