Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jeśli chodzi o portrecik Sajdi, to naprawdę ;)
Już nawet szkic z kolorami podstawowymi jest, na razie niewiele widać, bo tylko obrys i kolory(bez oczek i noska:lol:)...Jak skończę, to wrzucę całą Sajdunię :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cropka']A jeśli chodzi o portrecik Sajdi, to naprawdę ;)
Już nawet szkic z kolorami podstawowymi jest, na razie niewiele widać, bo tylko obrys i kolory(bez oczek i noska:lol:)...Jak skończę, to wrzucę całą Sajdunię :loveu:
http://img219.imageshack.us/img219/1632/sajdice5.jpg

Jej, jaki śliczny :iloveyou: (najpierw się trochę przeraziłam, że te oczka maja tak zostać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale doczytałam, że to szkic :diabloti:) I Sajdunia w swojej czerwonej obróżce :loveu:

Co to jest gammolen?

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, robię się zazdrosna! Też chcę taki portrecik jakiegoś mojego baska...

Pzdr.

I wcale się nie dziwię, jest o co :loveu:. A tak właściwie, to przecież Sajdusia jest Asiaczkowa, więc po części ten portrecik jest Twojego baseczka ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Byłam wczoraj z rańca łapać z Saidi barwy ociekającej jesieni, ale mała srednio wyszła, bo zimno było i jakaś taka cała pokurczona :shake:

To może trzeba jej jakieś ubranko sprawić na te poranne nadmorskie spacery:roll:.

Posted

[quote name='cropka']nie mogę linka wstawić, co z tym Dogo :angryy:
No wreszcie
[url=http://www.krakvet.pl/gammolen-preparat-poprawiajacy-kondycje-skory-kaps-p-4999.html]Gammolen - preparat poprawiaj
Dzieki, podaję jej juz podobny preparat EFOZAN

Posted

pusia2405 napisał(a):
To może trzeba jej jakieś ubranko sprawić na te poranne nadmorskie spacery:roll:.

Właśnie o tym myślałam :cool3:, tylko z drugiej strony nie ma jeszcze mrozów więc co będzie zimą? Nie chciałabym jej zanadto wydelikacić.

Posted

jamnicze napisał(a):
Właśnie o tym myślałam :cool3:, tylko z drugiej strony nie ma jeszcze mrozów więc co będzie zimą? Nie chciałabym jej zanadto wydelikacić.

Ja za bardzo nie wiem, jak basenji reagują na chłody. Ale ja moim kupiłam na wszelki wypadek dwa rodzaje ubranek: z podpinką z polarka, i same ortalionowe przeciw wiatrowi i ulewie.;) Póki co tylko dwa razy Kropek skorzystał z ubranka bez podpinki:lol:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ja za bardzo nie wiem, jak basenji reagują na chłody. Ale ja moim kupiłam na wszelki wypadek dwa rodzaje ubranek: z podpinką z polarka, i same ortalionowe przeciw wiatrowi i ulewie.;) Póki co tylko dwa razy Kropek skorzystał z ubranka bez podpinki:lol:.

I jak mu się podobało? (co mówił :razz:)

Posted

jamnicze napisał(a):
I jak mu się podobało? (co mówił :razz:)

Na początku go to krępowało, nie wiedział czy można siku zrobić itd... Potem się rozruszał;), aha i był gwiazdą ulicy:lol:.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Na początku go to krępowało, nie wiedział czy można siku zrobić itd... Potem się rozruszał;), aha i był gwiazdą ulicy:lol:.

A masz zdjęcia?:razz: zaraz lecę do Twojej galerii poszukać :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
A masz zdjęcia?:razz: zaraz lecę do Twojej galerii poszukać :diabloti:

Gdzieś tam bliżej początku są, ale nie ze spaceru, tylko z pierwszych przymiarek;) w domu.

Posted

No to się cieszę;). On często ma głupie miny:evil_lol:.

A z majteczkami to rzeczywiście też ciężko. Miałam sunię cocker spanielkę i trzeba jej było zakładać. Kiedyś nam w tych majtakch na ulicę wyszła, bo zapomnieliśmy zdjąć:lol:. Ale to są czasy mojego dzieciństwa...

Posted

pusia2405 napisał(a):

jakbym slyszla o Sherry.. jak jej rok temu zalozylismy to sie nie ruszyla.. nie wiedziala ze mozna sie ruszyc.. a marznie jak tylko 15 stopni ale wieje..:mad::mad:

Posted

większość to tu moich postów:eviltong:, bo multicytat działa tylko do 2 pierwszych wpisów :angryy:

Mi się ta minka też podoba :p, ona się tak namarszcza jak innego psa zobaczy :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
I wcale się nie dziwię, jest o co :loveu:. A tak właściwie, to przecież Sajdusia jest Asiaczkowa, więc po części ten portrecik jest Twojego baseczka ;)

No, tak. Ale tak nie do końca...
Pzdr.