Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Eh.. moge do Was przyjechac? Teskni mi sie za plaza.. :P Ale w Malmö ta jednya co jest dla psow to pelna idiotow ktorzy spuszczaja swoje psy i maja gdzies gdzie one sa.. a Niunia nie lubi kazdego psa..

Posted

deer_1987 napisał(a):
Eh.. moge do Was przyjechac? Teskni mi sie za plaza.. :P Ale w Malmö ta jednya co jest dla psow to pelna idiotow ktorzy spuszczaja swoje psy i maja gdzies gdzie one sa.. a Niunia nie lubi kazdego psa..

A przyjeżdżaj :lol:. U nas niestety w ogóle nie ma plaży dla psów:-(, po prostu po sezonie można wejść na tą ogólnodostępną i niestety tez nie wszyscy właściciele pilnują swoich zwierzaków :shake:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Bo porannie to ja lubię spać.

Ja też :p Ale mała zołza mi nie daje :diabloti: A ponieważ sama sie nie dopomina, to ja muszę pilnować porannych godzin - ona po prostu leje na posłanie i śpi dalej :angryy:

Posted

jamnicze napisał(a):
A przyjeżdżaj :lol:. U nas niestety w ogóle nie ma plaży dla psów:-(, po prostu po sezonie można wejść na tą ogólnodostępną i
niestety tez nie wszyscy właściciele pilnują swoich zwierzaków :shake:

tutaj sa dla psow caly rok a inne po za sezonem dostepne dla psiakow ;) Dzisiaj akurat nie jest ta najlepsza pogoda na jechanie do Malmö na plaze i tamto agility :P Ale sie pewnie kiedys wybiore ;) Tymczasem bede podziwiac Wasze fotki ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Sęk w tym, ze ona nie lubi pozować, ciągle się kręci i wierci, a jak już mam ja w miarę ustawiona i chcę pstryknać, to najczęściej wtedy odwraca głowę :eviltong:
A jak chodzi, to najczęściej z nosem przy ziemi :diabloti:

Kopać uwielbia :lol:

Przepraszam, czy Ty mówisz na pewno o swojej Saidi? Bo mam wrażenie, że o moich psiuśkach ;) Identycznie się zachowują ;)

Posted

jbk napisał(a):
Przepraszam, czy Ty mówisz na pewno o swojej Saidi? Bo mam wrażenie, że o moich psiuśkach ;) Identycznie się zachowują ;)

Toć to podobne pierwotniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (jeszcze do aparatu się nie przyzwyczaiły :eviltong:)

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to teraz tyko Sajduni potrzeba kolegi co razem będą chodzić na romantyczne spacery po plaży :loveu:.

Kolegę już ma ;) Myiamoto mu dali na imię :lol: Mam nadzieję, ze niedługo spacerek dojdzie do skutku :p
Celina12 napisał(a):
U mnie Dumiś i Hektorek uwielbiają pozować-Hektor nawet oczek nie mruży...a im więcej zainteresowania jego wygłupami tym lepiej ustawiać się niczym model:evil_lol::evil_lol:

Uwielbiam te Hektorkowe miny i cudna kibić Dumisi :loveu:
AngelsDream napisał(a):
Baaj daje pospać do 9 :D

To dobrze masz :p, u nas 6 z winy TZ jest, bo tak do pracy wstaje :diabloti:

Posted

Witamy cieplusio :loveu: Mamy dla was prezencik. Namalowałam portret Sajduni, mam nadzieję, że Ci się podoba :oops: Tak z głębi serducha :Rose:

W rzeczywistości kolorki są dużo lepsze, ale nie mam skanera, więc robiłam zdjęcie portretu ;) Podoba Ci się? :oops:

Posted

Jupi napisał(a):
melduje ze oglądam:p tylko sie nie odzywałam:eviltong:;)

O, Ty milcząca podglądaczko !!! :evil_lol:
To chociaż co po niektórą wizytę zostaw ślad swojej łapki :razz: