jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 jamnicze napisał(a):Witamy, witamy i w pas się kłaniamy oraz do oglądania zapraszamy:lol: W pierwszej wolnej chwili śmignę całą galerię :) Quote
AngelsDream Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ciekawe rozwiązanie z tym namiotem, ale Baaja by to chyba denerwowało... Quote
pusia2405 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cimno, zimno, i szkolić się każą:razz:. Znęcasz się nad psem:mad:!;) Quote
Kaya Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 jamnicze napisał(a):Mieszczą się we Wrzeszczu koło czołgu (na przeciwko AM) Szkolenie w małych grupach, do 6 psów - u nas i w grupie wcześniejszej jest poi 4 psiaki). Metoda klikerowa, oprócz podstawowych komend ćwiczenia z targetowania. O wynikach trudno mi jeszcze pisać, większość komend Saidi już zna ;). Na razie mam nieco mieszane odczucia, bo nie do końca o to mi chodziło, ale zobaczymy dalej :p. A w jakim wieku masz pieska? Tam przyjmuja bardzo wcześnie i plusem jest to, że zajęcia odbywają się pod namiotem. Trochę ciasno, dlatego są małe grupy ;) ale przynajmniej na głowę nie pada :evil_lol: - a dla mnie właśnie to było ważne przy moim małym, delikatnym krótkosierściuchu :diabloti: Aha ten namiot brzmi zachęcająco dla mnie ale mój pies raczej jest za nauką warowania w brudnej kałuży :lol: Ja raczej szukam jakiś trudniejszych ćwiczeń myślałam ostatnio żeby iść na PT czy tropienie, ale te cwiczenia zapowiadają się interesjąco musze to przemśleć ;) Moja suka ma 5 lat, ale na nauke nigdy za późno :cool3: Powiedz jeszcze mi tylko keidy masz czas wolny na jakiś spacerek jestem ciekawa jak mała się zapowiada i tak jak mówiłam mogłabym też z nią ćwiczyć pozowanie i bieganie itp. :) Quote
betel Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jak tam uczennica , pilnie odrabia lekcje????:evil_lol: Pozdrowienia:loveu: Quote
Celina12 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Uczennica Najpiękniejsza...:loveu::loveu::loveu:...wielkie cmoczki ślemy! Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jbk napisał(a):W pierwszej wolnej chwili śmignę całą galerię :) Spoko, trochę się już tego zebrało :lol:, sama nie wiem kiedy;), ale to przyjemnie pokazać swojego psiaka innym :loveu: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 AngelsDream napisał(a):Ciekawe rozwiązanie z tym namiotem, ale Baaja by to chyba denerwowało... Ja za to Wam zazdroszczę tych pięknych trawiastych przestrzeni i słoneczka :p, my ćwiczymy o 19.00, więc jest już ciemno i zimno, więc ten namiot sporo daje :cool1: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 pusia2405 napisał(a):Cimno, zimno, i szkolić się każą:razz:. Znęcasz się nad psem:mad:!;) No tak, ciemno, zimno ..... ale Saidi lubi tam jeździć bo parówkami i pasztetem karmią :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Kaya napisał(a):Aha ten namiot brzmi zachęcająco dla mnie ale mój pies raczej jest za nauką warowania w brudnej kałuży :lol: Ja raczej szukam jakiś trudniejszych ćwiczeń myślałam ostatnio żeby iść na PT czy tropienie, ale te cwiczenia zapowiadają się interesjąco musze to przemśleć ;) Moja suka ma 5 lat, ale na nauke nigdy za późno :cool3: Powiedz jeszcze mi tylko keidy masz czas wolny na jakiś spacerek jestem ciekawa jak mała się zapowiada i tak jak mówiłam mogłabym też z nią ćwiczyć pozowanie i bieganie itp. :) PT - to właśnie " pies towarzyszący" i uczą tam podstawowych komend. Z tego co się orientowałam, to jeśli ktoś chce na następny kurs, to powinien najpierw zdać egzamin z podstaw ;) A z psem można pracować w każdym wieku, w naszej grupie jest labka 2-letnia, i to właśnie ona jest prymusem :loveu: W sprawie spacerku umówimy się na PW :p Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 betel napisał(a):Jak tam uczennica , pilnie odrabia lekcje????:evil_lol: Pozdrowienia:loveu: A jak!!! Już wredna pańcia tego pilnuje :evil_lol: A łobuzica już nie chce normalnego, suchego żarcia z michy jeść, tylko czeka na szkoleniowe serdelki :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Celina12 napisał(a):Uczennica Najpiękniejsza...:loveu::loveu::loveu:...wielkie cmoczki ślemy! Cmoczki trafiły do adresatki w sam koniuszek czarnego, mokrego nochala :lol: Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Wczoraj wyczytałam, że Amerykanie zrobili badania nad podatnością ras na szkolenie. I wiecie co im wyszło? .... Że basenji są niewyuczalne :evil_lol:. Zajęły przedostatnie miejsce, za nimi uplasowały się tylko charty afgańskie :eviltong: Asiaczku - coś Ty mi sprzedała? Ta franca całkiem nieźle się uczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Właśnie chodzi mi o test i chcemy już na wyższy stopień iść choć ja zielona cała w tym szkoleniu ;p Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Kaya napisał(a):Właśnie chodzi mi o test i chcemy już na wyższy stopień iść choć ja zielona cała w tym szkoleniu ;p A gdzie chcecie egzamin zdawać? Quote
jamnicze Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Obiadek nastawiony, to mam małą chwilkę na dogo :) U nas już poranny szron widać Quote
taxelina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czy to oznacza ze juz sie pieknie slucha na spacrze bez smyczy? Quote
pusia2405 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 U was już szron, a u nas dopiero barwy jesieni nadeszły:evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Witaj jamnicze Gratuluję 300stronki:multi::multi::multi: Piękne fotki morza:loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Buzi Sajduni prosto w nosek przekaż :) Gratulacje 300 strony :) A ten szron to po co?? Nie za wcześnie? :crazyeye: Quote
betel Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Przepraszam za offa: Zapraszam na bazarek rózności , który założyłam dla kieleckich psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-u-betela-bazarek-na-rzecz-psiakow-z-kielc-122883/#post11078120 Banerek także w moim podpisie. Zajrzyjcie , bo warto : wyposażenie do konnej jazdy, biżuteria, książki , filmy , itp, wszystko po bardzo rozsądnych cenach i na zbożny cel:lol: Quote
Russellka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ale szron... :loveu: U nas też już zimno :p Quote
Recommended Posts