Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście śliczny portret:loveu:. Zresztą sesja zdjęciowa z tygryskiem nie gorsza:lol:.

A kciukasy masz u mnie na bank;)!

Ja też wcześniej nie widziałam zdjęć Twojej jamniczki... Dzięki Deer za wklejenie:roll:.

Posted

Lamia była z nami 13-14 lat (czas zaciera takie szczegóły) i oczywiście była najwspanialszym jamnikiem na świecie :loveu:;) Zostawiła po sobie 8 dzieci i ... nie wiem ile wnucząt. Niestety nie mam kontaktu z żadnym z jej potomków :-(

Eksterierowo nie była może super, ale za to miała niesamowity charakter i przekazywała go swoim dzieciom :p

Posted

[quote name='cropka']Jakoś tu pusto, to może już wkleje ten portrecik.

Świetny ten portrecik ja tż bym chciała dla mojej zgraji ale to trochę by trwało:lol:.Pozdrawiam

Posted

[quote name='jamnicze']Na razie średnio :evil_lol: ale jak wypróbuje, to się przekonam ;)
haha to od nowa :P nad tym Twoim postem ktory cytuje masz napisane cos takiego #3077 (permalink) widzisz? wiec klikasz prawym klawiszem myszki na #3077 i bierzesz kopiuj link i wstawiasz na gg albo inne forum dla kogos komu chcesz AKURAT ten post pokazac a nie caly watek

Posted

[quote name='deer_1987']haha to od nowa :P nad tym Twoim postem ktory cytuje masz napisane cos takiego #3077 (permalink) widzisz? wiec klikasz prawym klawiszem myszki na #3077 i bierzesz kopiuj link i wstawiasz na gg albo inne forum dla kogos komu chcesz AKURAT ten post pokazac a nie caly watek
Dzięki deer - właśnie sprawdziłam DZIAŁA :multi:

Posted

betel napisał(a):

Ach, te piekne łapki i jaka minka:lol::loveu::lol: Mniamuśna

Minka oznacza: "idź już se z tą pstrykawką, ja chcę spać, a tygrysek i tak jest mój" :evil_lol:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Poranne to złe słowo jest :P

Dlaczego? Przecież właśnie wschodziło słoneczko :diabloti:
jbk napisał(a):
Super - wschód słońca i pies :))

Do tej pory zawsze uwielbiałam zachody słońca, no ale dzięki Saidi teraz często oglądam i wschody :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No ale wschod to w sumie tylko nad jeziorem/morzem ladnie wyglada, w miescie juz nie :P

W mieście też może pięknie wyglądać :p, czasami podziwiałam wschody słońca jadąc rano autobusem do pracy :cool1: