Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaka piękna akita!!!! :loveu::loveu:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-42.jpg bieganie synchroniczne? :lol:

:p:p Lubimy komplementy :lol:. No wiesz bieganie synchroniczne to taki nowy psi sport, a Saidi i Miyamoto topierwsze psy profesjonajnie go uprawiające :laugh2_2:
Różnica wielkości nie przeszkadzała, bo Miyamoto od szczeniaka bawi się z małymi psami, a w domu ze swoim bratem jamnikiem ;) i trzymiesięczną kotką(zaczęli się bawić jak miała 2 miesiące). Misiek ma w sobie duuuużo łagodności i wydaje się jakby wiedział, że może zrobić krzywdę i uważał na to. Nawet jak przygniata zwierzaka tą swoją niedźwiedzią łapą w zabawie, to przy małych psach po prostu udaje-ledwo dotyka malucha łapą :lol:.

Posted

Jamnik jest na naszej galerii. Właściwie nie jest mój, tylko TZ-ta. Zdjęć prawie nie ma, bo ja mojego focę, a TZ jamniora zabiera co weekend do lasu i nie robi zdjęć :| .

Posted

bety napisał(a):
Tą maść kupuje się w normalnej aptece, są dwa rodzaje opakowania takie co pokazała cropka i w zwykłej tubce (jak inne maści). Ja też ją stosuję na sobie i moich miśkach - działa :lol:
Pzdr

Dzięki, będę musiała kupić. Strupek już schodzi, ale skóra jest mocno zaczerwieniona i brzydko wygląda :-(, a na białym gardziołku to mocno widać.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Roznica w wielkosci Wam psiaki jak widac nie przeszkadzala :D

Ani trochę ;). Saidi jak na baska przystało jest odważna, i choć na początku wykazywała nieco rezerwy, to szybko przekonała się do kumpla :p, a Miyamoto wychowany z maluszkami jes w zabawie delikatny, więc nie było problemów :loveu:

Posted

Jamnicze ta ranka na szyjce Sajduni nie wygląda tak źle, myślę, że do Poznania(przeciez to cąły miesiąc) spokojnie zarośnie włoskami. Jeśli zostaną prześwity, to jest sprawdzony sposób niejednego wystawcy-biała pasta cynkowa-działa antyseptyczniei ściągająco, a przy okazji wybiela różową skórkę pod nieodrośniętymi do końca kłaczkami :p.

Posted

pusia2405 napisał(a):
Ale jej dobrze:loveu:.

Jeżeli chodzi o cierpliwość to ja już powoli tracę...

Ja właśnie straciłam :cool1:
Jest już po 22, więc lecim na sik i spać :p

Posted

Moj w chwili kiedy to pisalam wszedl do sypialni: nie spisz?
ja: jeszcze nie
on: no to sama mozesz wyjsc z psami
ja: juz zasypiam :P
on: ale nie musze w tej chwili?
ja: nie no, jak bedziesz mial czas itd nie musi byc konkretnie o 22