jamnicze Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Nowa zabawka Już nie taka nowa :evil_lol:, ona co chwila dostaje nowe zabawki, a tu idą Święta ... oddaj, to moje! a może Pani ma coś ciekawszego? Quote
Cambel&Megi Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='jamnicze'] Dzisiaj wielkie wydarzenie Saidi RUSZA SIE PIERWSZY ZąBEK :loveu: A wczoraj ..... pierwszy raz puszciłam małą, bo miała kumpla do zabawy, ciut starszy i ciut większy i baaaardzo chciał sie bawić, a nie dawał tylko obgryzań, no nie całkiem spodobało sie to małej zołzowatej :evil_lol:. Więc jak był zbyt natrętny to chowała się między moimi nogami, ale jak tylko odbiegał, to leciała za nim i go cap :evil_lol::evil_lol: I moja maleńka przyszła na wołanie :loveu: nie musiałam jej ganiać po osiedlu (a trochę sie bałam, ale dziewczyna od Korka obiecała, że jakby co, to będziemy ganiać obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Ohohoo :loveu: Teraz zębowa wróżka będzie do Sajduni przychodzić... :razz: Noo rewelacja :p Dziewczyna inteligentna, wie, kogo się trzymać, coby potem w wielkim mieście samej nie zostać :eviltong: Troszkę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam, wszystkie zdjęcia obejrzałam........:loveu::loveu: Sajdusia cud, miód, i orzeszki!!! Quote
panienkabubu Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img526.imageshack.us/img526/6626/70241621rw7.jpg urocze :loveu::loveu: Hahahah już sobie was wyobrażam jak gonicie mała :evil_lol::evil_lol: A co to był za piesek? :cool3: Ja też znam taką małą francowatą, która na początku Bena ciapała jak się obracał do niej tyłeczkiem, teraz wchodzi mu na głowę:evil_lol: Quote
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 jamnicze napisał(a): Dzisiaj wielkie wydarzenie Saidi RUSZA SIE PIERWSZY ZąBEK :loveu: I moja maleńka przyszła na wołanie :loveu: nie musiałam jej ganiać po osiedlu (a trochę sie bałam, ale dziewczyna od Korka obiecała, że jakby co, to będziemy ganiać obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) po pierwsze gratulacje z powodu zeba ;)S. sie wylamal na smakowym ciasteczku i plakala ze go skonczyc nie moga :P zabki mamy schowane w pudelku na pamiatke A dwa to ciesze sie z Waszych sukcesow z przychodzeniem ;) Gratulacje! i oby tak dalej! Quote
Izabela124. Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Witanko Sliczne fotki, fajnie, ze malej zabek sie rusza Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Sliczne fotki, fajnie, ze malej zabek sie rusza Cambel&Megi napisał(a):Ohohoo :loveu: Teraz zębowa wróżka będzie do Sajduni przychodzić... :razz: deer_1987 napisał(a):po pierwsze gratulacje z powodu zeba ;)S. sie wylamal na smakowym ciasteczku i plakala ze go skonczyc nie moga :P zabki mamy schowane w pudelku na pamiatke I ząbka już nie ma :roll:, za to 3!!!!! kolejne sie ruszają :razz: niedługo będę mówić "moja szczerbulka kochana :loveu:" Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 magda_drakkar napisał(a):Jakie polowanie na kółeczko:cool3::cool3: I zakończone sukcesem :lol: Quote
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to duze gratulacje ;) zapraszam w ogole do nas - nowe fotki dzis wrzucilam - 30 :D Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Noo rewelacja :p Dziewczyna inteligentna, wie, kogo się trzymać, coby potem w wielkim mieście samej nie zostać :eviltong: Troszkę mnie nie było, ale wszystko nadrobiłam, wszystkie zdjęcia obejrzałam........:loveu::loveu: Sajdusia cud, miód, i orzeszki!!! Dziękujemy za słowa uznania :lol: i przepiękne życzenia jak Wy dziewczyny robicie te przepiękne kartki? i niektórzy nawet swoje psiaki w nich umieszczają :lol: deer_1987 napisał(a): A dwa to ciesze sie z Waszych sukcesow z przychodzeniem ;) Gratulacje! i oby tak dalej! oby, oby dzisiaj zrobiłam to samo z innym pieskiem :cool3: Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='panienkabubu']http://img526.imageshack.us/img526/6626/70241621rw7.jpg urocze :loveu::loveu: Hahahah już sobie was wyobrażam jak gonicie mała :evil_lol::evil_lol: A co to był za piesek? :cool3: Ja też znam taką małą francowatą, która na początku Bena ciapała jak się obracał do niej tyłeczkiem, teraz wchodzi mu na głowę:evil_lol: Podobno pinczer miniaturowaty, prawdę mówiąc pierwsze słyszę, może ktoś wie czy naprawdę istnieje taka rasa?. Wyglądał faktycznie jak pinczerak wielkości pomiędzy miniaturą, a średnim. No wiesz, wchodzenie psom na głowę to Sajduni specjalność (fotka z innego spacerku) Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 deer_1987 napisał(a):I tez przyszla? Przyszła, ale .... jak zobaczyła innego psa, to oczywiście ogłuchła i za nim poleciała. Na szczęście on nie był skory do zabawy i po kilku nawoływaniach przygalopowała po smaczka :eviltong: Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='magda_drakkar']Taka mała a tak cwaniakuje:diabloti: O, i to jeszcze jak! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to wrzucam kilka fotek z gałgankiem Quote
taxelina Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://img186.imageshack.us/img186/1282/83943732tc2.jpg slodka niewinna minka :D Ja to wiem ze Sherry to jeszcze na poczatku jest tej drogi, ciagle cwiczymy. jak tylko wyzdrowieje to czas bedzie zmienic miejsce i wyruszyc w inne ;) i tam cwiczyc Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='deer_1987']http://img186.imageshack.us/img186/1282/83943732tc2.jpg slodka niewinna minka :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Najlepsze życzenia: aby słonko świeciło, aby na stole pełno było, aby nikt sie na Was nie gniewał, aby zdrówko i bogactwo nie odstępowało was na krok aby ......... spełniły sie Wasze marzenia życzą Asia i Sajdunia Quote
emdziolek Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 niewiniątko:loveu: http://img519.imageshack.us/img519/176/44292016rn3.jpg Wesolych swiat:multi: Quote
Matusz Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Fajnie ten gałganek gryzie to cuś :loveu::loveu::loveu: Wesołych Asiu :lol: Quote
taxelina Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Zyczonka, choc pewnie czesc juz na nogach iu szykuje sniadanko ;) Quote
Asiaczek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 jamnicze napisał(a):nic straconego, i coraz łatwiej bo w Polsce coraz więcej baseczków się rodzi :lol: Dzisiaj byłam zarejestrować Sajdunie w Zwiazku i okazało się, że w naszym oddziale już 2 basenji są!!! :razz: Ciekawe, co to za baski... Fotki piekne! Cieszę się, że ząbki "ruszyły". Tylko te ćwiczenia troszke zaniedbane, n i to posikiwanie w domku troche mnie martwią... Chociaż i Erka i Lowka tez potrafia załatwić się w domu. Raz wytrzymają, a raz nie. No nic - cierpliwości zyczę!:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts