Russellka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Wierz mi, nie każdy :diabloti: A jak już się jakiś znajdzie to kręcą się tam jakieś menele :shake: Quote
betel Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Pozdrowienia z zagrypionego SANDOMIERZA przesyłają Inka, Bryłka i Biszkopt. Ukłony dla panny Saidi. Ps. Widzę,że zmieniłaś bannerek:lol:. Teraz bardziej odaje powiązania uroczej panny z morzem. A może ona jet syreną????:evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 pusia2405 napisał(a):Jaka pieszczocha...;) Teraz po szkółce, zmęczona i szczęśliwa leży wtulona w Krzysia ;) Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Banerek macie śliczny :loveu::loveu: Życzę Sajduni szybkiego zagojenia ranki, musicie w Poznaniu dobrze wyglądać :cool3:;) A któż to do nas zajrzał :razz: :multi:. Oby się zagoiło :p Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Co tam u Was wieczorem? Właśnie wróciliśmy ze szkolenia. Saidi wtuliła się w Krzysia i zadowolona spi na tapczanie, a mi też już się oczy zamykają :cool1: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Russellka napisał(a):Wierz mi, nie każdy :diabloti: A jak już się jakiś znajdzie to kręcą się tam jakieś menele :shake: Eeeee, jak dobrze poszukać, to na prawdę można znaleźć różne urokliwe miejsca. A to lasek z kwietną polanką, a to strumień, pagórki, piaszczystą plażę, albo jakiś pałacyk lub park ze starodrzewiem :lol: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='betel']Pozdrowienia z zagrypionego SANDOMIERZA przesyłają Inka, Bryłka i Biszkopt. Ukłony dla panny Saidi. Ps. Widzę,że zmieniłaś bannerek:lol:. Teraz bardziej odaje powiązania uroczej panny z morzem. A może ona jet syreną????:evil_lol: Prawda, że śliczny banerek? :loveu: Dostałyśmy od Cambel&Megi. A syreną, to Saidi z całą pewnością nie jest - ona nie wchodzi do wody :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Cieszę się, że bannerek znalazł uznanie :lol: Leniuszek przeboski :loveu: Miłego dnia! Quote
jamnicze Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Cieszę się, że bannerek znalazł uznanie :lol: Leniuszek przeboski :loveu: Miłego dnia! Na wzajem, i jeszcze raz dzięki za banerek :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To ja też dodam, że banerek jest taki romantyczny... Quote
jamnicze Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 pusia2405 napisał(a):To ja też dodam, że banerek jest taki romantyczny... deer_1987 napisał(a):Mi tez sie bardzo podoba!! :bigcool::bigcool::bigcool: I nawet udało mi się multi - cytat zrobić :crazyeye::lol: Quote
jamnicze Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Celina12 napisał(a):Wow jaki baner śliczny....:loveu: No proszę, wszystkim podoba się banerek :loveu: A powiem szczerze, że jak Saidi wyciągnęła mnie o 5.20 z wyrka, to taka radosna nie byłam :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Mam dzisiaj dla Was niespodziankę :lol: zdjęcia z naszej szkółki ;) Niestety są one bardzo kiepskiej jakości :-( tu próbowaliśmy nakręcać psy na zabawkę, ale na razie nie wolno było dać psu jej złapać Saidi jest baaardzo inteligentna, 3 razy za mną goniła i ... za czwartym mnie olała (po co ganiać jak i tak nie daja złapać? :eviltong:) Quote
jamnicze Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 deer_1987 napisał(a):Zmeczony ten pies w drodze do domu :P Ćwiczenia wyczerpują :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Kaya napisał(a):A gdzie się szkolicie? :) Witamy nowego gościa :lol: Chodzimy do CANAKA ;), jesteśmy już po 5 lekcjach :p Quote
Kaya Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witam ! oo nie słyszałam jeszcze o tej szkole gdzie się mieści? dobrze szkolą? w tą zime chce zacząć szkolenie jakieś i właśnie szukam dobrej szkoły ;) Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witam imienniczkę i Sajdusię śliczną :) Strasznie lubimy psiaki z piątej grupy :)) Quote
jamnicze Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Kaya napisał(a):Witam ! oo nie słyszałam jeszcze o tej szkole gdzie się mieści? dobrze szkolą? w tą zime chce zacząć szkolenie jakieś i właśnie szukam dobrej szkoły ;) Mieszczą się we Wrzeszczu koło czołgu (na przeciwko AM) Szkolenie w małych grupach, do 6 psów - u nas i w grupie wcześniejszej jest poi 4 psiaki). Metoda klikerowa, oprócz podstawowych komend ćwiczenia z targetowania. O wynikach trudno mi jeszcze pisać, większość komend Saidi już zna ;). Na razie mam nieco mieszane odczucia, bo nie do końca o to mi chodziło, ale zobaczymy dalej :p. A w jakim wieku masz pieska? Tam przyjmuja bardzo wcześnie i plusem jest to, że zajęcia odbywają się pod namiotem. Trochę ciasno, dlatego są małe grupy ;) ale przynajmniej na głowę nie pada :evil_lol: - a dla mnie właśnie to było ważne przy moim małym, delikatnym krótkosierściuchu :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 jbk napisał(a):Witam imienniczkę i Sajdusię śliczną :) Strasznie lubimy psiaki z piątej grupy :)) Witamy, witamy i w pas się kłaniamy oraz do oglądania zapraszamy:lol: Quote
Recommended Posts