Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']moja Faza tez byla taka wybredna, karmilam ja z reki, z widelca, z pasztecikami, sosikami cudami .... az pewnego dnia pojawil sie Bolek i teraz Faza pozera miseczke z sucha karma az jej sie uszy trzesa bez zadnych dodatkow :grins:
Konkurent do michy zrobił swoje :evil_lol:. Może i mi się kiedyś uda wprowadzić do domu konkurencję ;)
[quote name='betel']I słusznie, zawsze to "poszerza horyzonty":evil_lol: A jak ładnie sobie ten fotelik zawłaszczyła , nawet ślady na oparciu świadcza o tym, że to jej własnść:lol:
No, wiestety Gryzelda zostawiła na nim juz swoje ślady. Teraz po remoncie mieszkania chcemy też kupić nowe meble do pokoju i jak będzie z nimi wyglądał taki poobgryzany fotel?:look3:
[quote name='deer_1987']to gdzie mozna z psem w lato.. :(
Do parku, nad niektóre jeziorka i na psi wybieg, no ale tych ostatnich jest u nas stanowczo za mało.
[quote name='Agappe']jaka zaspana Sajdunia!!!:loveu::loveu:
Też bym sobie pospała. Wstajemy o 6.00 i na sii.., sniadanko itp. i jak mogę, to lubie jeszcze choć na tapczanie połozyć sie do 8.00, ale ta menda mi dzisiaj nie dała :angryy:, skakała po mnie, podgryzała i drapała :mad:. Po 7.20 skapitulowałam i poszłysmy na spacer :roll:
[quote name='AngelsDream']Jaka grymaśna!
Za dobrze jej :evil_lol:
[quote name='agaciaaa']
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/38-16.jpg świetne! fantastyczna minka no i to morze w tle :loveu:
Zdjęcia z plaży jeszcze będą ;)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):

Też bym sobie pospała. Wstajemy o 6.00 i na sii.., sniadanko itp. i jak mogę, to lubie jeszcze choć na tapczanie połozyć sie do 8.00, ale ta menda mi dzisiaj nie dała :angryy:, skakała po mnie, podgryzała i drapała :mad:. Po 7.20 skapitulowałam i poszłysmy na spacer :roll:

moja Menda na szczęście już przeszła na moją strefe klimatyczną - właśnie obie wstajemy.. ;) (a chodzimy spać ok 5 rano ;) )

Posted

Agappe napisał(a):
moja Menda na szczęście już przeszła na moją strefe klimatyczną - właśnie obie wstajemy.. ;) (a chodzimy spać ok 5 rano ;) )

To Wam dobrze :) Saidi wstaje tak wcześnie, bo Krzysiek o 6.00 musi wstawać do pracy (to od razu i ona się budzi) - a że pies mój, to ja muszę tez wstać :diabloti:
deer_1987 napisał(a):
zdaje sie wlasnie ze jeziora sa bardziej psowe niz morze czy gory :P

Niestety, a one przecież wszędzie lubia nam towarzyszyć.
panienkabubu napisał(a):
jak ja się cieszę, że Nufka daje mi pospać do 10 :)
A kładzie się spać o 20-21 :)

Hej, jak miło że do nas zawitałaś :multi:
No to Nufka ma niezłego spanego ;) długo wytrzymuje :)
Ja z Saidi idę na ostatnie sii 22-23. W niedziele daje mi pospać do 7 :diabloti:

Posted

[quote name='pusia2405']Hehe, ale seksowne majtusie:lol:! Ja nie wiem, czy ona będzie chciała chodzić bez nich;).

Zdjęcia z fokarium baardzo mi się podobają. Foki są urocze!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-39.jpg
Nie ma to jak wygodna kanapa z panem u boku:roll:.
Kupiłam sobie nawet koszulkę z napisem "ratujmy bałtyckie foki" ;),
A za majtusiami, to Sajdunia nie tęskni :shake: i ja też nie, bo ona więcej wkładek higienicznych zużywała ode mnie :eviltong:
[quote name='Russellka']Początek życia bez majtasów :evil_lol: Molka nienawidziła majteczek, pod koniec cieczki postaniowiła, że je trochę pogryzie i prawie je przegryzła :D Pozdrawiamy! :loveu:
A to łobuzica z Molci, a Koda jak?
[quote name='AngelsDream']Szkolenie miałam na myśli ;)
Owszem, owszem, zdecydowałam się na CANAC (szkolą metoda klikerową)
Byłam już na spotkaniu organizacyjnym, a we wtorek zaczynamy pierwszą lekcję z Sajduchną :multi:
[quote name='ariss']ale Wam zazdroszcze ;)U Gassuli to 19 dzień i mam nadzieje,oby do soboty:evil_lol:
No to jeszcze tydzień ;), Saidi szaleje ze szczęścia, że na reszcie może sobie pobiegać bez smyczy :p

Posted

W sumie na fotkach naliczyłam 4 dorosłe foki, tak? A małe foczki to wprost uwielbiam! Te ichoczy, spojrzenie , no i ta mięciutka skórka...

Moje panny nie chodza w gatkach, bo... kawalerowie by im tego nie darowali...:evil_lol:

A, jamnicze, jeżeli masz jakiś kartonik nieduży, stary taborecik, to dawaj jedzonko Sajduni na podwyższeniu. Tak, aby miska stała na wysokości jej głowy, żeby nie musiała zginać się do pogłogi, aby sięgnąć po jedzonko. To i zdrowiej i lepiej dla pięknej szyi...:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Celina12']No jak grzecznie w majtusiach chodziła..mądra Dziewczynka:loveu::loveu:
Ona jest bardzo grzeczną panienką :loveu:
[quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-32.jpg to mi się podoba:lol:. Jaka gustowna bielizna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol: Myślałam o koronkowej ale nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='Agappe']a jak tam Sajduni się majteczki podobały??? Anata ich nieznosiła:shake::cool3:
Sadi szybko się przyzwyczaiła, bez problemu dawała sobie założyć i normalnie w nich chodziła. Na noc tylko jej nie zakładałam, ale ona śpi na swoim posłaniu wiec nie było problemu z brudzeniem :p
[quote name='Justys95']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-24.jpg
Mmmm, jakie szykowne :)
Dobrze, że nie różowe :evil_lol:
[quote name='cropka']ja bym wolała 10-11 ;) tam gdzie poprzednio
No to może być 11.30 :p (będę już po kawce;))

Posted

Asiaczek napisał(a):
W sumie na fotkach naliczyłam 4 dorosłe foki, tak? A małe foczki to wprost uwielbiam! Te ichoczy, spojrzenie , no i ta mięciutka skórka...
Moje panny nie chodza w gatkach, bo... kawalerowie by im tego nie darowali...:evil_lol:
A, jamnicze, jeżeli masz jakiś kartonik nieduży, stary taborecik, to dawaj jedzonko Sajduni na podwyższeniu. Tak, aby miska stała na wysokości jej głowy, żeby nie musiała zginać się do pogłogi, aby sięgnąć po jedzonko. To i zdrowiej i lepiej dla pięknej szyi...:lol:
Pzdr.

Witaj Asiu, Ty dzisiaj w domu? :crazyeye: :evil_lol:
Tak, były 4 dorosłe foczki, 1 samiec i 3 panienki :lol:, a podrostki były oddzielone, aby nie przywykały tak do ludzi, bo będą wypuszczone.
Właśnie myślałam nad kupnem misek na stojaczku :p (no to może się teraz za Twoja radą zmobilizuję)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

Ale jak Ty sobie radzisz w czasie cieczki z całą gromadką? :crazyeye:
Słyszałam, że suki mieszkające razem często " zgrywają" się cieczkowo i wypada im mniej więcej w tym samym czasie. A jak to jest u Was?

Posted

Hahaha, tak, dzisiaj jeszcze jestem w domu, ale o 2.00 nad ranem jutro (niedziela) wybywam do Wrocka na wystawę. Tam mam spotkanie z Buszką (I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek FCI), Savannah (handlerka Buszki), Gosią (właścicielka Buszki).

Ma byc tez Ela ze swoim weteranem, sunia z Czech w championach i piesek albo w młodziezy albo już w pośredniej (wtedy razem z Keniem).

Pzdr.