Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, właśnie wróciłam z Malborka, gzie razem z Florka trenowałyśmy Saidi na wystawy :)

Jeszcze raz dzięki Florka za mile spędzony czas, trening, uwagi i pogaduchy :loveu:. Nam nadzieję, ze jeszcze razem poćwiczymy :razz:

Zdjęć tez parę się zrobiło ale oczywiście jeszcze w aparacie i musicie nieco poczekać :diabloti:. A na razie czeka jeszcze 10 z Parku ;)

Posted

[quote name='deer_1987']dla siebie ciuchy tez tylko przymiezasz jak kupujesz? :P
W zasadzie tak :), tzn nie tylko te ciuchy które kupuję, ale wtedy kiedy na prawdę chcę coś kupić ;)

Posted

[quote name='jbk']Witamy w sobotę :)
Witanko :lol:
[quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-45.jpg sami sobie chodźcie, ja wole posiedzieć :lol:

Te szeleczki są z ferplasta? Bo kiedyś takie wypatrzyłam i mi sie spodobały :)
A nie wiem jakiej firmy, bo nie ma wszytej metki, pani w sklepie mi je poleciła, zresztą wyglądają porządnie, niestety pasek między nogami miał szwy do środka i obtarło to Saidi :shake:. Przecięłam i wywaliłam ten pasek (i teraz nawet lepiej leżą :diabloti:)

Na zdjęciu widać, że na zewnątrz było mokro, a pod daszkiem sucho więc Saidi nawet nie chciało się ruszać:evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']W zasadzie tak :), tzn nie tylko te ciuchy które kupuję, ale wtedy kiedy na prawdę chcę coś kupić ;)
Aha? :D

Ja rozmawiam z moimi rodzicami i probouje ich namowic zeby przelew zrobili do taks :P bo dla nich to zadne koszty albo male jak inny bank a dla mnie z zagraicy duze.. ciekawe czy ich przekonam :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Aha? :D

Ja rozmawiam z moimi rodzicami i probouje ich namowic zeby przelew zrobili do taks :P bo dla nich to zadne koszty albo male jak inny bank a dla mnie z zagraicy duze.. ciekawe czy ich przekonam :evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:

Co maja się nie zgodzić :p A jakie kolorki byś wybrała?

Posted

jamnicze napisał(a):
Co maja się nie zgodzić :p A jakie kolorki byś wybrała?

Roznie bywa z rodzicami... Moze czerwone, bo jej czerwone z zeszlego roku sie zrobilo za male.. tamto upatrzone w zoologu jednak drogie jak sie porowna ze tu a miare bym miala szyte:evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Mówiłam, ze się zgodzą :loveu:, z rodzicami już tak jest, czasem marudzą ale zawsze nas kochają ;)

Rozumiem, że czerwony dla Sherry, a dla Niuni to nie łaska ? ;)

Niunia nie marznie, ma dluzsze futro ;) A tak na prawde to ona juz bardziej niz Sherry nie lubi miec czegos na sobie.. ona kocha sie tarzac w sniegu i w ogole!! :diabloti::diabloti:

No a Ty wrzucaj dalej zdjecia:mad::mad:

Posted

jamnicze napisał(a):
Proszę bardzo :p chociaż mi się chyba bardziej podoba to z rozdziawiona mordką :lol:

Ktore?

Ja wiecej niz jedno kradne ;) chce juz wszystkich przyjaciol na stronie uzupelnic ;)

Posted

deer- a kradnij sobie na zdrowie które chcesz :lol:

betel - mi też kolorki na tej fotce się podobają, tylko Saidi oczywiście lusterkiem się ustawiła :evil_lol:

jbk, Russellka - bo Sajdunia taka jesienna jest, moja kochana kolorowa panienka :loveu:

Znowu z DGM problemy, więc jak od razu nie odpiszę to sorrki, bo cierpliwość się u mnie wyczerpuje :shake:

Posted

betel napisał(a):
Mam nadzieję,że u Was pogoda ładna ( u nas buro i ponuro) i życzę miłego spaceru

My już po spacerku :loveu: Saidi zmachana słodko śpi :p
A pogoda taka sobie, ale na szczęście nie pada (za to jest zimno, a mnie jakieś choróbsko zaczyna łapać :shake:)