Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emdziolek']niewiniątko:loveu:
http://img519.imageshack.us/img519/176/44292016rn3.jpg
Wesolych swiat:multi:

ątko, ątko moje malutkie, to tak na zdjęciach ten rojber wychodzi :evil_lol::loveu:
[quote name='Matusz']Fajnie ten gałganek gryzie to cuś :loveu::loveu::loveu:
Wesołych Asiu :lol:

Jakie cuś? - toż to słodka Sajdunia :lol:
[quote name='Izabela124.']Hejka
no zakochalam sie w nivj
Ja też ;)
[quote name='deer_1987']Zyczonka, choc pewnie czesc juz na nogach iu szykuje sniadanko ;)
ja na nogach byłam od 5,45 Saidi nas obudziła. Szybko ją wzięłam na si..., ale nic nie zrobiła (zdziwko), wracam do domu i co? Narobione na fotelu tam gdzie spała :(

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witamy w wyjatkowy dzionek

dzionek o tej porze? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asiaczek napisał(a):
Ciekawe, co to za baski...
Cieszę się, że ząbki "ruszyły". Tylko te ćwiczenia troszke zaniedbane, n i to posikiwanie w domku troche mnie martwią...
Chociaż i Erka i Lowka tez potrafia załatwić się w domu. Raz wytrzymają, a raz nie. No nic - cierpliwości zyczę!:lol:pzdr.

Te baski to Sunia od Ypsylon i piesek (mieszka w Starogardzie Gdańskim) od Stellenowy
Ależ my cwiczymy, tylko powolutku ;), ringówka już kupiona i dzisiaj ćwiczyliśmy nawet na dworze, później wstawię zdjęcia :p
Śikanie martwi mnie coraz bardziej, bo nie tylko robi gdzie popadnie (w ogóle nie trzyma moczu, po prostu posikuje), to najgorsze, że robi także pod siebie tam gdzie śpi :-(

Posted

deer_1987 napisał(a):
zdarza sie z siku..

a jakies fotki beda? :D

będą, nawet z dzisiejszego, świątecznego spacerku, bo wyciągnęłam męża z nami, ale to póżniej, bo akurat chwilowo nie mam dostępu do swojego kompa

Posted

jamnicze napisał(a):
d
Te baski to Sunia od Ypsylon i piesek (mieszka w Starogardzie Gdańskim) od Stellenowy
Ależ my cwiczymy, tylko powolutku ;), ringówka już kupiona i dzisiaj ćwiczyliśmy nawet na dworze, później wstawię zdjęcia :p
Śikanie martwi mnie coraz bardziej, bo nie tylko robi gdzie popadnie (w ogóle nie trzyma moczu, po prostu posikuje), to najgorsze, że robi także pod siebie tam gdzie śpi :-(

Troszkę mnie martwi to posikiwanie. A może zbyt rzadko wychodzi na dwór? Anjar wychodzi 5-6 razy dziennie. Erka i Lowka - niestety tylk 4 razy.
A i czasami zdarza się, ze zbyt woln zapinam smyczkę...:angryy:
Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']No to czekamy na fotki
A Stellanova to super hodowla, tez ja znam
Jeszcze nie widziałam tych piesków, a fotki zaraz będą
[quote name='Asiaczek']Troszkę mnie martwi to posikiwanie. A może zbyt rzadko wychodzi na dwór? Anjar wychodzi 5-6 razy dziennie. Erka i Lowka - niestety tylk 4 razy. A i czasami zdarza się, ze zbyt woln zapinam smyczkę...:angryy:Pzdr.
Ona po prostu robi kiedy chce, ale większym problemem jest dla mnie GDZIE robi, dzisiaj rano znowu zlała się na tapczan :placz::mad:. Wychodzę z nią 4-5 razy. rano i przed snem na krótko, za to w ciągu dnia spacerki w zależności od pogody: jak jest brzydko ok 0,5h, a jak ładnie 1-1,5 godziny. Właśnie wróciliśmy z takiego ponad godzinnego spaceru i pies śpi :razz:, ale mają przyjechać moi rodzice i wybieramy sie jeszcze na co najmniej półtora godzinny spacerek - fotki na pewno będą.

A na razie obiecane zdjęcia z pierwszej nauki na ringówce

Posted

[quote name='Izabela124.']Wow ale sliczniv ona stoi
jeszcze dużo nauki przed nami :cool3:
[quote name='Agappe']Śliczna panieneczka!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
[quote name='deer_1987']powtorze za innymi :D sliczna :D
dzięki :lol:

puszczę kawałkami świąteczny spacer
najpierw SPOTKANIE Z JAMNIKIEM

Cześć

daj pyska