Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Kenio, Dżezik, Erka. Była jeszcze zgłoszona Żelka, ale ona chyba zostanie w domu, bo jest juz zaokrąglona. Zgłoszenia wysyłałam wcześniej, gdy jeszcze nic nie zapowiadało wcześniejszej cieczki...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Kenio, Dżezik, Erka. Była jeszcze zgłoszona Żelka, ale ona chyba zostanie w domu, bo jest juz zaokrąglona. Zgłoszenia wysyłałam wcześniej, gdy jeszcze nic nie zapowiadało wcześniejszej cieczki...
Pzdr.

No patrz, to Erka jeszcze nie cieczkuje, a Saidi już po - a to przecież miotowe siostry :)

Posted

[quote name='deer_1987']Uwielbiam nadmorskie ;)
to wstawie następne :)
[quote name='Tengusia']ech tak sobie patrze na te wasze foty i z checia bym sie wybrala na spacer po plazy :grins:
My byłyśmy tam wcześnie rano i tylko na chwilkę fotki cyknąć, na spacerek musimy jeszcze trochę poczekać, ale tylko do końca miesiąca :multi:
[quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-41.jpg Co kusi Saidi woda czy ptaki???:lol:
Oczywiście ptaki :diabloti: woda, to nie dla niej :evil_lol: za to na ptaszki namiętnie poluje;)
[quote name='Agappe']piękny portrecik :loveu::loveu:
Też mi się bardzo podoba :loveu:
[quote name='AngelsDream']Jakie widoki!
Skoro się podobają, to zapraszam na następną stronę :razz:

Posted

jamnicze napisał(a):
A to łobuzica z Molci, a Koda jak?
Kodzia nie miała cieczki, wysterylizowaliśmy ją wcześniej, bardzo się baliśmy bo podczas cieczki zginęła nasza pierwsza sunia (Koda jest trzecia) jakiś debil zabił ją z premedytacją, uciekła nam przez bramę... Później była inna schroniskowa sunia, ale była z nami tylko miesiąc zachorowała chyba na parwowirozę i odeszła. O Kodę się panicznie baliśmy, dlatego zdecydowaliśmy się na wcześniejszy zabieg ;) Ale teraz wszystko jest bardzo dobrze, nie ma żadnej różnicy w zachowaniu i nie męczy się z doopkową wydzielinką :lol:

Posted

[quote name='Russellka']Kodzia nie miała cieczki, wysterylizowaliśmy ją wcześniej, bardzo się baliśmy bo podczas cieczki zginęła nasza pierwsza sunia (Koda jest trzecia) jakiś debil zabił ją z premedytacją, uciekła nam przez bramę... Później była inna schroniskowa sunia, ale była z nami tylko miesiąc zachorowała chyba na parwowirozę i odeszła. O Kodę się panicznie baliśmy, dlatego zdecydowaliśmy się na wcześniejszy zabieg ;) Ale teraz wszystko jest bardzo dobrze, nie ma żadnej różnicy w zachowaniu i nie męczy się z doopkową wydzielinką :lol:
A, no to macie spokój, a nie myślicie, żeby Molcie też wysterylizować?
[quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-33.jpg jaka ona wygodnicka ;) super wygląda w tych majtasach :lol:
Fotki nadmorskie piękne!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-40.jpg :)
Sama się zdziwiłam, leżałam sobie i cośtam oglądałam, a Panienka wkrochmaliła się bezceremonialnie mi na nogi i ... zapadła w drzemkę :loveu:
[quote name='AngelsDream']Szatańska dziura ;)
;)
[quote name='deer_1987']Czekam na zdjecia jak Sajdunia w morzu :P
Ho ho, to sobie poczekasz :evil_lol:, ona raczej nie prędka do wodnych harców :diabloti:
[quote name='Agappe']ahh morze... popływałabym sobie:cool3:
Ale chyba nie w Bałtyku?:-o. Brrr, zimno i brudno, błeee

Posted

A my już po spacerku :multi::multi::multi:

Saidi bez problemu dogadała się z Myamotem :loveu:
oczywiście będą później fotki :razz:

Dzięki cropka i za miły spacerek :loveu: mam nadzieję, że częściej będziemy razem spacerować :p

Posted

My też dziękujemy za miły spacerek. Bardzo nam się podobało towarzystwo spacerkowe :). Zaraz wrzucę zdjęcia u nas i tu też się troche wprosimy :razz:. A apacerek koniecznie trzeba będzie powtórzyć i to nie raz :p.

Posted

Obiecane zdjęcia.
Portecik :loveu:

Ćwiczenia :cool3:

Sajdi bez głowy... :lol:

...i Sajdi z głową

Jamnicze na pewno wklei obszerną fotorelację, więc ja poprzestane na tych kilku zdjęciach.

Posted

Ale macie fajnie, możecie się często spotykać. :cool3:
Kamila, Ty na serio musisz do nas kiedyś wpaść. :evil_lol: Moja rodzicielka stwierdziła nawet, że jak tylko skończymy remont to Ona nie mam nic przeciwko! :razz:

Posted

Szkoda, ze taki fatalny dojazd do Was. Nie usmiecha mi się podróż autobusem z misiem. Pociąg jescze przejdzie, ale przesiadki :shake:. Jak wreszcie zapiszę się na prawko i kupię samochód , to na pewno wpadniemy na fajny spacerek :p.

Posted

cropka napisał(a):
My też dziękujemy za miły spacerek. Bardzo nam się podobało towarzystwo spacerkowe :). Zaraz wrzucę zdjęcia u nas i tu też się troche wprosimy :razz:. A apacerek koniecznie trzeba będzie powtórzyć i to nie raz :p.

Dzięki za zdjęcia, a portrecik jest prześliczny :loveu:
Ja oczywiście będę miała zdjęcia ale z poślizgiem :diabloti:
INU napisał(a):
Ale macie fajnie, możecie się często spotykać. :cool3:
Kamila, Ty na serio musisz do nas kiedyś wpaść. :evil_lol: Moja rodzicielka stwierdziła nawet, że jak tylko skończymy remont to Ona nie mam nic przeciwko! :razz:

Niestety nie aż tak często. Cropka dłuuugo pracuje, a w weekendy czasami ja pracuję :cool1:
deer_1987 napisał(a):
Tez bym z Wami poszla na spacer..

No to już, w samolot lub na prom i już jesteście w Gdańsku :razz:.