Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz']panienka z ławeczki :loveu::loveu::loveu:
Witaj Mati :multi:
[quote name='AngelsDream']Łeeeeeeeeeeee :(

Baaj się tak nie mieści.
Znaczy się na oparciu? :razz:
[quote name='anetta']

O kotek :biggrina:
nieeee, piesek ;) (ino z kotowatą naturą :evil_lol:)
[quote name='deer_1987']a ona nie ma juz gdzie wchodzic?
Baski uwielbiają gapić się (o przepraszam - obserwować ;)) na innych z wysoka :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Zadumane Słoneczko...:loveu:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-33.jpg
Pzdr.
Saidi ostatnio w ogóle zrobiła sie bardziej melancholijna, może to z powodu cieczki?
A jak u Erki, też już dostała?
[quote name='pusia2405']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-34.jpg
Tutaj widać jaką ma zgrabną figurkę;).
Moja modelka :loveu: Ale ostatnio mamy problemy z jedzeniem, Mała się zbiesiła i nie chce jeść suchego :shake: Potrafi cały dzień nic nie jeść, z z wieczirnej michy, kiedy jej mieszam z gotowanym albo puszka, to granulki suchego powybiera i wypluje, no i całe okolice michy są upstrzone kulkami :angryy:
[quote name='Selenne']Jak ona tam wlazła?!
Gratuluję dobranych komentarzy xD
Najpierw wspinała się po nas, o tak

a teraz potrafi od razu wskoczyć, wysportowana jest dziewczynka :lol:

Co z tym dogo?, chyba dam sobie siana, bo mnie coś trafi :angryy:

Posted

[quote name='jamnicze']Saidi ostatnio w ogóle zrobiła sie bardziej melancholijna, może to z powodu cieczki?
A jak u Erki, też już dostała?

Moja modelka :loveu: Ale ostatnio mamy problemy z jedzeniem, Mała się zbiesiła i nie chce jeść suchego :shake: Potrafi cały dzień nic nie jeść, z z wieczirnej michy, kiedy jej mieszam z gotowanym albo puszka, to granulki suchego powybiera i wypluje, no i całe okolice michy są upstrzone kulkami :angryy:

Co z tym dogo?, chyba dam sobie siana, bo mnie coś trafi :angryy:
Erka chyba się zbiera, bo domowi panowie ją bardzo obwąchują a Wahzirek chce nawet kryć. Ale zewnętrznie nic się nie dzieje...

Suki w czasie cieczki moga byc kapryśne. Trzeba się z tym pogodzić, to tylko 3-4 tygodnie...

A u mnie DGM raz zastrajkowało, ale i rano i ppłd. jest już OK.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Erka chyba się zbiera, bo domowi panowie ją bardzo obwąchują a Wahzirek chce nawet kryć. Ale zewnętrznie nic się nie dzieje...

Suki w czasie cieczki moga byc kapryśne. Trzeba się z tym pogodzić, to tylko 3-4 tygodnie...

A u mnie DGM raz zastrajkowało, ale i rano i ppłd. jest już OK.
Pzdr.

No to pewnie niedługo dostanie.

Ale się dzisiaj wkurzyłam na spacerze :angryy:
Byłyśmy sobie w parku i ćwiczyłyśmy na polance, a tu nagle wielki onkowaty długowłosy pies przyleciał. Oczywiście zaraz zwinęłam Saidi, rozglądam się, a właścicielka w sporej odległości. Nic to zawołałam, żeby zabrała psa (co nic nie dało) i szybko odeszłam. Park jest dosyć duży, kobieta widziała, że staram się unikać jej psa ale oczywiście, zamiast iść w inną stronę szła za mną :mad:. Kilkakrotnie prosiłam aby zabrała psa, nawet kilka razy go zawołała, co i tak nic nie dało, bo pies miał ja gdzieś :angryy::angryy::angryy:
I wiecie co mi powiedziała??? Że pies musi sie wybiegać, a ja sama powinnam uwiazać się na sznurku, no po prostu ręce opadają :shake:

Posted

[quote name='anetta']No cóż, na takich nie ma bata...:roll:
:angryy:
[quote name='deer_1987']tia.. kiedys jje pies sie pod samochodem wybiega..:(
biedny samochód, bo pies duży, to na pewno byłoby wgniecenie :diabloti::eviltong:
[quote name='Asiaczek']No po prostu - pies zagryza Pana...
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-29.jpg

Ja takich sytuacji, o których piszesz mam kilka tygodniowo...
Pzdr.
Gryzelda w akcji ;), ona zdecydowanie woli obgryzać nas niz jakieś gryzaczki :evil_lol:
[quote name='AngelsDream']A do nas dziś jakiś menel zadzwonił 10 minut przed północą i był wielce zdziwiony, że jesteśmy niezadowoleni i jeszcze taaaaaaaaaki pies wylazł.
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co Baajuś mu powiedział?

Posted

AngelsDream napisał(a):
Baajuś szczeknął, a potem się cieszył... :)

A to dobre :evil_lol:, rozumiem, że menel nie poznał się na radości Baaja :razz:
łapeczek napisał(a):
jakie slodkie foty ;p

Dzięki :lol:, skoro się podobają to zaraz wkleję następne :)

Posted

Taaak ona jest bardzo towarzyska i nastawiona pacyfistycznie do świata :p

Inna sprawa, że tego kolegę wszystkie psy kochają :loveu: - ma chłopak coś w sobie. nawet najgorsze brytany dają mu się tarmosić.

Posted

:diabloti: - rzeczywiście siedzi na poopce...tak inaczej-nie wiem jak to określić.

Mieć Sajdunię na plecach-sama rozkosz :loveu::loveu:

Kocham ten piegowaty brzucholek...te długaśne łapulinki...:loveu::loveu::loveu: