jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Leje i wieje już od tygodnia. Z utęsknieniem czekam na słońce i złote barwy na drzewach, może październik będzie ładniejszy. Nawet Sajdi nauczyła się chodzić w deszczu na spacery. Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ooo to masz lepiej niz ja z Sherry.. musze wyciagac jak jak zauwazy ze pada na dworzu.... U nas bywaja cale dnie ciemne jak ostatnio poniedzialek, takie sobie dzis i jutro piekne sloneczko dlatego planuje po szkole do Örtofta pojechac jak uda mi sie pozyczyc lustrzanke od TZ :P Byl sam tam dzis focic m.in. pociagi i widac ze zaczyna sie tam jesiennie robic. A juz dawno mnie tak nie bylo.. Quote
anetta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ooo foczki :lol::lol: Już widziałam fotki u Ciebie , musiało być fajnie Było, było :)))))))) Quote
Agappe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 super zdjęcia foczek!!!! byłam kiedyś w tym miejscu na jakiejś wycieczce szkolnej.. ale pamietam to jak przez mgłe :oops: Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):ooo to masz lepiej niz ja z Sherry.. musze wyciagac jak jak zauwazy ze pada na dworzu.... U nas bywaja cale dnie ciemne jak ostatnio poniedzialek, takie sobie dzis i jutro piekne sloneczko dlatego planuje po szkole do Örtofta pojechac jak uda mi sie pozyczyc lustrzanke od TZ :P Byl sam tam dzis focic m.in. pociagi i widac ze zaczyna sie tam jesiennie robic. A juz dawno mnie tak nie bylo.. Saidi jak była mała tez nie chciała. Na mokrą trawkę NIE, jak deszczyk pada NIE. A teraz ciągle pada więc panienka stwierdziła chyba, że woli troszkę zmoknąć niż siedzieć cały dzień w domu :evil_lol:. Ale jak mocniej pada, to najwyżej siiii... i do domu ;) anetta napisał(a):Ooo foczki :lol::lol: Było, było :)))))))) Też bym sobie poszła na taki koncert :) Agappe napisał(a):super zdjęcia foczek!!!! byłam kiedyś w tym miejscu na jakiejś wycieczce szkolnej.. ale pamietam to jak przez mgłe :oops: No to trzeba tą mgłę rozwiać, znaczy się jeszcze raz przyjechać :razz:. Najlepiej dowiedzieć się wcześniej kiedy są godziny karmienia, bo wtedy właśnie robią ich prezentację i taką miniprelekcję ;) Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Skoro ostatnio były foczki, to zostajemy w nadmorskich klimatach i saidi "u bram plaży", dalej nie wchodziłyśmy, bo jeszcze nie wolno ;) Quote
cropka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Fajny spacerek, musimy kiedyś razem pójśc z dwoma łobuzami nad morze (moze weekend się uda :cool3:) Quote
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 U nas juz mozna na plazach ale ja blisko nie mam zadnej :( Quote
Matusz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja już tęsknię za morzem... ostatni raz byłem w lipcu a potem w sierpniu no ale na wystawie a nie nad wodą:razz: a tu jeszcze takie zdjęcia :mad::eviltong: Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='cropka']Fajny spacerek, musimy kiedyś razem pójśc z dwoma łobuzami nad morze (moze weekend się uda :cool3:) W weekend mam nadzieje na zapoznanie piesków :multi:(raczej niedziela, ale się jeszcze zdzwonimy ;)). A na plażę to pewnie w październiku pójdziemy - to już niedługo :lol: [quote name='deer_1987']U nas juz mozna na plazach ale ja blisko nie mam zadnej :( za to masz ładne inne tereny :p. Człowiek zawsze tęskni za tym czego nie ma. ja bardzo lubię góry :evil_lol: [quote name='Matusz']ja już tęsknię za morzem... ostatni raz byłem w lipcu a potem w sierpniu no ale na wystawie a nie nad wodą:razz: a tu jeszcze takie zdjęcia :mad::eviltong: zdjęcia jeszcze będą, poczekaj aż Saidi z Miśkiem będą szaleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 dokladnie.. mowi sie: o mieszkasz nad morzem, pewnie tam codziennie jestes a w wakacje to w ogole..... a tu odp tego co mieszka: co ty.. na wakacje jade w gory :P Quote
Bewarka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja też chcem morze :placz: Góry są głupie, bo nawet normalnie nie można wyjść z psem tylko trzeba się przebierać, bo się strasznie poci człek jak ja i szkoda byłoby mi prać nową bluzkę co chwile :cool3: :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 deer_1987 napisał(a):dokladnie.. mowi sie: o mieszkasz nad morzem, pewnie tam codziennie jestes a w wakacje to w ogole..... a tu odp tego co mieszka: co ty.. na wakacje jade w gory :P Już nie wiem kiedy sie kompałam w morzu - jakieś 3-4 lata temu dla towarzystwa, bo goście z głębi kraju przyjechali :p Za to górale dziwią się nam po co my w te góry łazimy :evil_lol: Justys95 napisał(a):Ja też chcem morze :placz: Góry są głupie, bo nawet normalnie nie można wyjść z psem tylko trzeba się przebierać, bo się strasznie poci człek jak ja i szkoda byłoby mi prać nową bluzkę co chwile :cool3: :evil_lol: Góry są super :loveu:. Martwi mnie tylko, ze w Polsce większość jest na terenach parków Narodowych (te ciekawsze miejsca), a tam z psami nie wolno chodzić :placz: A co do wychodzenia z psem, to latem na plarzę też nie mozna z psem ;) Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Śpiąca jestem hej, no co? to idę spać na tapczan hurra, pan przyszedł, mam sie do kogo przytulić :loveu: Quote
cropka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 No pięknośc po prostu, cuuuudo :loveu:. Jaką Sajdunia ma pieknę błyszczącą sierść :p, czym karmicie? Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='cropka']No pięknośc po prostu, cuuuudo :loveu:. Jaką Sajdunia ma pieknę błyszczącą sierść :p, czym karmicie? Czym się da :evil_lol: a tak poważniej to obecnie dostaje profilum (jagnięcina z indykiem) - które zjada i choisa (nie chce mi się sprawdzać pisowni :eviltong:) z kurczakiem - którego wypluwa :diabloti:, więc wieczorkiem mieszam z puszką ;) Ale moja królewna jest dość grymaśna, je powoli, najczęściej wyciąga najpierw żarełko z michy na podłogę i dopiero ewentualnie raczy zemleć :diabloti:. Potem jest co sprzątać dookoła miski :mad: A oto dowody :angryy: Quote
betel Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-40.jpg - super fotka , a jakie pomysłowe legowisko:evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='betel']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-40.jpg - super fotka , a jakie pomysłowe legowisko:evil_lol: to był mój ulubiony fotel. Saidi nie odpowiadało posłanie na podłodze, panienka woli patrzeć z wysoka ;) Quote
Tengusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 moja Faza tez byla taka wybredna, karmilam ja z reki, z widelca, z pasztecikami, sosikami cudami .... az pewnego dnia pojawil sie Bolek i teraz Faza pozera miseczke z sucha karma az jej sie uszy trzesa bez zadnych dodatkow :grins: Quote
betel Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 I słusznie, zawsze to "poszerza horyzonty":evil_lol: A jak ładnie sobie ten fotelik zawłaszczyła , nawet ślady na oparciu świadcza o tym, że to jej własnść:lol: Quote
Agappe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='jamnicze'] to idę spać na tapczan http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/13-40.jpg jaka zaspana Sajdunia!!!:loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='jamnicze']Ha, ha będą majowe z 2007roku :eviltong: Dobre i to :lol: Foczki bardzo fajne :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/38-16.jpg świetne! fantastyczna minka no i to morze w tle :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-36.jpg jaka wybredna! ;) moja Sara każde jedzonko pochłania natychmiastowo, jakby jej ktoś miał za chwile zabrać :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Dziś czwartek! Czekamy na wieści. Quote
Recommended Posts