Martens Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Baski mają świetne zmarszczki na czole :) http://img166.imageshack.us/img166/5687/63936986mg6.jpg Quote
jamnicze Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Martens']Baski mają świetne zmarszczki na czole :) http://img166.imageshack.us/img166/5687/63936986mg6.jpg Zmarszczunie są słodkie :kiss_2:, szczególnie jak myśli :razz: [quote name='deer_1987']Dziewczyna jest taka sliczna ;) :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Taka slodka mala kruszynka - tak sie mysli jak sie widzi jej zdjecia :) Quote
AneQ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Piękne Asiaczkowe maleństwo...:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :) Quote
jamnicze Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 deer_1987 napisał(a):Taka slodka mala kruszynka - tak sie mysli jak sie widzi jej zdjecia :) bo ona jest jak kruszynka i waży 4,2kg :loveu: AneQ napisał(a):Piękne Asiaczkowe maleństwo...:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. :) Witamy i dziękujemy za odwiedziny, zapraszamy częściej na obserwacje dorastającego basenji.:lol: Quote
AneQ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pewnie, będziemy Was odwiedzać. ;-) Pozdrowienia dla Was i pociechy.:loveu: Quote
Bonni Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Super fotki! Ehh kiedys tak chciałam mieć Basenjula Quote
taxelina Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jamnicze napisał(a):No tak, ale Sajdulek ma dopiero 3 miesiące więc jeszcze trochę nauki przed nią to pisala 8 marca ;) Quote
jamnicze Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Bonni']Super fotki! Ehh kiedys tak chciałam mieć Basenjula nic straconego, i coraz łatwiej bo w Polsce coraz więcej baseczków się rodzi :lol: Dzisiaj byłam zarejestrować Sajdunie w Zwiazku i okazało się, że w naszym oddziale już 2 basenji są!!! :razz: [quote name='deer_1987']Witanko :) witanko:multi: [quote name='AneQ']A propo, ile Maleństwo ma miesięcy? ;) Pozdr. [quote name='deer_1987']to pisala 8 marca ;) Tak, tak Saida urodziła się 2 grudnia więc ma już 3,5 miesiaca, w tym miesiąc jest już ze mną :loveu: mój kochany kolanowiec No, co? na kolankach mi najlepiej i pomizia zawsze pani :razz: Quote
Celina12 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Te przymrużone oczka......słodka...śpij-u Pani najlepiej....:loveu: Quote
lady_m Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Czesc sliczna baseczko :loveu: Po swietach mysle, ze umowimy sie na jakies spotkanko spacerowe? ;) Quote
Matusz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Dobry wieczier ;):multi: fotyszki obejrzane ;) czekam na zdjęcia w postawie i już z ringówką;) możecie też w domu ćwiczyć w te mroźne dni...:razz: Quote
AneQ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jamnicze napisał(a): Tak, tak Saida urodziła się 2 grudnia więc ma już 3,5 miesiaca, w tym miesiąc jest już ze mną :loveu: Jak ten czas leci... :shake: A jeszcze niedawno nie widziała ani nie słyszała tego swiata.. No cóż.. Czas strasznie leci.. Quote
taxelina Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witamy sie ;) apropo sniegu.. zasypalo nam w nocy, wzielam psiaki na poranny spacer, aparat w reku, smycze odpiete i .. zapraszam do nas w wolnej chwili ;) Masz kolanowego psa, zazdroszcze :D moj juz sie nie miesci - za dlugi :D Quote
Martens Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Strasznie mi się Twoja sunia podoba. Chyba najładniejsze z baskowych umaszczeń :) Quote
panienkabubu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 jamnicze napisał(a):Czasami to jedyny sposób aby ją nieco uspokoić, bernardynki może nie są aż tak żywiołowe?:Dog_run: Nie wiesz co mówisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kosteczka :loveu: Quote
jamnicze Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Celina12']Te przymrużone oczka......słodka...śpij-u Pani najlepiej....:loveu: tak, tak najprzyjemniej u Panci, a jak już nie mogę cała się wgramolić to choć pysio położę :cool3: [quote name='lady_m']Czesc sliczna baseczko :loveu: Po swietach mysle, ze umowimy sie na jakies spotkanko spacerowe? ;) Z wielką przyjemnością, to czekamy :loveu: (weekend od razu po świętach pracuję, ale następny powinnam mieć wolny ;)) [quote name='Matusz']Dobry wieczier ;):multi: fotyszki obejrzane ;) czekam na zdjęcia w postawie i już z ringówką;) możecie też w domu ćwiczyć w te mroźne dni...:razz: Ćwiczymy :lol:, ale zdjęć nie mamy :shake:. Faktycznie na ringówce jest wygodniej ją ustawić (o ile akurat nie zżera ringówki :mad:) Quote
Matusz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='jamnicze'] Ćwiczymy :lol:, ale zdjęć nie mamy :shake:. Faktycznie na ringówce jest wygodniej ją ustawić (o ile akurat nie zżera ringówki :mad:) no widzisz ;) to proszę zrobić fotki i wstawić ;) Wesołych:multi::loveu::multi: Quote
jamnicze Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='AneQ']Jak ten czas leci... :shake: A jeszcze niedawno nie widziała ani nie słyszała tego swiata.. No cóż.. Czas strasznie leci.. Oj szybciutko, mała rośnie jak na drożdżach (piwnych:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [quote name='deer_1987']Witamy sie ;) apropo sniegu.. zasypalo nam w nocy, wzielam psiaki na poranny spacer, aparat w reku, smycze odpiete i .. zapraszam do nas w wolnej chwili ;) Masz kolanowego psa, zazdroszcze :D moj juz sie nie miesci - za dlugi :D Zdecydowanie kolanowego, ale też już się nie mieści i muszę podkładać pufa. O, wtedy może się rozciągnąć :lol: [quote name='Martens']Strasznie mi się Twoja sunia podoba. Chyba najładniejsze z baskowych umaszczeń :) Mi sie jeszcze podobają rudzielce, ale w końcu tri też ma trochę rudego ;) [quote name='panienkabubu']Nie wiesz co mówisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj, nie wiem :evil_lol:, nie znam żadnego berbardyna, ale teraz dzięki naszej znajomości może trochę więcej się o nich dowiem :lol: [quote name='Izabela124.']Witanko. Sliczne foteczki Witanko :multi: Quote
jamnicze Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='Matusz']no widzisz ;) to proszę zrobić fotki i wstawić ;) Wesołych:multi::loveu::multi: Jak tylko zrobimy, to wstawimy. Wesołych :multi: Dzisiaj wielkie wydarzenie Saidi RUSZA SIE PIERWSZY ZąBEK :loveu: A wczoraj ..... pierwszy raz puszciłam małą, bo miała kumpla do zabawy, ciut starszy i ciut większy i baaaardzo chciał sie bawić, a nie dawał tylko obgryzań, no nie całkiem spodobało sie to małej zołzowatej :evil_lol:. Więc jak był zbyt natrętny to chowała się między moimi nogami, ale jak tylko odbiegał, to leciała za nim i go cap :evil_lol::evil_lol: I moja maleńka przyszła na wołanie :loveu: nie musiałam jej ganiać po osiedlu (a trochę sie bałam, ale dziewczyna od Korka obiecała, że jakby co, to będziemy ganiać obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
Recommended Posts