anetta Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Czyścioooszkiii :loveu::loveu: Widziałam brata Saidi :multi: jak szłam na koncert :lol: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-33.jpg jaka fajna zabawa z białasem :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-20.jpg widze, że Saidi troche zmieniła kolorek :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 betel napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-21.jpg ale fajniast , ale na pewno kąpiel go nie minęła. Co iunnego Saidunia, jej się pewnie błotko nie trzyma:lol: Ta, jego pan mówił, że po takim spacerze to musowo :evil_lol:, ale starają się nie robić tego za często (czyli 1-2 razy w miesiącu :eviltong:), a na codzień szczota i wyczesywanie błotka :razz:. A Sajduni faktycznie błotko sie nie trzyma, no ale wtedy i tak wylądowała w wannie :evil_lol: cropka napisał(a):Co za słodkie brudasy :loveu: Mój omija takie bajorka z daleka-księciunio jeden :lol: Saidi też ;) ale wtedy była tak nakręcona na zabawę z białaskiem, że nie mogła sie powstrzymać, a on wpadł do bajora i nie chciał wyjść - no więc trzeba było iść do niego :diabloti: anetta napisał(a):Czyścioooszkiii :loveu::loveu: Widziałam brata Saidi :multi: jak szłam na koncert :lol: Łołłłłł :multi: (a aparatu tak na szybkiego nie miałaś?:razz:) A na jakież to koncerty się chodzi :lol: ? agaciaaa napisał(a):Cześć :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-33.jpg jaka fajna zabawa z białasem :loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-20.jpg widze, że Saidi trochę zmieniła kolorek :evil_lol: Zabawa była przednia (szkoda, że jednorazowa :p) Wolę jednak tricolora niż czarnego morusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ale to było dawno, jak Baaj padł i iść nie chciał... ;) Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Saidi wtedy jeszcze jadła;), to teraz jej się odwidziało :diabloti: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-20.jpg no piękne utytłane i szczęśliwe psiaki:loveu: Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/32-20.jpg no piękne utytłane i szczęśliwe psiaki:loveu: Błotko najlepsze :diabloti: deer_1987 napisał(a):Witanko w niedziele!! A, witamy miłego gościa :lol: Selenne napisał(a):Witamy się! Hejka, co u Ciebie? emdziolek napisał(a):Cześc dziołszki:multi: Witaj kobiałko ;) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jamnicze napisał(a):Wolę jednak tricolora niż czarnego morusa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: E tam nie znasz sie :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):E tam nie znasz sie :evil_lol: Ha, ha, za to Sarcia wyglądałaby jak podpalana inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jamnicze napisał(a):Ha, ha, za to Sarcia wyglądałaby jak podpalana inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Czasem jak podpalana, a czasem prawie-jak-dalmatynczyk (jak wbiegnie w kałuże np.) :evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):Czasem jak podpalana, a czasem prawie-jak-dalmatynczyk (jak wbiegnie w kałuże np.) :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak potem z szorowankiem? Też próbuje uciekać z wanny?;) Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jamnicze napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak potem z szorowankiem? Też próbuje uciekać z wanny?;) Całe szczęście, że błotko sie jej nie trzyma, ma samoczyszczącą się sierść :lol: A w wannie siedzi w miare grzecznie, ale za smaczki :razz: bez smaczków już troche gorzej ;) Quote
jamnicze Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 agaciaaa napisał(a):Całe szczęście, że błotko sie jej nie trzyma, ma samoczyszczącą się sierść :lol: A w wannie siedzi w miare grzecznie, ale za smaczki :razz: bez smaczków już troche gorzej ;) O patrz, że też o tym nie pomyślałam :p, ale samemu trudno wszystko na raz ogarnąć (przy drugim kąpaniu zagoniłam TZa do pilnowania psa :diabloti:) Quote
kwiatek82 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Witanko Brudaski ! :evil_lol: Widze ze szaleństwo pełną parą :loveu: Super zabawa to jest to :multi: bez względu na koszty (czyt. kąpanie :evil_lol:) Pozdrówka wieczorową porą :) Quote
Russellka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A gdzie są fotki? :mad: U mnie nie ma, to proszę o wasze Sajduniowe obrazki! :loveu: Quote
cropka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A my sami na spacerku byliśmy :-(. Też chcemy towarzystwo do zabaw, fajnie macie, ze mozecie piesu puszczać. Ja mogę tylko na wybiegu, ludzie sie boją misia. A to takie łagodne psisko :roll:. Quote
agaciaaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jamnicze napisał(a):O patrz, że też o tym nie pomyślałam :p, ale samemu trudno wszystko na raz ogarnąć (przy drugim kąpaniu zagoniłam TZa do pilnowania psa :diabloti:) Sama to ja nawet nie próbuje :evil_lol: mama operuje smaczkami i pilnuje żeby Sara z wanny nie wylazła, a ja szoruje :lol: Quote
jamnicze Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 kwiatek82 napisał(a):Witanko Brudaski ! :evil_lol: Widze ze szaleństwo pełną parą :loveu: Super zabawa to jest to :multi: bez względu na koszty (czyt. kąpanie :evil_lol:) Pozdrówka wieczorową porą :) A któż to do nas zawitał :multi::multi::multi: Zabawa na całego, ale obecnie mamy cieczkową przerwę ;) Russellka napisał(a):A gdzie są fotki? :mad: U mnie nie ma, to proszę o wasze Sajduniowe obrazki! :loveu: Kilka jest jeszcze w aparacie, no chyba żebym kilka lipcowych wstawiła, bo wtedy tyle się działo, że nie wszystko znalazło się na DGM :evil_lol: cropka napisał(a):A my sami na spacerku byliśmy :-(. Też chcemy towarzystwo do zabaw, fajnie macie, ze mozecie piesu puszczać. Ja mogę tylko na wybiegu, ludzie sie boją misia. A to takie łagodne psisko :roll:. Jeszcze tydzień i zobaczymy czy nasze piesy się dogadają. Gabaryty trochę niekompatybilne ale może się dogadają :razz: agaciaaa napisał(a):Sama to ja nawet nie próbuje :evil_lol: mama operuje smaczkami i pilnuje żeby Sara z wanny nie wylazła, a ja szoruje :lol: A, więc jednak :diabloti:. Ja pierwszy raz kąpałam Saidi sama i wtedy wyskoczyła z wanny (Lamię zawsze kąpałam sama, tylko łapki opierała o brzeg wanny i grzecznie się poddawała moim zabiegom:p)Drugim razem już TZ ją zagadywał i pilnował aby nie wylazła:cool3:, a trzeciego razu jeszcze nie było :eviltong: Quote
jamnicze Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 AngelsDream napisał(a):Do trzech razy sztuka? ;) Nie chcę jej za często kąpać, może na Święta? Quote
agaciaaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A może by tak jakieś fotki? Mogą być lipcowe ;) Quote
Recommended Posts