Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']

Dzisiaj wielkie wydarzenie Saidi RUSZA SIE PIERWSZY ZąBEK :loveu:

A wczoraj ..... pierwszy raz puszciłam małą, bo miała kumpla do zabawy, ciut starszy i ciut większy i baaaardzo chciał sie bawić, a nie dawał tylko obgryzań, no nie całkiem spodobało sie to małej zołzowatej :evil_lol:. Więc jak był zbyt natrętny to chowała się między moimi nogami, ale jak tylko odbiegał, to leciała za nim i go cap :evil_lol::evil_lol:
I moja maleńka przyszła na wołanie :loveu: nie musiałam jej ganiać po osiedlu (a trochę sie bałam, ale dziewczyna od Korka obiecała, że jakby co, to będziemy ganiać obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
Ohohoo :loveu: Teraz zębowa wróżka będzie do Sajduni przychodzić... :razz:

Noo rewelacja :p Dziewczyna inteligentna, wie, kogo się trzymać, coby potem w wielkim mieście samej nie zostać :eviltong:

Troszkę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam, wszystkie zdjęcia obejrzałam........:loveu::loveu: Sajdusia cud, miód, i orzeszki!!!

Posted

jamnicze napisał(a):

Dzisiaj wielkie wydarzenie Saidi RUSZA SIE PIERWSZY ZąBEK :loveu:

I moja maleńka przyszła na wołanie :loveu: nie musiałam jej ganiać po osiedlu (a trochę sie bałam, ale dziewczyna od Korka obiecała, że jakby co, to będziemy ganiać obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

po pierwsze gratulacje z powodu zeba ;)S. sie wylamal na smakowym ciasteczku i plakala ze go skonczyc nie moga :P zabki mamy schowane w pudelku na pamiatke

A dwa to ciesze sie z Waszych sukcesow z przychodzeniem ;) Gratulacje! i oby tak dalej!

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Sliczne fotki, fajnie, ze malej zabek sie rusza

Cambel&Megi napisał(a):
Ohohoo :loveu: Teraz zębowa wróżka będzie do Sajduni przychodzić... :razz:

deer_1987 napisał(a):
po pierwsze gratulacje z powodu zeba ;)S. sie wylamal na smakowym ciasteczku i plakala ze go skonczyc nie moga :P zabki mamy schowane w pudelku na pamiatke

I ząbka już nie ma :roll:, za to 3!!!!! kolejne sie ruszają :razz:
niedługo będę mówić "moja szczerbulka kochana :loveu:"

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Noo rewelacja :p Dziewczyna inteligentna, wie, kogo się trzymać, coby potem w wielkim mieście samej nie zostać :eviltong:
Troszkę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam, wszystkie zdjęcia obejrzałam........:loveu::loveu: Sajdusia cud, miód, i orzeszki!!!

Dziękujemy za słowa uznania :lol: i przepiękne życzenia
jak Wy dziewczyny robicie te przepiękne kartki? i niektórzy nawet swoje psiaki w nich umieszczają :lol:
deer_1987 napisał(a):

A dwa to ciesze sie z Waszych sukcesow z przychodzeniem ;) Gratulacje! i oby tak dalej!

oby, oby dzisiaj zrobiłam to samo z innym pieskiem :cool3:

Posted

[quote name='panienkabubu']http://img526.imageshack.us/img526/6626/70241621rw7.jpg
urocze :loveu::loveu:
Hahahah już sobie was wyobrażam jak gonicie mała :evil_lol::evil_lol:
A co to był za piesek? :cool3: Ja też znam taką małą francowatą, która na początku Bena ciapała jak się obracał do niej tyłeczkiem, teraz wchodzi mu na głowę:evil_lol:
Podobno pinczer miniaturowaty, prawdę mówiąc pierwsze słyszę, może ktoś wie czy naprawdę istnieje taka rasa?. Wyglądał faktycznie jak pinczerak wielkości pomiędzy miniaturą, a średnim.

No wiesz, wchodzenie psom na głowę to Sajduni specjalność
(fotka z innego spacerku)

Posted

deer_1987 napisał(a):
I tez przyszla?

Przyszła, ale ....
jak zobaczyła innego psa, to oczywiście ogłuchła i za nim poleciała. Na szczęście on nie był skory do zabawy i po kilku nawoływaniach przygalopowała po smaczka :eviltong:

Posted

Najlepsze życzenia:

aby słonko świeciło,
aby na stole pełno było,
aby nikt sie na Was nie gniewał,
aby zdrówko i bogactwo nie odstępowało was na krok
aby .........
spełniły sie Wasze marzenia

życzą
Asia i Sajdunia

Posted

jamnicze napisał(a):
nic straconego, i coraz łatwiej bo w Polsce coraz więcej baseczków się rodzi :lol:

Dzisiaj byłam zarejestrować Sajdunie w Zwiazku i okazało się, że w naszym oddziale już 2 basenji są!!! :razz:

Ciekawe, co to za baski...

Fotki piekne!

Cieszę się, że ząbki "ruszyły". Tylko te ćwiczenia troszke zaniedbane, n i to posikiwanie w domku troche mnie martwią...
Chociaż i Erka i Lowka tez potrafia załatwić się w domu. Raz wytrzymają, a raz nie. No nic - cierpliwości zyczę!:lol:
pzdr.