cropka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Piękny spacerek miałyście, ja też muszę się z misiem nad morze wybrać. A Sajdi na pewno zagoi się ranka, tyle osób trzyma kciuki, ze zaraz ślad po niej zaginie :lol:. My za to w lesie dzisiaj szalelismy, plaża planowana na przyszły weekend :razz:. Quote
anetta Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale czad :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu: szkoda tylko że horyzont krzywy Quote
betel Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Boziu, jak ja kocham morze !! Piękne fotki!!!! A Saidi , jak przystało na nadmorska panienkę rybki jada???;) Quote
taxelina Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Eh az by sie chcialo wolne wziac i pojechac nad morze, nawet szwedzkie, a tu gucio..:mad::mad: Quote
panienkabubu Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-40.jpg ale piękny widok :loveu: Quote
pusia2405 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jamnicze napisał(a):Do plaży mamy jakieś 15-20 minut (zależy jak się szybko idzie ;)). Szkoda tylko, że to nasze może takie zimne - brrrr Parkiet wybraliśmy dębowy w 2.gatunku (z białymi smugami):p, a kładziony będzie w cegiełkę. Ale super, bliziutko macie! Dębowy parkiet, hmhm, już nie mogę się doczekać zdjęć nowego mieszkanka;). Poranne morskie zdjęcia są fantastyczne! Quote
Russellka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 piękne zdjęcia :loveu: zazdroszczę wam :placz: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ariss napisał(a):To koniecznie musi wyzdrowieć:razz: piękne nadmorskie zdjęcia:loveu: Plażówy będzie więcej :razz:, bo już można z pieskami wchodzić :p Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 cropka napisał(a):Piękny spacerek miałyście, ja też muszę się z misiem nad morze wybrać. A Sajdi na pewno zagoi się ranka, tyle osób trzyma kciuki, ze zaraz ślad po niej zaginie :lol:. My za to w lesie dzisiaj szalelismy, plaża planowana na przyszły weekend :razz:. Spacer po lesie, to też fajna sprawa :loveu:. Po plaży mogę chodzić sama, do lasu to już raczej nie :shake: Tak, tylu ludzi nam dobrze życzy, że też mam nadzieję, że do wystawy Saidi się wykuruje :oops: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='anetta']Ale czad :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu: szkoda tylko że horyzont krzywy To Ty nie wiesz, że nad morzem horyzont jest kolisty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 betel napisał(a):Boziu, jak ja kocham morze !! Piękne fotki!!!! A Saidi , jak przystało na nadmorska panienkę rybki jada???;) A, jak!!!:lol: Oczywiście najlepiej smakują te z naszych talerzy :evil_lol: Jak idziemy sobie na smażoną, to zawsze jest ściepa na Młodą:p Ostatnio się wycwaniliśmy i bierzemy dla niej dużą szklaną popielniczkę, bo papierowe tekturki jej za bardzo u Quote
Cambel&Megi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Chwilkę nie pisałam...ale jestem na bieżąco! a w ramach rekompensaty, przynoszę taki bannerek..:lol: Przede wszystkim też trzymam też kciuki, aby ranka szybko się zagoiła :kciuki: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 jamnicze - ja też wierzę, że ranka pod szyją wygoi się do wystawy poznańskiej. Opróćz maści cynkowej możesz jeszcze zastosować normalny biały puder... No i przed wystawą poćwicz bieganie na ringówce... A jak ćwiczenia z Florką? Pzdr. Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='panienkabubu']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-40.jpg ale piękny widok :loveu: Dzięki :p, Takie widoki to przed 6 się ogląda :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Sorki, że od razu wszystkim nie odpowiedziałam, ale baterie w klawiaturze mi padły :evil_lol: Za to mam dla Was zdjęcia leniuszka :lol: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 pusia2405 napisał(a):Ale super, bliziutko macie! Dębowy parkiet, hmhm, już nie mogę się doczekać zdjęć nowego mieszkanka;). Poranne morskie zdjęcia są fantastyczne! Ja też, szczególnie kuchnia - której raczej brak w tymczasie mnie dobija. No i to, że nic nie mogę znaleźć :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Russellka napisał(a):piękne zdjęcia :loveu: zazdroszczę wam :placz: Nie ma czego, każdy rejon ma coś ciekawego :p Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Czemu do lasu sama nie mozesz? Bo jest zbyt niebezpiecznie :angryy: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Asiaczek napisał(a):jamnicze - ja też wierzę, że ranka pod szyją wygoi się do wystawy poznańskiej. Opróćz maści cynkowej możesz jeszcze zastosować normalny biały puder... No i przed wystawą poćwicz bieganie na ringówce... A jak ćwiczenia z Florką? Pzdr. Chwilowo z ringówką nie ćwiczymy ze względu na gardziołko :placz: O drugiej sprawie napisałam u Ciebie na forum ;) Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Chwilkę nie pisałam...ale jestem na bieżąco! a w ramach rekompensaty, przynoszę taki bannerek..:lol: Przede wszystkim też trzymam też kciuki, aby ranka szybko się zagoiła :kciuki: Dzięki, śliczny jest - już go wstawiam :loveu: Quote
jamnicze Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Az mi sie spac zachcialo... No to dobrej nocki :diabloti: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Banerek macie śliczny :loveu::loveu: Życzę Sajduni szybkiego zagojenia ranki, musicie w Poznaniu dobrze wyglądać :cool3:;) Quote
Recommended Posts