Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pasuje Ci taka akitka! Cudne umaszczenie ma Miyamoto...
Pzdr.

Dziękujemy :loveu: Ja uwielbiam pręguski.

jamnicze napisał(a):

A jak Sajdunia skończy cieczkę, to poznamy nasze psiaki, Mam nadzieję, że Miyamoto jej nie połknie na dzień dobry :evil_lol:

No jak możesz???:mad: Przecież misiek jest chodzącą łagodnością. Prędzej Sajdi połknie moje "maleństwo" :lol:.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Zdecydowanie brakuje jej teraz towarzystwa :)

Do tej pory ćwiczyłyśmy same, więc przydałoby się podnieść poprzeczkę i poćwiczyć w towarzystwie

A to zdjęcia z wcześniejszych naszych ćwiczeń

a tu byłam z niej bardzo dumna, bo w oddali szedł pies, oglądała się, ale jednak pozostała w pozycji siad :loveu:

Posted

cropka napisał(a):
No jak możesz???:mad: Przecież misiek jest chodzącą łagodnością. Prędzej Sajdi połknie moje "maleństwo" :lol:.

A to z pewnością, od razu mu się rzuci do szyi, jak tylko się przekona, ze moze podejść :diabloti:
pusia2405 napisał(a):
Spokojna z niej dziewczyna:roll:. Żeby to moje Rude tak potrafiło się wyciszyć. Ale pracujemy, pracujemy;).

Pozory kochana ;), potrafi tez latać jak prawdziwy wariatuńcio :evil_lol:

Posted

Witamy sie!!
jak z nauka: zostan? i drugie pytanie: waruj - jak nauczylas?

Ja pisalam u nas ze np. sherry jak byla jeden dzien i drugi w parku bez smyczy gdzie i ludzie i psy to w ogole nie zauwazala tylko sie blisko nas trzymala :D

Posted

[quote name='deer_1987']Witamy sie!!
jak z nauka: zostan? i drugie pytanie: waruj - jak nauczylas?
Zostań wychodzi nam coraz ładniej. W domu mogę już wyjść do innego pokoju :p, a na dworze oddalam się powolutku coraz dalej i na coraz dłużej (ale to ja nie wytrzymuje i zaraz do niej lecę albo ją wołam :evil_lol:)
Waruj pojęła bardzo szybko, z pozycji "siad" pokazywałam jej smaka i przeciągałam po ziemi, a ona się kładła :loveu: Saidi ogólnie bardziej reaguje na gesty niż na samą komendę.
[quote name='Asiaczek']Ależ z Sajduni Modelka.. Zawsze wie, w która strone zwrócić łepek i jak ustawić łapki...:loveu:
Pzdr.
:loveu: Moja pięknotka :loveu:
[quote name='bety']Panienka z okienka :lol:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/40-15.jpg
Pzdr
To dopiero początek, tutaj Saidi poznaje uroki patrzenia przez okno ;)
[quote name='pusia2405']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/34-16.jpg
Tutaj to z niej taka mała kokietka;).
Wdzięczy się do smaczka :evil_lol:

Posted

jamnicze napisał(a):
Zostań wychodzi nam coraz ładniej. W domu mogę już wyjść do innego pokoju :p, a na dworze oddalam się powolutku coraz dalej i na coraz dłużej (ale to ja nie wytrzymuje i zaraz do niej lecę albo ją wołam :evil_lol:)
Waruj pojęła bardzo szybko, z pozycji "siad" pokazywałam jej smaka i przeciągałam po ziemi, a ona się kładła :loveu: Saidi ogólnie bardziej reaguje na gesty niż na samą komendę.

z siad to Sherry patrzy ze smaczek sie zniza i nawet raz z siad probuje dosiegnac ale potem sie jej nudzi i przestaje zwracac uwage..

obie komendy teraz cwiczymy i staramy sie :D

Posted

[quote name='deer_1987']z siad to Sherry patrzy ze smaczek sie zniza i nawet raz z siad probuje dosiegnac ale potem sie jej nudzi i przestaje zwracac uwage..
obie komendy teraz cwiczymy i staramy sie :D
Tak to jest, ze jamniki maja bliżej do ziemi :evil_lol: Jak miałam Lamie, to nie było rozpowszechnione uczenie na smakołyki i uczyłam ja na pochwały. Warowania mój upary jamnik nie chciał robić :eviltong:, za to pięknie chodziła przy nodze bez smyczy, nie musiałam się nawet schylać jak przechodziłam przez ulicę, było tylko "noga" i już :loveu:
[quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-27.jpg jaka fajna przeplatanka :loveu:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/23-29.jpg cudnie tu wyszła :)
Jak zobaczyłam te poprzekładane łapusie, to po prostu MUSIAŁAM zrobić zdjęcie :lol:.
Przez tą sfałszowana perspektywę wyszła jak pies Pluto :evil_lol:, ale mi sie to ujęcie tez podoba dlatego umieściłam je w avku ;)