Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Leje i wieje już od tygodnia. Z utęsknieniem czekam na słońce i złote barwy na drzewach, może październik będzie ładniejszy.
Nawet Sajdi nauczyła się chodzić w deszczu na spacery.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

ooo to masz lepiej niz ja z Sherry.. musze wyciagac jak jak zauwazy ze pada na dworzu....

U nas bywaja cale dnie ciemne jak ostatnio poniedzialek, takie sobie dzis i jutro piekne sloneczko dlatego planuje po szkole do Örtofta pojechac jak uda mi sie pozyczyc lustrzanke od TZ :P Byl sam tam dzis focic m.in. pociagi i widac ze zaczyna sie tam jesiennie robic. A juz dawno mnie tak nie bylo..

Posted

deer_1987 napisał(a):
ooo to masz lepiej niz ja z Sherry.. musze wyciagac jak jak zauwazy ze pada na dworzu....

U nas bywaja cale dnie ciemne jak ostatnio poniedzialek, takie sobie dzis i jutro piekne sloneczko dlatego planuje po szkole do Örtofta pojechac jak uda mi sie pozyczyc lustrzanke od TZ :P Byl sam tam dzis focic m.in. pociagi i widac ze zaczyna sie tam jesiennie robic. A juz dawno mnie tak nie bylo..

Saidi jak była mała tez nie chciała. Na mokrą trawkę NIE, jak deszczyk pada NIE. A teraz ciągle pada więc panienka stwierdziła chyba, że woli troszkę zmoknąć niż siedzieć cały dzień w domu :evil_lol:. Ale jak mocniej pada, to najwyżej siiii... i do domu ;)
anetta napisał(a):
Ooo foczki :lol::lol:

Było, było :))))))))

Też bym sobie poszła na taki koncert :)
Agappe napisał(a):
super zdjęcia foczek!!!!
byłam kiedyś w tym miejscu na jakiejś wycieczce szkolnej.. ale pamietam to jak przez mgłe :oops:

No to trzeba tą mgłę rozwiać, znaczy się jeszcze raz przyjechać :razz:. Najlepiej dowiedzieć się wcześniej kiedy są godziny karmienia, bo wtedy właśnie robią ich prezentację i taką miniprelekcję ;)

Posted

[quote name='cropka']Fajny spacerek, musimy kiedyś razem pójśc z dwoma łobuzami nad morze (moze weekend się uda :cool3:)
W weekend mam nadzieje na zapoznanie piesków :multi:(raczej niedziela, ale się jeszcze zdzwonimy ;)). A na plażę to pewnie w październiku pójdziemy - to już niedługo :lol:
[quote name='deer_1987']U nas juz mozna na plazach ale ja blisko nie mam zadnej :(
za to masz ładne inne tereny :p. Człowiek zawsze tęskni za tym czego nie ma. ja bardzo lubię góry :evil_lol:
[quote name='Matusz']ja już tęsknię za morzem... ostatni raz byłem w lipcu a potem w sierpniu no ale na wystawie a nie nad wodą:razz:
a tu jeszcze takie zdjęcia :mad::eviltong:

zdjęcia jeszcze będą, poczekaj aż Saidi z Miśkiem będą szaleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja też chcem morze :placz:

Góry są głupie, bo nawet normalnie nie można wyjść z psem tylko trzeba się przebierać, bo się strasznie poci człek jak ja i szkoda byłoby mi prać nową bluzkę co chwile :cool3: :evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
dokladnie.. mowi sie: o mieszkasz nad morzem, pewnie tam codziennie jestes a w wakacje to w ogole..... a tu odp tego co mieszka: co ty.. na wakacje jade w gory :P

Już nie wiem kiedy sie kompałam w morzu - jakieś 3-4 lata temu dla towarzystwa, bo goście z głębi kraju przyjechali :p
Za to górale dziwią się nam po co my w te góry łazimy :evil_lol:
Justys95 napisał(a):
Ja też chcem morze :placz:

Góry są głupie, bo nawet normalnie nie można wyjść z psem tylko trzeba się przebierać, bo się strasznie poci człek jak ja i szkoda byłoby mi prać nową bluzkę co chwile :cool3: :evil_lol:

Góry są super :loveu:. Martwi mnie tylko, ze w Polsce większość jest na terenach parków Narodowych (te ciekawsze miejsca), a tam z psami nie wolno chodzić :placz:
A co do wychodzenia z psem, to latem na plarzę też nie mozna z psem ;)

Posted

[quote name='cropka']No pięknośc po prostu, cuuuudo :loveu:. Jaką Sajdunia ma pieknę błyszczącą sierść :p, czym karmicie?
Czym się da :evil_lol:
a tak poważniej to obecnie dostaje profilum (jagnięcina z indykiem) - które zjada i choisa (nie chce mi się sprawdzać pisowni :eviltong:) z kurczakiem - którego wypluwa :diabloti:, więc wieczorkiem mieszam z puszką ;)

Ale moja królewna jest dość grymaśna, je powoli, najczęściej wyciąga najpierw żarełko z michy na podłogę i dopiero ewentualnie raczy zemleć :diabloti:. Potem jest co sprzątać dookoła miski :mad:

A oto dowody :angryy:

Posted

moja Faza tez byla taka wybredna, karmilam ja z reki, z widelca, z pasztecikami, sosikami cudami .... az pewnego dnia pojawil sie Bolek i teraz Faza pozera miseczke z sucha karma az jej sie uszy trzesa bez zadnych dodatkow :grins:

Posted

I słusznie, zawsze to "poszerza horyzonty":evil_lol: A jak ładnie sobie ten fotelik zawłaszczyła , nawet ślady na oparciu świadcza o tym, że to jej własnść:lol: