Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Aktualnie nie mam nic przygotowanego, a muszę się zaraz zbierać, bo przed wyjściem do pracy obowiązkowo godzinny spacerek z moją bestyjką ;). A jak wrócę, to cap za psa i na szkolenie, więc już dzisiaj pewnie nie dam rady (chyba, że późnym wieczorkiem - o ile będę miała jeszcze siły) ale jutro obiecuję :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
W wolnej chwili zapraszam do siebie do galerii :).

Dzięki, z przyjemnością Was odwiedzimy. Mam nadzieję, że moje maleństwo też Ci się spodobało i będziesz częstszym gościem :lol:
deer_1987 napisał(a):
No to spokojnie poczekamy ;) u nas dzis wieje ale ogolnie nie pada jak na razie to moze sie do parku przejdziemy sprawdzic cyz juz tam jesien dotarla

I jak tam z jesienią? ;)
pusia2405 napisał(a):
A mój Kropek jak tylko może to wpycha się na kolana:razz:. Także bardzo często razem siedzimy na dogo;).

Saidi jest zbyt wygodna :diabloti:

Posted

Cześć :)

[quote name='jamnicze']Z moja wcześniejszą jamniczką nie było takich problemów, jadła wszystko i w każdej ilości :diabloti::eviltong:

To tak jak moja Sarcia :roll: :evil_lol:

Posted

Niestety po Lamii było to bardziej widać niż po Sarze. Wszyscy goście wymiękali przy jej jamniczym spojrzeniu ;) - nawet wujas, który generalnie nie lubi psów :evil_lol:

Posted

Pilnuj, pilnuj, mi się nie udało, bo miałam za małą siłę przebicia, do szkoły jeszcze chodziłam i dorośli moje argumenty, prośby i groźby zbywali z pobłażaniem i dalej mi psa futrowali :angryy:

Posted

No, ładnie, ja tu próbuje od dwóch dni się zalogować (bezskutecznie:angryy:), a tu przez ten czas tylko deer do nas zajrzała :-(

To ja nie wiem, czy tu ktoś jeszcze chce czytać o przygodach Sajduni i oglądać jej fotki :obrazic:

Mała poszła spać i ja chyba też pójdę

Posted

"Bardzo ładnie " poszła spać:loveu: Oczywiscie ,że czekamy na fotki ,ale Dogo padło ogólnie i nikt niestety nie miał do niego dostępu:mad:Pozdrówka i ugłaskanka dla Saidi:lol:

Posted

[quote name='deer_1987']nie dziwne ze tylko ja, dogo nie dzialalo mi przez 3 dni.. ledwo co niektorym...

[quote name='Celina12']Chcemy oglądać fotki..nie miałam i aj dogo...:shake:

[quote name='Matusz']nikt nie miał dogo :eviltong::eviltong:
dawaj i nie marudź te fotki ! :diabloti:

[quote name='betel']"Bardzo ładnie " poszła spać:loveu: Oczywiscie ,że czekamy na fotki ,ale Dogo padło ogólnie i nikt niestety nie miał do niego dostępu:mad:Pozdrówka i ugłaskanka dla Saidi:lol:

No dobra, jesteście usprawiedliwieni ;)

Oto Sajduchna w psim ogródku - nareszcie bez smyczki :loveu: (po cieczce ;))

Posted

A jak tam szkolenie z klikerem. Cały czas zastanawiam się nad szkoleniem, ale jakoś metoda klikerowa do mnie nie przemawia :evil_lol: nie lubię nowości ;).

Posted

[quote name='Celina12']Powieliły sie posty...wrrrr...

Szczęśliwa Sajdunia...zabawy i szaleństwa ...:loveu::loveu:
Nic nie szkodzi, zdarza się, ostatnio dogo nieco wariuje (chyba nas tu za dużo:evil_lol:), to i posty się powielają ;)
[quote name='Russellka']Czyżby obróżka z muskata? :cool3: Piękna Sajdunia, taka sarenka :evil_lol:
A, dziękujemy,
możliwe, sama nie wiem - dostała ja od wujaszka na wystawie w Sopocie :lol:
[quote name='cropka']A jak tam szkolenie z klikerem. Cały czas zastanawiam się nad szkoleniem, ale jakoś metoda klikerowa do mnie nie przemawia :evil_lol: nie lubię nowości ;).
Dzisiaj będzie 3 lekcja - to na razie trochę mało na wnioski. Na razie nie jest źle, szybko załapała o co chodzi :loveu: No ale w większości trenujemy to co już umie :eviltong:. Dla mnie największą trudnością jest to, że w czasie szkolenia nie wydaje się psu żadnych poleceń głosowych, a ja lubię sobie z Sajdunią pogadać :evil_lol:
[quote name='deer_1987']Slodka minka :D tesknilam za jej zdjeciami
Dzięki, cieszę się, że moje maleństwo się podoba :loveu:

Chwilowo wyszły nam wszystkie zdjęcia z kompa, ale jest już trochę w aparacie ;). Niestety praca i remont na głowie nas wykańczają i na nic nie ma czasu ani siły. Więc proszę uzbrójcie się nieco w cierpliwość, fotki na pewno będą. :p