jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='Matusz']powtórzę się :cool3::cool3::cool3: [quote name='Asiaczek']jamnicze - Matusz juz 2 razy pytał się o Poznań. Nie ukrywam, że ja tez jestem zainteresowana odpowiedzią... Pzdr. Słuchajcie Dogo robi czary :crazyeye: Przecież odpowiedziałam Matuszowi zaraz na pierwszego posta z pytaniem o Poznań :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i gdzie on się podział? :mad: No więc jeszcze raz odpowiadam :p: Bardzo bym chciała jechać do Poznania ale skóra Saidi nie wygląda najlepiej :placz: i wet daje nam dość małe szanse, że do tego czasu będzie ok :-( Jeśli jednak byśmy pojechały, to baski są w sobotę (rozumiem Matusz, że Ty jesteś w niedzielę?) i mojego maluszka oczywiście bym sama wystawiała :loveu: Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Asiaczek napisał(a):No, tak. Ale tak nie do końca... Pzdr. Za to od początku :evil_lol: Quote
Celina12 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-23.jpg Moja Dumiś tez tak stoi...:loveu:..nie ma to jak na spacerku spotkać braci co nie???? Portret cudny...pozdrawiamy jesiennie:loveu: Quote
Matusz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='jamnicze'] No więc jeszcze raz odpowiadam :p: Bardzo bym chciała jechać do Poznania ale skóra Saidi nie wygląda najlepiej :placz: i wet daje nam dość małe szanse, że do tego czasu będzie ok :-( Jeśli jednak byśmy pojechały, to baski są w sobotę (rozumiem Matusz, że Ty jesteś w niedzielę?) i mojego maluszka oczywiście bym sama wystawiała :loveu: Asiu, będzie dobrze !! ! jeszcze jest trochę czasu do wystawy ! 3mam kciuki za Saidi Ja będę najprawdopodobniej w obydwa dni ;) Quote
agaciaaa Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/35-17.jpg jakie duuuuże uszy :loveu::loveu: Quote
pusia2405 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja też trzymam kciuki za zdrówko Sajduni! Quote
Russellka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja tez trzymam kciuki, żeby skórka Sajdusi szybciutko wyzdrowiała :kciuki: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie... Swoją drogą, nurtuje mnie jedno pytanie, skąd Twój nick jamnicze, jak masz basenji? Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Miala jamniczke dlugo, dopoki nie odeszla za Teczowy Most 55 strona http://www.dogomania.pl/forum/9875711-post550.html Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='deer_1987']Miala jamniczke dlugo, dopoki nie odeszla za Teczowy Most 55 strona http://www.dogomania.pl/forum/9875711-post550.html O, dzięki bardzo, ja dopiero zaczynam uzupełniać wiedzę czytając po kolei nowe subskrybowane wątki ;) Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jbk napisał(a):O, dzięki bardzo, ja dopiero zaczynam uzupełniać wiedzę czytając po kolei nowe subskrybowane wątki ;) u niektorych duzo masz.. np. u mnuie:evil_lol: ale u mnie zdjec starszych nie ma bo kasuje albop przenosze na strone :P Dobra koniec offtoppa, ide dalej sprzatac przed szkola Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):u niektorych duzo masz.. np. u mnuie:evil_lol: ale u mnie zdjec starszych nie ma bo kasuje albop przenosze na strone :P Dobra koniec offtoppa, ide dalej sprzatac przed szkola No u Ciebie jest jeszcze stronka :) Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Celina12']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-23.jpg Moja Dumiś tez tak stoi...:loveu:..nie ma to jak na spacerku spotkać braci co nie???? Portret cudny...pozdrawiamy jesiennie:loveu: Spacerkowe spotkania są najlepsze :lol: Mamy kilka dni ślicznej jesieni :p, niestety słyszałam, ze od jutra pogorszenie pogody :shake: dlatego dzisiaj byłyśmy z Saidi na 2godzinnym spacerku na słoneczku :loveu: Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='Matusz']Ja będę najprawdopodobniej w obydwa dni ;) No to się może spotkamy :p, ja raczej będę, nawet jeśli nie z Saidi(:-(), to z cropką i jej akitką :loveu: Dzięki Matusz, agaciaa, pusia, rassellka za kciukasy, trzymajcie mocno, a może się uda :roll: Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='jbk']Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie... Swoją drogą, nurtuje mnie jedno pytanie, skąd Twój nick jamnicze, jak masz basenji? Myślę, że tak :loveu:, a do Poznania się wybieracie? Dzięki deer za szybką odpowiedź i linka do zdjęć mojej Lamci :loveu: (a jak takiego linka się wstawia? :oops:) Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jamnicze napisał(a):Spacerkowe spotkania są najlepsze :lol: Mamy kilka dni ślicznej jesieni :p, niestety słyszałam, ze od jutra pogorszenie pogody :shake: dlatego dzisiaj byłyśmy z Saidi na 2godzinnym spacerku na słoneczku :loveu: A jak ja wrócę do domu, to ciemno już będzie...... nie będzie widać jesieni na spacerku.... Quote
jamnicze Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 jbk napisał(a):A jak ja wrócę do domu, to ciemno już będzie...... nie będzie widać jesieni na spacerku.... Za to pewnie masz weekendy wolne i wtedy...:cool3: -z aparatem i samkami MARSZ :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 zawsze nad postm masz takie cos bnp. #3066 (permalink) i klikasz wtedy w linka 3066, czyli linka do posta nr 3066 ;) rozumiesz? Quote
Russellka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-42.jpg To nic, że śpię! I tak się w ciebie wgryzę... :evil_lol: Quote
cropka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Super sesja z tygryskiem :p. Może uda mi się dziś zabrać za kolejny etap Sajduniowego portreciku :cool3:. Quote
cropka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Skończyłam portrecik :p. Ciekawe czy ktos jest zainteresowny efektem :razz:. Quote
cropka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jakoś tu pusto, to może już wkleje ten portrecik. Quote
taxelina Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ojej, ale sliczny!!!!!! Eh.. ktos by dla mnie narysowal dziewczynki :P Quote
Recommended Posts