jamnicze Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Russellka']Witamy cieplusio :loveu: Mamy dla was prezencik. Namalowałam portret Sajduni, mam nadzieję, że Ci się podoba :oops: Tak z głębi serducha :Rose: W rzeczywistości kolorki są dużo lepsze, ale nie mam skanera, więc robiłam zdjęcie portretu ;) Podoba Ci się? :oops: Ale piękny prezencik dostałam :multi::multi::multi: Bardzo mi się podoba :loveu: A czy mogłabym go dostać fizycznie z datą i podpisem autorki? :oops: Quote
jamnicze Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 betel napisał(a): Ale się tu kolorowo robi od portrecików:lol:. Pozdrowienia Prawda? :loveu: Saidi ma już dwa piękne, malowane portreciki :loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Kaya napisał(a):Achh portrecik...marzenie :loveu: :loveu::loveu::loveu: Oba :loveu: jbk napisał(a):Dzień dobry :) deer_1987 napisał(a):My tez sie witamy :D Ślicznie witam dziewczyny :lol: Quote
Russellka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Oczywiście to jak najbardziej w tym celu przewidziane :loveu: A czy możesz podać adres na PM? :cool3: Quote
betel Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pozdrwiam wieczorkiem i czekam nie tylko na pięknosciowe portrety ale i na nowe fotki:lol: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Russellka napisał(a):Oczywiście to jak najbardziej w tym celu przewidziane :loveu: A czy możesz podać adres na PM? :cool3: Już podałam :multi: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 betel napisał(a):Pozdrwiam wieczorkiem i czekam nie tylko na pięknosciowe portrety ale i na nowe fotki:lol: jbk napisał(a):Dzień dobry :) Gdzie fotki Sajduni? Doberek, zdjęcia z tego rannego spaceru do parku Oliwskiego już biegną :lol: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Najpierw, trzeba tam dojść brrr, zimno jeszcze o tej porze i tak jakoś mokro wcale mi się nie chce chodzić o, usiądę sobie pod daszkiem :p Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tez taki zmarzluch i nie wyjdzie jak pada? Quote
Russellka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Kruszynka Sajdunia to chyba straszny zmarźluch :lol::loveu: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Tez taki zmarzluch i nie wyjdzie jak pada? [quote name='Russellka']Kruszynka Sajdunia to chyba straszny zmarźluch :lol::loveu: Zmarźluch :diabloti: Właśnie dzisiaj oglądałam ubranka dla niej, pewnie jej kupie na urodzinki ;) Quote
Russellka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A jaki kolorek dla niej uwidziałaś? :loveu: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 I nad potoczkiem słoneczko zaczyna się pojawiać ;) Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Russellka napisał(a):A jaki kolorek dla niej uwidziałaś? :loveu: Sama nie wiem :roll: Widziałam ładny czarny z czerwonym obszyciem, a na DGM przeczytałam, ze ktoś szyje kubraczki :lol:, to może tutaj zamówię, są w kolorze moro, a ja mam takie spodnie :diabloti: Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/ ja nie moge zamowic bo przelew kosztowalby ze 4 razy tyle.. Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/ ja nie moge zamowic bo przelew kosztowałby ze 4 razy tyle.. No właśnie z kosztami trzeba się liczyć. Ja też wolałabym przymierzyć, nie lubię tak w ciemno kupować, ale jeszcze się zastanowię :p Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 na pewno latwiej z psiakiem jechac i przymiezyc, my dzis nasze oba zoologi zwiedzilysmy i przymiezylysmy rozne modele ;:) Quote
betel Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-38.jpg :lol: No cóż, pańcia kazła siedzieć, to siedzę. Zrobię jej tę grzeczność:cool3: Do pyszczka Saidi w jesiennych kolorkach:loveu: Quote
Celina12 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tak cudnie wygląda w barwach jesieni... http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-42.jpg tylko nie wpaść....tylko nie wpaść...:evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 deer_1987 napisał(a):na pewno latwiej z psiakiem jechac i przymiezyc, my dzis nasze oba zoologi zwiedzilysmy i przymiezylysmy rozne modele ;:) I coś kupiliście? Mi tak jakoś głupio przymierzać jak nie chcę akurat kupić :oops: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-38.jpg :lol: No cóż, pańcia kazła siedzieć, to siedzę. Zrobię jej tę grzeczność:cool3: Do pyszczka Saidi w jesiennych kolorkach:loveu: Na chwilę - moment, ledwie zdążyłam pstryknąć :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Celina12']Tak cudnie wygląda w barwach jesieni... http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-42.jpg tylko nie wpaść....tylko nie wpaść...:evil_lol: ciekawska panienka bardzo chciała zobaczyć co jest tam na dole, ale oczywiście żeby tylko nie zmoczyć łapeczki :diabloti: Quote
taxelina Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jamnicze napisał(a):I coś kupiliście? Mi tak jakoś głupio przymierzać jak nie chcę akurat kupić :oops: e tam glupio nie glupio :P My akurat nie kupilysmy, w tym pierwszym nie bylo rozmiaru mniejsze beda za tydzien a do drugiego poszlam z torba z napisem z teg pierwszego :lol::lol::lol: ale w druim gorsze modele kurtek mieli :P a ze moje miasto malo to wiadomo od razu jak sie drugi sklep nazwa ale co ja sie bede przejmowac, jako klient mam prawo isc i porowac sortyment, probowac itd :D dla siebie ciuchy tez tylko przymiezasz jak kupujesz? :P Quote
Recommended Posts