Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']powtórzę się :cool3::cool3::cool3:

[quote name='Asiaczek']jamnicze - Matusz juz 2 razy pytał się o Poznań. Nie ukrywam, że ja tez jestem zainteresowana odpowiedzią...

Pzdr.
Słuchajcie Dogo robi czary :crazyeye:
Przecież odpowiedziałam Matuszowi zaraz na pierwszego posta z pytaniem o Poznań :crazyeye::crazyeye::crazyeye: i gdzie on się podział? :mad:

No więc jeszcze raz odpowiadam :p:
Bardzo bym chciała jechać do Poznania ale skóra Saidi nie wygląda najlepiej :placz: i wet daje nam dość małe szanse, że do tego czasu będzie ok :-(
Jeśli jednak byśmy pojechały, to baski są w sobotę (rozumiem Matusz, że Ty jesteś w niedzielę?) i mojego maluszka oczywiście bym sama wystawiała :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']

No więc jeszcze raz odpowiadam :p:
Bardzo bym chciała jechać do Poznania ale skóra Saidi nie wygląda najlepiej :placz: i wet daje nam dość małe szanse, że do tego czasu będzie ok :-(
Jeśli jednak byśmy pojechały, to baski są w sobotę (rozumiem Matusz, że Ty jesteś w niedzielę?) i mojego maluszka oczywiście bym sama wystawiała :loveu:

Asiu, będzie dobrze !! ! jeszcze jest trochę czasu do wystawy !
3mam kciuki za Saidi

Ja będę najprawdopodobniej w obydwa dni ;)

Posted

Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie...

Swoją drogą, nurtuje mnie jedno pytanie, skąd Twój nick jamnicze, jak masz basenji?

Posted

jbk napisał(a):
O, dzięki bardzo, ja dopiero zaczynam uzupełniać wiedzę czytając po kolei nowe subskrybowane wątki ;)

u niektorych duzo masz.. np. u mnuie:evil_lol: ale u mnie zdjec starszych nie ma bo kasuje albop przenosze na strone :P

Dobra koniec offtoppa, ide dalej sprzatac przed szkola

Posted

deer_1987 napisał(a):
u niektorych duzo masz.. np. u mnuie:evil_lol: ale u mnie zdjec starszych nie ma bo kasuje albop przenosze na strone :P

Dobra koniec offtoppa, ide dalej sprzatac przed szkola

No u Ciebie jest jeszcze stronka :)

Posted

[quote name='Celina12']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-23.jpg

Moja Dumiś tez tak stoi...:loveu:..nie ma to jak na spacerku spotkać braci co nie????

Portret cudny...pozdrawiamy jesiennie:loveu:
Spacerkowe spotkania są najlepsze :lol:
Mamy kilka dni ślicznej jesieni :p, niestety słyszałam, ze od jutra pogorszenie pogody :shake: dlatego dzisiaj byłyśmy z Saidi na 2godzinnym spacerku na słoneczku :loveu:

Posted

[quote name='Matusz']Ja będę najprawdopodobniej w obydwa dni ;)

No to się może spotkamy :p, ja raczej będę, nawet jeśli nie z Saidi(:-(), to z cropką i jej akitką :loveu:

Dzięki Matusz, agaciaa, pusia, rassellka za kciukasy, trzymajcie mocno, a może się uda :roll:

Posted

[quote name='jbk']Może się kiedyś spotkamy na jakiejś wystawie...

Swoją drogą, nurtuje mnie jedno pytanie, skąd Twój nick jamnicze, jak masz basenji?

Myślę, że tak :loveu:, a do Poznania się wybieracie?

Dzięki deer za szybką odpowiedź i linka do zdjęć mojej Lamci :loveu: (a jak takiego linka się wstawia? :oops:)

Posted

jamnicze napisał(a):
Spacerkowe spotkania są najlepsze :lol:
Mamy kilka dni ślicznej jesieni :p, niestety słyszałam, ze od jutra pogorszenie pogody :shake: dlatego dzisiaj byłyśmy z Saidi na 2godzinnym spacerku na słoneczku :loveu:

A jak ja wrócę do domu, to ciemno już będzie...... nie będzie widać jesieni na spacerku....

Posted

jbk napisał(a):
A jak ja wrócę do domu, to ciemno już będzie...... nie będzie widać jesieni na spacerku....

Za to pewnie masz weekendy wolne i wtedy...:cool3: -z aparatem i samkami MARSZ :evil_lol: