Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrowienia z zagrypionego SANDOMIERZA przesyłają Inka, Bryłka i Biszkopt. Ukłony dla panny Saidi.
Ps. Widzę,że zmieniłaś bannerek:lol:. Teraz bardziej odaje powiązania uroczej panny z morzem. A może ona jet syreną????:evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Banerek macie śliczny :loveu::loveu:

Życzę Sajduni szybkiego zagojenia ranki, musicie w Poznaniu dobrze wyglądać :cool3:;)

A któż to do nas zajrzał :razz: :multi:. Oby się zagoiło :p

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co tam u Was wieczorem?

Właśnie wróciliśmy ze szkolenia. Saidi wtuliła się w Krzysia i zadowolona spi na tapczanie, a mi też już się oczy zamykają :cool1:

Posted

Russellka napisał(a):
Wierz mi, nie każdy :diabloti: A jak już się jakiś znajdzie to kręcą się tam jakieś menele :shake:

Eeeee, jak dobrze poszukać, to na prawdę można znaleźć różne urokliwe miejsca. A to lasek z kwietną polanką, a to strumień, pagórki, piaszczystą plażę, albo jakiś pałacyk lub park ze starodrzewiem :lol:

Posted

[quote name='betel']Pozdrowienia z zagrypionego SANDOMIERZA przesyłają Inka, Bryłka i Biszkopt. Ukłony dla panny Saidi.
Ps. Widzę,że zmieniłaś bannerek:lol:. Teraz bardziej odaje powiązania uroczej panny z morzem. A może ona jet syreną????:evil_lol:
Prawda, że śliczny banerek? :loveu: Dostałyśmy od Cambel&Megi.
A syreną, to Saidi z całą pewnością nie jest - ona nie wchodzi do wody :evil_lol:

Posted

pusia2405 napisał(a):
To ja też dodam, że banerek jest taki romantyczny...

deer_1987 napisał(a):
Mi tez sie bardzo podoba!!

:bigcool::bigcool::bigcool:

I nawet udało mi się multi - cytat zrobić :crazyeye::lol:

Posted

Celina12 napisał(a):
Wow jaki baner śliczny....:loveu:

No proszę, wszystkim podoba się banerek :loveu:
A powiem szczerze, że jak Saidi wyciągnęła mnie o 5.20 z wyrka, to taka radosna nie byłam :diabloti:

Posted

Mam dzisiaj dla Was niespodziankę :lol: zdjęcia z naszej szkółki ;)

Niestety są one bardzo kiepskiej jakości :-(

tu próbowaliśmy nakręcać psy na zabawkę, ale na razie nie wolno było dać psu jej złapać

Saidi jest baaardzo inteligentna, 3 razy za mną goniła i ... za czwartym mnie olała (po co ganiać jak i tak nie daja złapać? :eviltong:)

Posted

Witam !

oo nie słyszałam jeszcze o tej szkole gdzie się mieści? dobrze szkolą? w tą zime chce zacząć szkolenie jakieś i właśnie szukam dobrej szkoły ;)

Posted

Kaya napisał(a):
Witam !

oo nie słyszałam jeszcze o tej szkole gdzie się mieści? dobrze szkolą? w tą zime chce zacząć szkolenie jakieś i właśnie szukam dobrej szkoły ;)

Mieszczą się we Wrzeszczu koło czołgu (na przeciwko AM)
Szkolenie w małych grupach, do 6 psów - u nas i w grupie wcześniejszej jest poi 4 psiaki). Metoda klikerowa, oprócz podstawowych komend ćwiczenia z targetowania. O wynikach trudno mi jeszcze pisać, większość komend Saidi już zna ;). Na razie mam nieco mieszane odczucia, bo nie do końca o to mi chodziło, ale zobaczymy dalej :p.

A w jakim wieku masz pieska? Tam przyjmuja bardzo wcześnie i plusem jest to, że zajęcia odbywają się pod namiotem. Trochę ciasno, dlatego są małe grupy ;) ale przynajmniej na głowę nie pada :evil_lol: - a dla mnie właśnie to było ważne przy moim małym, delikatnym krótkosierściuchu :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):
Witam imienniczkę i Sajdusię śliczną :) Strasznie lubimy psiaki z piątej grupy :))

Witamy, witamy i w pas się kłaniamy oraz do oglądania zapraszamy:lol: