taxelina Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A masz jakies zdjecia dla nas? :D prosimy :D Quote
jamnicze Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Aktualnie nie mam nic przygotowanego, a muszę się zaraz zbierać, bo przed wyjściem do pracy obowiązkowo godzinny spacerek z moją bestyjką ;). A jak wrócę, to cap za psa i na szkolenie, więc już dzisiaj pewnie nie dam rady (chyba, że późnym wieczorkiem - o ile będę miała jeszcze siły) ale jutro obiecuję :) Quote
Błyskotka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 W wolnej chwili zapraszam do siebie do galerii :). Quote
taxelina Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No to spokojnie poczekamy ;) u nas dzis wieje ale ogolnie nie pada jak na razie to moze sie do parku przejdziemy sprawdzic cyz juz tam jesien dotarla Quote
pusia2405 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A mój Kropek jak tylko może to wpycha się na kolana:razz:. Także bardzo często razem siedzimy na dogo;). Quote
jamnicze Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Błyskotka napisał(a):W wolnej chwili zapraszam do siebie do galerii :). Dzięki, z przyjemnością Was odwiedzimy. Mam nadzieję, że moje maleństwo też Ci się spodobało i będziesz częstszym gościem :lol: deer_1987 napisał(a):No to spokojnie poczekamy ;) u nas dzis wieje ale ogolnie nie pada jak na razie to moze sie do parku przejdziemy sprawdzic cyz juz tam jesien dotarla I jak tam z jesienią? ;) pusia2405 napisał(a):A mój Kropek jak tylko może to wpycha się na kolana:razz:. Także bardzo często razem siedzimy na dogo;). Saidi jest zbyt wygodna :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Cześć :) [quote name='jamnicze']Z moja wcześniejszą jamniczką nie było takich problemów, jadła wszystko i w każdej ilości :diabloti::eviltong: To tak jak moja Sarcia :roll: :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Niestety po Lamii było to bardziej widać niż po Sarze. Wszyscy goście wymiękali przy jej jamniczym spojrzeniu ;) - nawet wujas, który generalnie nie lubi psów :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Bo ja jej pilnuje :diabloti: inaczej już dawno by sie toczyła :evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Pilnuj, pilnuj, mi się nie udało, bo miałam za małą siłę przebicia, do szkoły jeszcze chodziłam i dorośli moje argumenty, prośby i groźby zbywali z pobłażaniem i dalej mi psa futrowali :angryy: Quote
taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Nie bylismy wczoraj bo ciagle padalo.. ale moze dzis pojedziemy jak nie bedzie padac Quote
jamnicze Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 No, ładnie, ja tu próbuje od dwóch dni się zalogować (bezskutecznie:angryy:), a tu przez ten czas tylko deer do nas zajrzała :-( To ja nie wiem, czy tu ktoś jeszcze chce czytać o przygodach Sajduni i oglądać jej fotki :obrazic: Mała poszła spać i ja chyba też pójdę Quote
taxelina Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nie dziwne ze tylko ja, dogo nie dzialalo mi przez 3 dni.. ledwo co niektorym... Quote
Celina12 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Chcemy oglądać fotki..nie miałam i aj dogo...:shake: Quote
Matusz Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 nikt nie miał dogo :eviltong::eviltong: dawaj i nie marudź te fotki ! :diabloti: Quote
Celina12 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Chcemy oglądać fotki..nie miałam i aj dogo...:shake: Quote
betel Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 "Bardzo ładnie " poszła spać:loveu: Oczywiscie ,że czekamy na fotki ,ale Dogo padło ogólnie i nikt niestety nie miał do niego dostępu:mad:Pozdrówka i ugłaskanka dla Saidi:lol: Quote
jamnicze Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='deer_1987']nie dziwne ze tylko ja, dogo nie dzialalo mi przez 3 dni.. ledwo co niektorym... [quote name='Celina12']Chcemy oglądać fotki..nie miałam i aj dogo...:shake: [quote name='Matusz']nikt nie miał dogo :eviltong::eviltong: dawaj i nie marudź te fotki ! :diabloti: [quote name='betel']"Bardzo ładnie " poszła spać:loveu: Oczywiscie ,że czekamy na fotki ,ale Dogo padło ogólnie i nikt niestety nie miał do niego dostępu:mad:Pozdrówka i ugłaskanka dla Saidi:lol: No dobra, jesteście usprawiedliwieni ;) Oto Sajduchna w psim ogródku - nareszcie bez smyczki :loveu: (po cieczce ;)) Quote
Celina12 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Powieliły sie posty...wrrrr... Szczęśliwa Sajdunia...zabawy i szaleństwa ...:loveu::loveu: Quote
Russellka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Czyżby obróżka z muskata? :cool3: Piękna Sajdunia, taka sarenka :evil_lol: Quote
cropka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A jak tam szkolenie z klikerem. Cały czas zastanawiam się nad szkoleniem, ale jakoś metoda klikerowa do mnie nie przemawia :evil_lol: nie lubię nowości ;). Quote
taxelina Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Slodka minka :D tesknilam za jej zdjeciami Quote
jamnicze Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Celina12']Powieliły sie posty...wrrrr... Szczęśliwa Sajdunia...zabawy i szaleństwa ...:loveu::loveu: Nic nie szkodzi, zdarza się, ostatnio dogo nieco wariuje (chyba nas tu za dużo:evil_lol:), to i posty się powielają ;) [quote name='Russellka']Czyżby obróżka z muskata? :cool3: Piękna Sajdunia, taka sarenka :evil_lol: A, dziękujemy, możliwe, sama nie wiem - dostała ja od wujaszka na wystawie w Sopocie :lol: [quote name='cropka']A jak tam szkolenie z klikerem. Cały czas zastanawiam się nad szkoleniem, ale jakoś metoda klikerowa do mnie nie przemawia :evil_lol: nie lubię nowości ;). Dzisiaj będzie 3 lekcja - to na razie trochę mało na wnioski. Na razie nie jest źle, szybko załapała o co chodzi :loveu: No ale w większości trenujemy to co już umie :eviltong:. Dla mnie największą trudnością jest to, że w czasie szkolenia nie wydaje się psu żadnych poleceń głosowych, a ja lubię sobie z Sajdunią pogadać :evil_lol: [quote name='deer_1987']Slodka minka :D tesknilam za jej zdjeciami Dzięki, cieszę się, że moje maleństwo się podoba :loveu: Chwilowo wyszły nam wszystkie zdjęcia z kompa, ale jest już trochę w aparacie ;). Niestety praca i remont na głowie nas wykańczają i na nic nie ma czasu ani siły. Więc proszę uzbrójcie się nieco w cierpliwość, fotki na pewno będą. :p Quote
Recommended Posts