Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za trzecim razem to dopiero panna zacznie pokazywać różki :evil_lol:. Mój pierwsze dwa razy stał spanikowany, a za trzecim stwierdził, że ma dość tortury i chciał zwiać. A jak akita chce zwiać z wanny, to ciężko ją powstrzymać :lol:. Wy macie trochę lżejszy kaliber szpica ;).

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):

Łołłłłł :multi: (a aparatu tak na szybkiego nie miałaś?:razz:)
A na jakież to koncerty się chodzi :lol: ?

BYło już ciemno i nic by nie wyszło :shake:
Perfect :multi:

Posted

agaciaaa napisał(a):
A może by tak jakieś fotki? Mogą być lipcowe ;)

Ha, ha będą majowe z 2007roku :eviltong:
cropka napisał(a):
Za trzecim razem to dopiero panna zacznie pokazywać różki :evil_lol:. Mój pierwsze dwa razy stał spanikowany, a za trzecim stwierdził, że ma dość tortury i chciał zwiać. A jak akita chce zwiać z wanny, to ciężko ją powstrzymać :lol:. Wy macie trochę lżejszy kaliber szpica ;).

Nie strasz :evil_lol:Sajdunia - mniejszy kaliber, to i owszem, ale za to zwinna i skoczna bestia jest ;)
anetta napisał(a):
BYło już ciemno i nic by nie wyszło :shake:
Perfect :multi:

Już widziałam fotki u Ciebie :loveu:, musiało być fajnie :razz:

Posted

Zapatrzyłam się na fotki zwierzęcego parku u deer i tak mi się przypomniało, że jak w zeszłym roku byliśmy w Fokarium na Helu, to mieliśmy już cyfrówkę :)

Oto foczki:

Pan Fok

i Pani Foczka (prawda, że od razu widać różnicę? :))

Chcecie jeszcze trochę tych staroci?

Posted

U nas w Zoo też były foczki i też mieli takie przyrządu. Super ich nauczyli. Gdy tylko zjadły odrazu dotykłay nosem do swojej "zabawki" i W dodatku każda reagowała na swoje imię!
Czekam na focie Sajduni ;)

Posted

AngelsDream napisał(a):
Mimo swoich gabarytów są wyjątkowo urocze :)

a w wodzie poruszają sie z taką gracją :)
deer_1987 napisał(a):
Pewnie nie tylko ja chce ;)

Chyba jednak tak :cool1: ale nawet dla jednej czy dwóch osób wkleję kolejne foczki :razz:. a co, to mój FB, a kto nie chce niech nie ogląda :diabloti:
Selenne napisał(a):
U nas w Zoo też były foczki i też mieli takie przyrządu. Super ich nauczyli. Gdy tylko zjadły odrazu dotykłay nosem do swojej "zabawki" i W dodatku każda reagowała na swoje imię!
Czekam na focie Sajduni ;)

mam już w kompie ;), ale najpierw foczki dla deer i AngelsDream :p

Posted

Na czas karmienia zawsze jest dużo ludzi

pokazy są z dorosłymi fokami, które raczej nie wrócą na wolność. Za to ich dzieci trzymane są w dalszej części fokarium aby za bardzo nie przyzwyczaiły się do ludzi. Fokarium uczestniczy w programie reindukcji bałtyckich fok :)

Ale maluszki są ciekawskie i też chciały zobaczyć co sie dzieje na dużym basenie ;)

Posted

Celina12 napisał(a):
Cudne te foczki-kojarzą mi sie z ...moją Dumcią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nawet widziałam jej fotki w wodzie :diabloti: więc kto wie?:razz:
betel napisał(a):
Foki ,mimo dużych rozmiarów, są urocze w swojej bezradnosci i w tym trochę przypominają mi szczeniaczki.
Buziaki dla Saiduni:lol:

Sajdunia dziękuje, poszła już na swoje posłanko ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
My mamy karte na 2008 - juz nie musimy placic zawesjcie do parku i tam na zime wrocimy a potem nowe musimy kupic na caly 2009 :P zeby na wiose pojechac male zobavzyc;)

To znaczy, że u Was kupuje sie bilety roczne? Chodzi o ten zoo-park?

Posted

Dostal jedzenie to poszedl sobie :P

Tak o ten zoo-park ;) Tam jest troche drogo - 140 kr za osobe (46 zl) bo daje ci to bezplatne wejscia do konca roku. tylko ze jak ktos kupi w styczniu to ma 12 miesiecy zeby powrocic, jak ktos jak my we wrzesniu to juz tylko 3 miesiace a cena ta sama :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dostal jedzenie to poszedl sobie :P

Tak o ten zoo-park ;) Tam jest troche drogo - 140 kr za osobe (46 zl) bo daje ci to bezplatne wejscia do konca roku. tylko ze jak ktos kupi w styczniu to ma 12 miesiecy zeby powrocic, jak ktos jak my we wrzesniu to juz tylko 3 miesiace a cena ta sama :P

w sumie to głupio, i tak pewnie mało kto chodzi tam częściej, chyba, że się blisko mieszka.

Posted

jamnicze napisał(a):
w sumie to głupio, i tak pewnie mało kto chodzi tam częściej, chyba, że się blisko mieszka.

brakuje polrocznych albo jednorazowych biletow :P my mamy kawalek ale maly tylko ze dojazd pociagiem swoje kosztuje :P w ta i spowrotem dla nas obojga tyle co jedno wejscie - 140 kr (70 kr w jedna strone). z kolei jak blisko mieszka sie to sie tam juz zna i nie chodzi co miesiac :P

Posted

deer_1987 napisał(a):
brakuje polrocznych albo jednorazowych biletow :P my mamy kawalek ale maly tylko ze dojazd pociagiem swoje kosztuje :P w ta i spowrotem dla nas obojga tyle co jedno wejscie - 140 kr (70 kr w jedna strone). z kolei jak blisko mieszka sie to sie tam juz zna i nie chodzi co miesiac :P

No właśnie, wiec to raczej działa jak bilety jednorazowe przez cały rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

20 dzień się ciekamy :shake: W końcu zabrałam psa na dłuższy spacer (prawie 1,5 godziny) i puściłam w psim ogródku, ależ dziewczyna się cieszyła :loveu:

o, proszę (jeszcze świeżutka - dzisiejsza fotka ;))