jamnicze Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Znaczy się zabierasz Kenia i ....? Quote
Asiaczek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Kenio, Dżezik, Erka. Była jeszcze zgłoszona Żelka, ale ona chyba zostanie w domu, bo jest juz zaokrąglona. Zgłoszenia wysyłałam wcześniej, gdy jeszcze nic nie zapowiadało wcześniejszej cieczki... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Asiaczek napisał(a):Kenio, Dżezik, Erka. Była jeszcze zgłoszona Żelka, ale ona chyba zostanie w domu, bo jest juz zaokrąglona. Zgłoszenia wysyłałam wcześniej, gdy jeszcze nic nie zapowiadało wcześniejszej cieczki... Pzdr. No patrz, to Erka jeszcze nie cieczkuje, a Saidi już po - a to przecież miotowe siostry :) Quote
jamnicze Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Skoro podobały Wam się nadmorskie fotki, to proszę o to następne :) Quote
Tengusia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 ech tak sobie patrze na te wasze foty i z checia bym sie wybrala na spacer po plazy :grins: Quote
betel Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-41.jpg Co kusi Saidi woda czy ptaki???:lol: Quote
Agappe Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='jamnicze']Skoro podobały Wam się nadmorskie fotki, to proszę o to następne :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-41.jpg piękny portrecik :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='deer_1987']Uwielbiam nadmorskie ;) to wstawie następne :) [quote name='Tengusia']ech tak sobie patrze na te wasze foty i z checia bym sie wybrala na spacer po plazy :grins: My byłyśmy tam wcześnie rano i tylko na chwilkę fotki cyknąć, na spacerek musimy jeszcze trochę poczekać, ale tylko do końca miesiąca :multi: [quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-41.jpg Co kusi Saidi woda czy ptaki???:lol: Oczywiście ptaki :diabloti: woda, to nie dla niej :evil_lol: za to na ptaszki namiętnie poluje;) [quote name='Agappe']piękny portrecik :loveu::loveu: Też mi się bardzo podoba :loveu: [quote name='AngelsDream']Jakie widoki! Skoro się podobają, to zapraszam na następną stronę :razz: Quote
Russellka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jamnicze napisał(a):A to łobuzica z Molci, a Koda jak? Kodzia nie miała cieczki, wysterylizowaliśmy ją wcześniej, bardzo się baliśmy bo podczas cieczki zginęła nasza pierwsza sunia (Koda jest trzecia) jakiś debil zabił ją z premedytacją, uciekła nam przez bramę... Później była inna schroniskowa sunia, ale była z nami tylko miesiąc zachorowała chyba na parwowirozę i odeszła. O Kodę się panicznie baliśmy, dlatego zdecydowaliśmy się na wcześniejszy zabieg ;) Ale teraz wszystko jest bardzo dobrze, nie ma żadnej różnicy w zachowaniu i nie męczy się z doopkową wydzielinką :lol: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-33.jpg jaka ona wygodnicka ;) super wygląda w tych majtasach :lol: Fotki nadmorskie piękne! http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-40.jpg :) Quote
taxelina Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czekam na zdjecia jak Sajdunia w morzu :P Quote
Agappe Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ahh morze... popływałabym sobie:cool3: Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Russellka']Kodzia nie miała cieczki, wysterylizowaliśmy ją wcześniej, bardzo się baliśmy bo podczas cieczki zginęła nasza pierwsza sunia (Koda jest trzecia) jakiś debil zabił ją z premedytacją, uciekła nam przez bramę... Później była inna schroniskowa sunia, ale była z nami tylko miesiąc zachorowała chyba na parwowirozę i odeszła. O Kodę się panicznie baliśmy, dlatego zdecydowaliśmy się na wcześniejszy zabieg ;) Ale teraz wszystko jest bardzo dobrze, nie ma żadnej różnicy w zachowaniu i nie męczy się z doopkową wydzielinką :lol: A, no to macie spokój, a nie myślicie, żeby Molcie też wysterylizować? [quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-33.jpg jaka ona wygodnicka ;) super wygląda w tych majtasach :lol: Fotki nadmorskie piękne! http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-40.jpg :) Sama się zdziwiłam, leżałam sobie i cośtam oglądałam, a Panienka wkrochmaliła się bezceremonialnie mi na nogi i ... zapadła w drzemkę :loveu: [quote name='AngelsDream']Szatańska dziura ;) ;) [quote name='deer_1987']Czekam na zdjecia jak Sajdunia w morzu :P Ho ho, to sobie poczekasz :evil_lol:, ona raczej nie prędka do wodnych harców :diabloti: [quote name='Agappe']ahh morze... popływałabym sobie:cool3: Ale chyba nie w Bałtyku?:-o. Brrr, zimno i brudno, błeee Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 A my już po spacerku :multi::multi::multi: Saidi bez problemu dogadała się z Myamotem :loveu: oczywiście będą później fotki :razz: Dzięki cropka i za miły spacerek :loveu: mam nadzieję, że częściej będziemy razem spacerować :p Quote
cropka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 My też dziękujemy za miły spacerek. Bardzo nam się podobało towarzystwo spacerkowe :). Zaraz wrzucę zdjęcia u nas i tu też się troche wprosimy :razz:. A apacerek koniecznie trzeba będzie powtórzyć i to nie raz :p. Quote
cropka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Obiecane zdjęcia. Portecik :loveu: Ćwiczenia :cool3: Sajdi bez głowy... :lol: ...i Sajdi z głową Jamnicze na pewno wklei obszerną fotorelację, więc ja poprzestane na tych kilku zdjęciach. Quote
INU Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ale macie fajnie, możecie się często spotykać. :cool3: Kamila, Ty na serio musisz do nas kiedyś wpaść. :evil_lol: Moja rodzicielka stwierdziła nawet, że jak tylko skończymy remont to Ona nie mam nic przeciwko! :razz: Quote
cropka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Szkoda, ze taki fatalny dojazd do Was. Nie usmiecha mi się podróż autobusem z misiem. Pociąg jescze przejdzie, ale przesiadki :shake:. Jak wreszcie zapiszę się na prawko i kupię samochód , to na pewno wpadniemy na fajny spacerek :p. Quote
jamnicze Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 cropka napisał(a):My też dziękujemy za miły spacerek. Bardzo nam się podobało towarzystwo spacerkowe :). Zaraz wrzucę zdjęcia u nas i tu też się troche wprosimy :razz:. A apacerek koniecznie trzeba będzie powtórzyć i to nie raz :p. Dzięki za zdjęcia, a portrecik jest prześliczny :loveu: Ja oczywiście będę miała zdjęcia ale z poślizgiem :diabloti: INU napisał(a):Ale macie fajnie, możecie się często spotykać. :cool3: Kamila, Ty na serio musisz do nas kiedyś wpaść. :evil_lol: Moja rodzicielka stwierdziła nawet, że jak tylko skończymy remont to Ona nie mam nic przeciwko! :razz: Niestety nie aż tak często. Cropka dłuuugo pracuje, a w weekendy czasami ja pracuję :cool1: deer_1987 napisał(a):Tez bym z Wami poszla na spacer.. No to już, w samolot lub na prom i już jesteście w Gdańsku :razz:. Quote
Recommended Posts