agaciaaa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-45.jpg sami sobie chodźcie, ja wole posiedzieć :lol: Te szeleczki są z ferplasta? Bo kiedyś takie wypatrzyłam i mi sie spodobały :) Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Hej, właśnie wróciłam z Malborka, gzie razem z Florka trenowałyśmy Saidi na wystawy :) Jeszcze raz dzięki Florka za mile spędzony czas, trening, uwagi i pogaduchy :loveu:. Nam nadzieję, ze jeszcze razem poćwiczymy :razz: Zdjęć tez parę się zrobiło ale oczywiście jeszcze w aparacie i musicie nieco poczekać :diabloti:. A na razie czeka jeszcze 10 z Parku ;) Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='deer_1987']dla siebie ciuchy tez tylko przymiezasz jak kupujesz? :P W zasadzie tak :), tzn nie tylko te ciuchy które kupuję, ale wtedy kiedy na prawdę chcę coś kupić ;) Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='jbk']Witamy w sobotę :) Witanko :lol: [quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-45.jpg sami sobie chodźcie, ja wole posiedzieć :lol: Te szeleczki są z ferplasta? Bo kiedyś takie wypatrzyłam i mi sie spodobały :) A nie wiem jakiej firmy, bo nie ma wszytej metki, pani w sklepie mi je poleciła, zresztą wyglądają porządnie, niestety pasek między nogami miał szwy do środka i obtarło to Saidi :shake:. Przecięłam i wywaliłam ten pasek (i teraz nawet lepiej leżą :diabloti:) Na zdjęciu widać, że na zewnątrz było mokro, a pod daszkiem sucho więc Saidi nawet nie chciało się ruszać:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='jamnicze']W zasadzie tak :), tzn nie tylko te ciuchy które kupuję, ale wtedy kiedy na prawdę chcę coś kupić ;) Aha? :D Ja rozmawiam z moimi rodzicami i probouje ich namowic zeby przelew zrobili do taks :P bo dla nich to zadne koszty albo male jak inny bank a dla mnie z zagraicy duze.. ciekawe czy ich przekonam :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 No to Pałacyk Opatów i kolorowy klomby przed nim a to zdjęcie mi się podoba, widać wschodzące słoneczko i zachodzący księżyc :) Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 deer_1987 napisał(a):Aha? :D Ja rozmawiam z moimi rodzicami i probouje ich namowic zeby przelew zrobili do taks :P bo dla nich to zadne koszty albo male jak inny bank a dla mnie z zagraicy duze.. ciekawe czy ich przekonam :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: Co maja się nie zgodzić :p A jakie kolorki byś wybrała? Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jamnicze napisał(a):Co maja się nie zgodzić :p A jakie kolorki byś wybrała? Roznie bywa z rodzicami... Moze czerwone, bo jej czerwone z zeszlego roku sie zrobilo za male.. tamto upatrzone w zoologu jednak drogie jak sie porowna ze tu a miare bym miala szyte:evil_lol: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 No w koncu napisal tata: "zreszta jak chcesz dogadaj sie z ni¹ i niech poda nr konta i kwotê" Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Mówiłam, ze się zgodzą :loveu:, z rodzicami już tak jest, czasem marudzą ale zawsze nas kochają ;) Rozumiem, że czerwony dla Sherry, a dla Niuni to nie łaska ? ;) Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jamnicze napisał(a):Mówiłam, ze się zgodzą :loveu:, z rodzicami już tak jest, czasem marudzą ale zawsze nas kochają ;) Rozumiem, że czerwony dla Sherry, a dla Niuni to nie łaska ? ;) Niunia nie marznie, ma dluzsze futro ;) A tak na prawde to ona juz bardziej niz Sherry nie lubi miec czegos na sobie.. ona kocha sie tarzac w sniegu i w ogole!! :diabloti::diabloti: No a Ty wrzucaj dalej zdjecia:mad::mad: Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 W końcu słoneczko nieco niżej, to się powygrzewam dość już tych zdjęć, ja chcę do domu no mówiłam, że idziemy Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/27-32.jpg Zabieram to na strone jako nowe zdjecia Sajduni, cudne jesienne!! Quote
jamnicze Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 [quote name='deer_1987']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/27-32.jpg Zabieram to na strone jako nowe zdjęcia Sajduni, cudne jesienne!! Proszę bardzo :p chociaż mi się chyba bardziej podoba to z rozdziawiona mordką :lol: Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jamnicze napisał(a):Proszę bardzo :p chociaż mi się chyba bardziej podoba to z rozdziawiona mordką :lol: Ktore? Ja wiecej niz jedno kradne ;) chce juz wszystkich przyjaciol na stronie uzupelnic ;) Quote
AngelsDream Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witamy się z kanapy - ja z laptopem na kolanach i Baaj z wdziękami na wierzchu. Quote
betel Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/26-32.jpg tu Saidi wyglada najfajniej , listki tak ładnie komponują się z jej rudymi plamkami:lol: Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jak ona się pięknie komponuje z jesienią :) Quote
Russellka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Cudowna kruszyna :loveu: ślicznie w listeczkach jesiennych :loveu::loveu::loveu: Branoc! ;) Quote
cropka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jamnicze może wyskoczymy jutro(własciwie już jest jutro :lol:) na spacerek z piesami? :p Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 cropka napisał(a):Jamnicze może wyskoczymy jutro(własciwie już jest jutro :lol:) na spacerek z piesami? :p Cha cha, patrz jak się myślami ciągnęłyśmy :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 deer- a kradnij sobie na zdrowie które chcesz :lol: betel - mi też kolorki na tej fotce się podobają, tylko Saidi oczywiście lusterkiem się ustawiła :evil_lol: jbk, Russellka - bo Sajdunia taka jesienna jest, moja kochana kolorowa panienka :loveu: Znowu z DGM problemy, więc jak od razu nie odpiszę to sorrki, bo cierpliwość się u mnie wyczerpuje :shake: Quote
betel Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mam nadzieję,że u Was pogoda ładna ( u nas buro i ponuro) i życzę miłego spaceru Quote
jamnicze Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 betel napisał(a):Mam nadzieję,że u Was pogoda ładna ( u nas buro i ponuro) i życzę miłego spaceru My już po spacerku :loveu: Saidi zmachana słodko śpi :p A pogoda taka sobie, ale na szczęście nie pada (za to jest zimno, a mnie jakieś choróbsko zaczyna łapać :shake:) Quote
Recommended Posts