Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny spacerek miałyście, ja też muszę się z misiem nad morze wybrać. A Sajdi na pewno zagoi się ranka, tyle osób trzyma kciuki, ze zaraz ślad po niej zaginie :lol:. My za to w lesie dzisiaj szalelismy, plaża planowana na przyszły weekend :razz:.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
Do plaży mamy jakieś 15-20 minut (zależy jak się szybko idzie ;)). Szkoda tylko, że to nasze może takie zimne - brrrr

Parkiet wybraliśmy dębowy w 2.gatunku (z białymi smugami):p, a kładziony będzie w cegiełkę.

Ale super, bliziutko macie!
Dębowy parkiet, hmhm, już nie mogę się doczekać zdjęć nowego mieszkanka;).

Poranne morskie zdjęcia są fantastyczne!

Posted

cropka napisał(a):
Piękny spacerek miałyście, ja też muszę się z misiem nad morze wybrać. A Sajdi na pewno zagoi się ranka, tyle osób trzyma kciuki, ze zaraz ślad po niej zaginie :lol:. My za to w lesie dzisiaj szalelismy, plaża planowana na przyszły weekend :razz:.

Spacer po lesie, to też fajna sprawa :loveu:. Po plaży mogę chodzić sama, do lasu to już raczej nie :shake:
Tak, tylu ludzi nam dobrze życzy, że też mam nadzieję, że do wystawy Saidi się wykuruje :oops:

Posted

[quote name='anetta']Ale czad
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:loveu:

szkoda tylko że horyzont krzywy
To Ty nie wiesz, że nad morzem horyzont jest kolisty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

betel napisał(a):
Boziu, jak ja kocham morze !! Piękne fotki!!!! A Saidi , jak przystało na nadmorska panienkę rybki jada???;)

A, jak!!!:lol:
Oczywiście najlepiej smakują te z naszych talerzy :evil_lol: Jak idziemy sobie na smażoną, to zawsze jest ściepa na Młodą:p Ostatnio się wycwaniliśmy i bierzemy dla niej dużą szklaną popielniczkę, bo papierowe tekturki jej za bardzo u

Posted

jamnicze - ja też wierzę, że ranka pod szyją wygoi się do wystawy poznańskiej. Opróćz maści cynkowej możesz jeszcze zastosować normalny biały puder... No i przed wystawą poćwicz bieganie na ringówce...

A jak ćwiczenia z Florką?

Pzdr.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ale super, bliziutko macie!
Dębowy parkiet, hmhm, już nie mogę się doczekać zdjęć nowego mieszkanka;).

Poranne morskie zdjęcia są fantastyczne!

Ja też, szczególnie kuchnia - której raczej brak w tymczasie mnie dobija. No i to, że nic nie mogę znaleźć :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
jamnicze - ja też wierzę, że ranka pod szyją wygoi się do wystawy poznańskiej. Opróćz maści cynkowej możesz jeszcze zastosować normalny biały puder... No i przed wystawą poćwicz bieganie na ringówce...

A jak ćwiczenia z Florką?

Pzdr.

Chwilowo z ringówką nie ćwiczymy ze względu na gardziołko :placz:
O drugiej sprawie napisałam u Ciebie na forum ;)

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Chwilkę nie pisałam...ale jestem na bieżąco!
a w ramach rekompensaty, przynoszę taki bannerek..:lol:

Przede wszystkim też trzymam też kciuki, aby ranka szybko się zagoiła :kciuki:
Dzięki, śliczny jest - już go wstawiam :loveu: