cropka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A jeśli chodzi o portrecik Sajdi, to naprawdę ;) Już nawet szkic z kolorami podstawowymi jest, na razie niewiele widać, bo tylko obrys i kolory(bez oczek i noska:lol:)...Jak skończę, to wrzucę całą Sajdunię :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ooooo, robię się zazdrosna! Też chcę taki portrecik jakiegoś mojego baska... Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='cropka']A jeśli chodzi o portrecik Sajdi, to naprawdę ;) Już nawet szkic z kolorami podstawowymi jest, na razie niewiele widać, bo tylko obrys i kolory(bez oczek i noska:lol:)...Jak skończę, to wrzucę całą Sajdunię :loveu: http://img219.imageshack.us/img219/1632/sajdice5.jpg Jej, jaki śliczny :iloveyou: (najpierw się trochę przeraziłam, że te oczka maja tak zostać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale doczytałam, że to szkic :diabloti:) I Sajdunia w swojej czerwonej obróżce :loveu: Co to jest gammolen? Quote
cropka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 nie mogę linka wstawić, co z tym Dogo :angryy: Wejdź na krakvet i wpisz gamolen, przeczytaj opinie kupujących :p. Ja mojemu też na problemy skórne daję. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Ooooo, robię się zazdrosna! Też chcę taki portrecik jakiegoś mojego baska... Pzdr. I wcale się nie dziwię, jest o co :loveu:. A tak właściwie, to przecież Sajdusia jest Asiaczkowa, więc po części ten portrecik jest Twojego baseczka ;) Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze napisał(a):Byłam wczoraj z rańca łapać z Saidi barwy ociekającej jesieni, ale mała srednio wyszła, bo zimno było i jakaś taka cała pokurczona :shake: To może trzeba jej jakieś ubranko sprawić na te poranne nadmorskie spacery:roll:. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='cropka']nie mogę linka wstawić, co z tym Dogo :angryy: No wreszcie [url=http://www.krakvet.pl/gammolen-preparat-poprawiajacy-kondycje-skory-kaps-p-4999.html]Gammolen - preparat poprawiaj Dzieki, podaję jej juz podobny preparat EFOZAN Quote
Matusz Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-23.jpg jak oczka mruży, słoneczko razi ;) Asiu, wy jesteście w Pozku w niedzielę?? sama wystawiasz czy ktoś ci będzie psa handlerował?:razz: Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 pusia2405 napisał(a):To może trzeba jej jakieś ubranko sprawić na te poranne nadmorskie spacery:roll:. Właśnie o tym myślałam :cool3:, tylko z drugiej strony nie ma jeszcze mrozów więc co będzie zimą? Nie chciałabym jej zanadto wydelikacić. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ciąg dalszy spacerku tu niestety trochę widać jej zaczerwienienie na podgardlu :-( coś tam jest ciekawego, chyba ktoś idzie? przyczajka ;) i przywarowanie Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze napisał(a):Właśnie o tym myślałam :cool3:, tylko z drugiej strony nie ma jeszcze mrozów więc co będzie zimą? Nie chciałabym jej zanadto wydelikacić. Ja za bardzo nie wiem, jak basenji reagują na chłody. Ale ja moim kupiłam na wszelki wypadek dwa rodzaje ubranek: z podpinką z polarka, i same ortalionowe przeciw wiatrowi i ulewie.;) Póki co tylko dwa razy Kropek skorzystał z ubranka bez podpinki:lol:. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 pusia2405 napisał(a):Ja za bardzo nie wiem, jak basenji reagują na chłody. Ale ja moim kupiłam na wszelki wypadek dwa rodzaje ubranek: z podpinką z polarka, i same ortalionowe przeciw wiatrowi i ulewie.;) Póki co tylko dwa razy Kropek skorzystał z ubranka bez podpinki:lol:. I jak mu się podobało? (co mówił :razz:) Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 a oto powód tego pięknego marszczenia czółka :lol: i wracamy do domku :p Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze napisał(a):I jak mu się podobało? (co mówił :razz:) Na początku go to krępowało, nie wiedział czy można siku zrobić itd... Potem się rozruszał;), aha i był gwiazdą ulicy:lol:. Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 pusia2405 napisał(a):Na początku go to krępowało, nie wiedział czy można siku zrobić itd... Potem się rozruszał;), aha i był gwiazdą ulicy:lol:. A masz zdjęcia?:razz: zaraz lecę do Twojej galerii poszukać :diabloti: Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze napisał(a):A masz zdjęcia?:razz: zaraz lecę do Twojej galerii poszukać :diabloti: Gdzieś tam bliżej początku są, ale nie ze spaceru, tylko z pierwszych przymiarek;) w domu. Quote
Matusz Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Matusz']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-23.jpg jak oczka mruży, słoneczko razi ;) Asiu, wy jesteście w Pozku w niedzielę?? sama wystawiasz czy ktoś ci będzie psa handlerował?:razz: powtórzę się :cool3::cool3::cool3: Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 [quote name='pusia2405']Gdzieś tam bliżej początku są, ale nie ze spaceru, tylko z pierwszych przymiarek;) w domu. Znalazłam :multi: http://img140.imageshack.us/img140/7387/dsc00027wr1.jpg Ale Kropek ma głupia minę :evil_lol::eviltong: Ale fajnie, ze później się przyzwyczaił, z Saidi podobnie było z majtasami ;) Quote
pusia2405 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No to się cieszę;). On często ma głupie miny:evil_lol:. A z majteczkami to rzeczywiście też ciężko. Miałam sunię cocker spanielkę i trzeba jej było zakładać. Kiedyś nam w tych majtakch na ulicę wyszła, bo zapomnieliśmy zdjąć:lol:. Ale to są czasy mojego dzieciństwa... Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Ja kilka razy wychodziłam tak z Saidi, ale jeszcze na klatce schodowej szybko je ściągałam i paradowałam z majtasami w kieszeni :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 pusia2405 napisał(a):Na początku go to krępowało, nie wiedział czy można siku zrobić itd... Potem się rozruszał;), aha i był gwiazdą ulicy:lol:. jakbym slyszla o Sherry.. jak jej rok temu zalozylismy to sie nie ruszyla.. nie wiedziala ze mozna sie ruszyc.. a marznie jak tylko 15 stopni ale wieje..:mad::mad: Quote
betel Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ojej , ale tu ruch. Mnie bardzo spodobała się ta fotka http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/40-18.jpg - taka groźna mina - strach sie bać:evil_lol::loveu: Quote
jamnicze Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 większość to tu moich postów:eviltong:, bo multicytat działa tylko do 2 pierwszych wpisów :angryy: Mi się ta minka też podoba :p, ona się tak namarszcza jak innego psa zobaczy :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze napisał(a):I wcale się nie dziwię, jest o co :loveu:. A tak właściwie, to przecież Sajdusia jest Asiaczkowa, więc po części ten portrecik jest Twojego baseczka ;) No, tak. Ale tak nie do końca... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jamnicze - Matusz juz 2 razy pytał się o Poznań. Nie ukrywam, że ja tez jestem zainteresowana odpowiedzią... Pzdr. Quote
Recommended Posts