cropka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Za trzecim razem to dopiero panna zacznie pokazywać różki :evil_lol:. Mój pierwsze dwa razy stał spanikowany, a za trzecim stwierdził, że ma dość tortury i chciał zwiać. A jak akita chce zwiać z wanny, to ciężko ją powstrzymać :lol:. Wy macie trochę lżejszy kaliber szpica ;). Quote
anetta Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 jamnicze napisał(a): Łołłłłł :multi: (a aparatu tak na szybkiego nie miałaś?:razz:) A na jakież to koncerty się chodzi :lol: ? BYło już ciemno i nic by nie wyszło :shake: Perfect :multi: Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 agaciaaa napisał(a):A może by tak jakieś fotki? Mogą być lipcowe ;) Ha, ha będą majowe z 2007roku :eviltong: cropka napisał(a):Za trzecim razem to dopiero panna zacznie pokazywać różki :evil_lol:. Mój pierwsze dwa razy stał spanikowany, a za trzecim stwierdził, że ma dość tortury i chciał zwiać. A jak akita chce zwiać z wanny, to ciężko ją powstrzymać :lol:. Wy macie trochę lżejszy kaliber szpica ;). Nie strasz :evil_lol:Sajdunia - mniejszy kaliber, to i owszem, ale za to zwinna i skoczna bestia jest ;) anetta napisał(a):BYło już ciemno i nic by nie wyszło :shake: Perfect :multi: Już widziałam fotki u Ciebie :loveu:, musiało być fajnie :razz: Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Zapatrzyłam się na fotki zwierzęcego parku u deer i tak mi się przypomniało, że jak w zeszłym roku byliśmy w Fokarium na Helu, to mieliśmy już cyfrówkę :) Oto foczki: Pan Fok i Pani Foczka (prawda, że od razu widać różnicę? :)) Chcecie jeszcze trochę tych staroci? Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Jasne ze chcemy!! raz tam bylam i podobalo mi sie w Fokariumna Helu Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 No tak, tylko deer chce oglądać foczki. Więc specjalnie dla Ciebie :) foki uczone są targetowania ;) Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 i przyzwyczajane do dotyku opiekunów, aby mozna je było badać i leczyć bez podawania narkozy Quote
AngelsDream Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Mimo swoich gabarytów są wyjątkowo urocze :) Quote
Selenne Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 U nas w Zoo też były foczki i też mieli takie przyrządu. Super ich nauczyli. Gdy tylko zjadły odrazu dotykłay nosem do swojej "zabawki" i W dodatku każda reagowała na swoje imię! Czekam na focie Sajduni ;) Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 AngelsDream napisał(a):Mimo swoich gabarytów są wyjątkowo urocze :) a w wodzie poruszają sie z taką gracją :) deer_1987 napisał(a):Pewnie nie tylko ja chce ;) Chyba jednak tak :cool1: ale nawet dla jednej czy dwóch osób wkleję kolejne foczki :razz:. a co, to mój FB, a kto nie chce niech nie ogląda :diabloti: Selenne napisał(a):U nas w Zoo też były foczki i też mieli takie przyrządu. Super ich nauczyli. Gdy tylko zjadły odrazu dotykłay nosem do swojej "zabawki" i W dodatku każda reagowała na swoje imię! Czekam na focie Sajduni ;) mam już w kompie ;), ale najpierw foczki dla deer i AngelsDream :p Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Na czas karmienia zawsze jest dużo ludzi pokazy są z dorosłymi fokami, które raczej nie wrócą na wolność. Za to ich dzieci trzymane są w dalszej części fokarium aby za bardzo nie przyzwyczaiły się do ludzi. Fokarium uczestniczy w programie reindukcji bałtyckich fok :) Ale maluszki są ciekawskie i też chciały zobaczyć co sie dzieje na dużym basenie ;) Quote
Celina12 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Cudne te foczki-kojarzą mi sie z ...moją Dumcią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betel Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Foki ,mimo dużych rozmiarów, są urocze w swojej bezradnosci i w tym trochę przypominają mi szczeniaczki. Buziaki dla Saiduni:lol: Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Celina12 napisał(a):Cudne te foczki-kojarzą mi sie z ...moją Dumcią...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet widziałam jej fotki w wodzie :diabloti: więc kto wie?:razz: betel napisał(a):Foki ,mimo dużych rozmiarów, są urocze w swojej bezradnosci i w tym trochę przypominają mi szczeniaczki. Buziaki dla Saiduni:lol: Sajdunia dziękuje, poszła już na swoje posłanko ;) Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 My mamy karte na 2008 - juz nie musimy placic zawesjcie do parku i tam na zime wrocimy a potem nowe musimy kupic na caly 2009 :P zeby na wiose pojechac male zobavzyc;) Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 I ostatnia porcja foczek Pan Fok stoi na "ogonie" No to ja spływam ;) Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 deer_1987 napisał(a):My mamy karte na 2008 - juz nie musimy placic zawesjcie do parku i tam na zime wrocimy a potem nowe musimy kupic na caly 2009 :P zeby na wiose pojechac male zobavzyc;) To znaczy, że u Was kupuje sie bilety roczne? Chodzi o ten zoo-park? Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dostal jedzenie to poszedl sobie :P Tak o ten zoo-park ;) Tam jest troche drogo - 140 kr za osobe (46 zl) bo daje ci to bezplatne wejscia do konca roku. tylko ze jak ktos kupi w styczniu to ma 12 miesiecy zeby powrocic, jak ktos jak my we wrzesniu to juz tylko 3 miesiace a cena ta sama :P Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 deer_1987 napisał(a):Dostal jedzenie to poszedl sobie :P Tak o ten zoo-park ;) Tam jest troche drogo - 140 kr za osobe (46 zl) bo daje ci to bezplatne wejscia do konca roku. tylko ze jak ktos kupi w styczniu to ma 12 miesiecy zeby powrocic, jak ktos jak my we wrzesniu to juz tylko 3 miesiace a cena ta sama :P w sumie to głupio, i tak pewnie mało kto chodzi tam częściej, chyba, że się blisko mieszka. Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jamnicze napisał(a):w sumie to głupio, i tak pewnie mało kto chodzi tam częściej, chyba, że się blisko mieszka. brakuje polrocznych albo jednorazowych biletow :P my mamy kawalek ale maly tylko ze dojazd pociagiem swoje kosztuje :P w ta i spowrotem dla nas obojga tyle co jedno wejscie - 140 kr (70 kr w jedna strone). z kolei jak blisko mieszka sie to sie tam juz zna i nie chodzi co miesiac :P Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 deer_1987 napisał(a):brakuje polrocznych albo jednorazowych biletow :P my mamy kawalek ale maly tylko ze dojazd pociagiem swoje kosztuje :P w ta i spowrotem dla nas obojga tyle co jedno wejscie - 140 kr (70 kr w jedna strone). z kolei jak blisko mieszka sie to sie tam juz zna i nie chodzi co miesiac :P No właśnie, wiec to raczej działa jak bilety jednorazowe przez cały rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jamnicze napisał(a):No właśnie, wiec to raczej działa jak bilety jednorazowe przez cały rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha dokladnie :D A co tam u Was w ogole? Quote
jamnicze Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 20 dzień się ciekamy :shake: W końcu zabrałam psa na dłuższy spacer (prawie 1,5 godziny) i puściłam w psim ogródku, ależ dziewczyna się cieszyła :loveu: o, proszę (jeszcze świeżutka - dzisiejsza fotka ;)) Quote
taxelina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A jesiennie sie zaczyna u Was robic? Quote
Recommended Posts