jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jbk']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/27-31.jpg - pięknie pozuje ;) I widzę, że też kopać lubi :) Sęk w tym, ze ona nie lubi pozować, ciągle się kręci i wierci, a jak już mam ja w miarę ustawiona i chcę pstryknać, to najczęściej wtedy odwraca głowę :eviltong: A jak chodzi, to najczęściej z nosem przy ziemi :diabloti: Kopać uwielbia :lol: Quote
taxelina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Eh.. moge do Was przyjechac? Teskni mi sie za plaza.. :P Ale w Malmö ta jednya co jest dla psow to pelna idiotow ktorzy spuszczaja swoje psy i maja gdzies gdzie one sa.. a Niunia nie lubi kazdego psa.. Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Eh.. moge do Was przyjechac? Teskni mi sie za plaza.. :P Ale w Malmö ta jednya co jest dla psow to pelna idiotow ktorzy spuszczaja swoje psy i maja gdzies gdzie one sa.. a Niunia nie lubi kazdego psa.. A przyjeżdżaj :lol:. U nas niestety w ogóle nie ma plaży dla psów:-(, po prostu po sezonie można wejść na tą ogólnodostępną i niestety tez nie wszyscy właściciele pilnują swoich zwierzaków :shake: Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 AngelsDream napisał(a):Bo porannie to ja lubię spać. Ja też :p Ale mała zołza mi nie daje :diabloti: A ponieważ sama sie nie dopomina, to ja muszę pilnować porannych godzin - ona po prostu leje na posłanie i śpi dalej :angryy: Quote
taxelina Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jamnicze napisał(a):A przyjeżdżaj :lol:. U nas niestety w ogóle nie ma plaży dla psów:-(, po prostu po sezonie można wejść na tą ogólnodostępną i niestety tez nie wszyscy właściciele pilnują swoich zwierzaków :shake: tutaj sa dla psow caly rok a inne po za sezonem dostepne dla psiakow ;) Dzisiaj akurat nie jest ta najlepsza pogoda na jechanie do Malmö na plaze i tamto agility :P Ale sie pewnie kiedys wybiore ;) Tymczasem bede podziwiac Wasze fotki ;) Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Następne będą z Parku Oliwskiego :lol:(te z tej soboty ;)), tyle, ze zimno jest juz rano i saidi nie za bardzo chce na dłużnej wychodzić. Quote
jbk Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jamnicze napisał(a):Sęk w tym, ze ona nie lubi pozować, ciągle się kręci i wierci, a jak już mam ja w miarę ustawiona i chcę pstryknać, to najczęściej wtedy odwraca głowę :eviltong: A jak chodzi, to najczęściej z nosem przy ziemi :diabloti: Kopać uwielbia :lol: Przepraszam, czy Ty mówisz na pewno o swojej Saidi? Bo mam wrażenie, że o moich psiuśkach ;) Identycznie się zachowują ;) Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 jbk napisał(a):Przepraszam, czy Ty mówisz na pewno o swojej Saidi? Bo mam wrażenie, że o moich psiuśkach ;) Identycznie się zachowują ;) Toć to podobne pierwotniaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (jeszcze do aparatu się nie przyzwyczaiły :eviltong:) Quote
Błyskotka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 No to teraz tyko Sajduni potrzeba kolegi co razem będą chodzić na romantyczne spacery po plaży :loveu:. Quote
Celina12 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 U mnie Dumiś i Hektorek uwielbiają pozować-Hektor nawet oczek nie mruży...a im więcej zainteresowania jego wygłupami tym lepiej ustawiać się niczym model:evil_lol::evil_lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-24.jpg...defiladowy krok...:loveu: Quote
pusia2405 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 jbk napisał(a):Przepraszam, czy Ty mówisz na pewno o swojej Saidi? Bo mam wrażenie, że o moich psiuśkach ;) Identycznie się zachowują ;) I o moich, i moich:lol:. Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Błyskotka napisał(a):No to teraz tyko Sajduni potrzeba kolegi co razem będą chodzić na romantyczne spacery po plaży :loveu:. Kolegę już ma ;) Myiamoto mu dali na imię :lol: Mam nadzieję, ze niedługo spacerek dojdzie do skutku :p Celina12 napisał(a):U mnie Dumiś i Hektorek uwielbiają pozować-Hektor nawet oczek nie mruży...a im więcej zainteresowania jego wygłupami tym lepiej ustawiać się niczym model:evil_lol::evil_lol: Uwielbiam te Hektorkowe miny i cudna kibić Dumisi :loveu: AngelsDream napisał(a):Baaj daje pospać do 9 :D To dobrze masz :p, u nas 6 z winy TZ jest, bo tak do pracy wstaje :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 pusia2405 napisał(a):I o moich, i moich:lol:. Witaj w klubie :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 I znowu plażowe fotki :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-25.jpg piękne :loveu: Quote
Jupi Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 melduje ze oglądam:p tylko sie nie odzywałam:eviltong:;) Quote
Russellka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Witamy cieplusio :loveu: Mamy dla was prezencik. Namalowałam portret Sajduni, mam nadzieję, że Ci się podoba :oops: Tak z głębi serducha :Rose: W rzeczywistości kolorki są dużo lepsze, ale nie mam skanera, więc robiłam zdjęcie portretu ;) Podoba Ci się? :oops: Quote
betel Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 To zdjęcie jest superowe http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/31-24.jpg. Ale się tu kolorowo robi od portrecików:lol:. Pozdrowienia Quote
jamnicze Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='agaciaaa']I znowu plażowe fotki :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-25.jpg piękne :loveu: Teraz częściej będą plażówy, bo można już z psami tam spacerować ;) Quote
jamnicze Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Jupi napisał(a):melduje ze oglądam:p tylko sie nie odzywałam:eviltong:;) O, Ty milcząca podglądaczko !!! :evil_lol: To chociaż co po niektórą wizytę zostaw ślad swojej łapki :razz: Quote
Recommended Posts